Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Het perfecte vrijgezellenfeestje organiseren? 4 Tips die je gaan helpen!

Nu je bijna gaat trouwen is het zo ver, je krijgt je eigen vrijgezellenfeest. Voor als een vriendin dat moet krijgen is de kans groot dat je het voor haar mag organiseren. Maar hoe doe je dit eigenlijk? Waar moet je op letten, wat vindt zij leuk en wat zijn eigenlijk allemaal de do’s en don’ts? Een vrijgezellenfeestje is natuurlijk heel persoonlijk en de ene dame heeft andere wensen en eisen dan de ander. Maar bij het plannen van het feestje kan je alsnog wel wat algemene tips gebruiken om te zorgen dat het een knalfuif wordt. Hieronder krijg je wat tips om het perfecte vrijgezellenfeestje te organiseren. Lees je mee?


Weet wat de bride to be wil

Je wil natuurlijk dat de bride to be het allerleukste feestje van haar leven gaat beleven. Geeft zij daarom aan dat ze bijvoorbeeld niet haar schoonzus er bij wil hebben? Doe dat dan vooral ook niet. Wil zij absoluut niet naar die ene kroeg toe? Voorkom dan dat je daar heen gaat. Heb het er een keer met haar over en weet waar haar grenzen weten. Daarbij moet je natuurlijk ook even vragen wat ze absoluut wel zo willen. Zo hebben sommige dames toch wel een beeld in hun hoofd en het is leuk als je aan dat beeld kan voldoen door dat uit te laten komen.

Kies een passend thema

Een goed vrijgezellenfeest heeft een thema. Keep in mind dat de bruid er blij van moet worden, dus niet wat de gasten leuk vinden om te doen als thema. Hierbij moet je goed inschatten wat voor thema ze leuk zou vinden. Dit is een lastige klus en dit zal je echt samen met de vriendinnen moeten doen. Iedereens persoonlijkheid is verschillend maar jij bent niet voor niks uitgekozen om dit feest te organiseren. Zorg dus dat je een thema kiest waar de bruid zich prettig bij zou voelen en waar zij aansluiting bij voelt.

Maak een programmaboekje

Als vrouw vind je het vaak fijn om te weten waar je aan toe bent. Blijf je een weekend, dan wil je natuurlijk graag weten wat je allemaal mee moet nemen. Moet je alleen maar party outfits hebben of ga je ook een degelijkere high tea doen waarbij de tantes van de bruid ook even een kopje thee komen drinken? Dit moet je allemaal weten. Ook is het fijn om je aan iets vast te kunnen houden, maar plan het allemaal niet té strak in. Vrouwen kletsen de tijd namelijk toch wel vol en het is fijn als er ruimte is voor een spontaan idee. Wel zo fijn om dit dan toch te kunnen uitvoeren. Daarnaast is het prettig als er geen gevoel is dat je moet haasten. De bruid moet nog even de vrijheid voelen en het is belangrijk dat je dit dan ook geeft.

Wees creatief

Je kan al creatief zijn vanaf het begin, door een leuke creatieve uitnodiging te sturen waar niemand nee tegen kan zeggen. Zo zet je al een goede toon voor het feestje en zullen mensen ook wat enthousiaster zijn dan dat het puur allemaal via Whatsapp gaat. Ook is het leuk om te zorgen voor een verrassingseffect. Vertel je bestie dus nog niet alle ins en outs maar laat het ook een beetje als verrassing. Daarnaast is het leuk als je haar future husband ook een rol geeft. Zo kan hij een brief of een boeket aan haar geven om haar veel plezier te wensen en zodat zij weet dat hij er oké mee is. Wel zo leuk om allemaal te doen en to go the extra mile!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken