Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Must-have: deze Plufl hondenmand voor mensen

Honden hebben een fijn leventje en kunnen een groot deel van de dag lekker slapen. Dat kan jij nu ook in dit Plufl hondenmand voor mensen! Het gaat om een nieuw product en binnen no-time ging het viraal. Wij snappen waarom want het ziet er wel heel erg comfortabel uit.

Maar volgens de makers is het meer dan een comfortabel bed en heeft dit heerlijke mensen hondenbed ook een specifieke functie...

Perfecte dutjes en stress verlagend

Buiten dat deze fluffy hondenmand voor mensen er zacht en leuk uitziet, ligt het volgens de bedenkers ervan ook nog eens lekkerder dan je eigen bed. De mand is namelijk gemaakt van orthopedisch schuim. Dit vormt goed mee met jouw lichaamsgewicht en verlicht bijvoorbeeld bestaande rugpijn. Het materiaal is gemaakt van heel zacht fluffy bond. Maak je geen zorgen, het gaat hier om vegan bond. Er hebben dus geen diertjes voor moeten lijden!

Als we de eigenaren, en testimonials op de website moeten geloven dan werkt deze Plufl ook nog eens stress verlagend. Sommigen geven aan de Plufl vaker te gebruiken dan hun eigen bed! Wij hebben het nog niet geprobeerd omdat we de mand nog iets te prijzig vinden.

Het product ging trouwens viraal nadat de twee eigenaren op TV waren gekomen bij het programma Shark Tank. Hier kunnen mensen hun bedrijf of product pitchen bij een aantal bekende Amerikaanse investeerders. Blijkbaar hebben de eigenaren Noah en Yuki indruk gemaakt want het product werd een gigantisch succes.

Hondenbed voor mensen: de specificaties

De gemiddelde Nederlandse man en vrouw zijn wel wat langer dan mensen uit andere landen dus je vraagt je waarschijnlijk terecht af of je er wel in past. Deze menselijke hondenmand is ruim 172 centimeter lang. Dat is eigenlijk wel genoeg aangezien de meeste mensen opgekruld op hun zij erin gaan liggen. Daarnaast is de mand 81 centimeter breed.  

Je kunt de fluffy buitenkant makkelijk eraf halen en wassen in de wasmachine. Ook kun je de mand zelf dubbelvouwen om gemakkelijk op te slaan. Je kunt het hondenbed in totaal vier verschillende kleuren bestellen; grijs, zwart, zandkleurig en roze.

Is het iets voor jou? Je kunt hem hier bestellen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook