Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Wat is het vermogen van Kelly Piquet? [2024]

Wat is het vermogen van Kelly Piquet? Nou, laten we eens een kijkje nemen in het glamoureuze leven van deze opmerkelijke dame! Kelly Piquet, vaak gezien op de paddock naast haar partner, de Formule 1-ster Max Verstappen, heeft meer in haar mars dan alleen maar een achternaam.

Met een carrière als mediapersoonlijkheid, model en influencer heeft ze haar eigen fortuin opgebouwd. Maar hoeveel is ze eigenlijk waard en hoe heeft ze dat voor elkaar gekregen? Let’s dive in!

Wat is het vermogen van Kelly Piquet?

Kelly Piquet, de bekende vriendin van Formule 1-coureur Max Verstappen, heeft een vermogen dat, hoewel niet zo duizelingwekkend als dat van haar partner, toch indrukwekkend genoemd kan worden. Met een carrière als mediapersoonlijkheid, model en influencer heeft ze haar eigen weg gebaand in de wereld van glitter en glamour.

Hoewel het exacte bedrag van haar vermogen niet vaststaat, wordt het geschat tussen de 700.000 dollar en één miljoen dollar.

Wie is Kelly Piquet?

Kelly Piquet, geboren in een gezin met een rijke racetraditie – haar vader is de legendarische Nelson Piquet, drievoudig Formule 1-wereldkampioen – heeft haar eigen pad bewandeld in de schijnwerpers.

Opgeleid in internationale betrekkingen, vond ze haar weg in de mode- en media-industrieën, waar ze successen boekte als model, influencer en columniste. Momenteel staat ze bekend om haar rol als mediapersoonlijkheid en sociale media-invloed, en ze blijft een prominent figuur op de paddock van de Formule 1.

Waar heeft Kelly Piquet haar vermogen mee opgebouwd?

Het vermogen van Kelly Piquet is opgebouwd door haar veelzijdige carrière in de mode, media en influencer-wereld. Met optredens op de catwalk, bijdragen aan toonaangevende tijdschriften en haar aanwezigheid op sociale media heeft ze een naam voor zichzelf gemaakt.

Daarnaast heeft haar achtergrond in internationale betrekkingen haar geholpen bij het veiligstellen van functies zoals marketingcoördinator bij Group Arezzo SA en het beheren van sociale media voor Formule E.

Hoeveel verdient Kelly Piquet per maand?

Het salaris van Kelly Piquet varieert afhankelijk van haar activiteiten en opdrachten als mediapersoonlijkheid, model en influencer. Hoewel het exacte bedrag niet openbaar bekend is, kan worden aangenomen dat ze een aanzienlijk inkomen verdient gezien haar prominente positie en activiteiten in verschillende industrieën.

Veelgestelde vragen

Wat is het geschatte vermogen van Kelly Piquet? 

Het geschatte vermogen van Kelly Piquet ligt tussen de 700.000 dollar en één miljoen dollar.

Wat is het geschatte salaris van Kelly Piquet? 

Het exacte salaris van Kelly Piquet is niet bekend, maar gezien haar carrière als mediapersoonlijkheid, model en influencer kan worden aangenomen dat ze een aanzienlijk inkomen verdient.

Is Kelly Piquet Miljonair?

Hoewel het vermogen van Kelly Piquet aanzienlijk is, wordt ze niet beschouwd als een miljonair in de traditionele zin van het woord.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook