Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Dit is de knappe barman van First Dates!

Mocht je naar vermakelijke televisie willen kijken dan zit je met een dating programma als First dates altijd wel goed. En dan komt ook nog eens door al die ongemakkelijke momenten door een mysterieuze knappe man voorbij die werkt bij het programma, maar wie is dat dan?

Wie is deze First Dates barman?

Deze knappe barman is geboren op 5 januari 1984 in Deventer. Zijn naam is Viktor Abeln en heeft sociologie gestudeerd. Momenteel is hij werkzaam in de horeca, onder andere bij first dates als Barman Victor waar velen hem van kennen.

Bekende Nederlander

Naast dat hij staat de shinen met zijn blauwe ogen achter de bar bij het programma first dates heeft werkt hij in verschillende cafés en als barhoofd bij Sociëteit Sexyland op de NDSMwerf in Amsterdam-Noord. Toch kennen veel mensen hem alleen van First Dates en dat was voor hem wel even wennen. Snappen we best als je eerst een onbekende Nederlander bent en nu iedereen je herkent als die knappe Barman van First dates.

Hij vertelt dat wanneer hij op low lands liep hij de hele tijd voelde dat iedereen hem herkende en dat kostte veel energie. Hij sloot zich af van contact terwijl hij aan horeca werk juist het leukst vindt om contact te leggen met veel mensen. Zijn collega Sergio daarentegen vindt het heerlijk om in de aandacht te staan, zo is iedereen verschillend!

Zo verliep de auditie

Lang verhaal kort, Victor wilde in eerst instantie helemaal niet bij de TV maar hij probeerde een keer uit zijn comfortzone te gaan. Volgens hem liep de casting voor First dates helemaal niet soepel omdat hij er niet van houdt om te veel over zichzelf te praten. Zo kreeg hij de vraag “waarom ben jij de beste barman?”. Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat je op zo’n vraag in dat geval even geen antwoord hebt! Uiteindelijk zegt hij in eerste instantie echt gecast te zijn om zijn blauwe ogen, dat is wat BNNVARA hem ook vertelde.

Toch past zijn innerlijk wel goed bij het programma maar dit kwam later pas echt naar boven. Hij heeft veel algemene kennis, kan met veel verschillende mensen overweg en is nieuwsgierig naar wat mensen drijft. Hij hoopt dat dat de werkelijke reden is dat hij mocht blijven.

Foto van vroeger

Het kan best zijn dat ook jij er vroeger er heel anders uit zag, bijvoorbeeld door je haar, kleding en make-up. Bij Victor moesten we ook even twee keer kijken of het wel echt om de barman van First Dates ging. Hij deelde onlangs op Instagram een foto van een aantal jaar terug, en dit is hem!

De vriendin van Victor van First Dates

Sorry meiden, deze vent is niet meer single dus je zal alleen bij hem kunnen zitten met een bar tussen jullie en niet aan een tafeltje bij first dates. Victor is namelijk al ruim 2 jaar gelukkig met zijn huidige vriendin. Naar ervaring dacht hij wel te weten welk type vrouw bij hem paste. Maar toen hij zijn huidige vriendin tegen kwam werd hij totaal verrast en viel onverwachts in één keer voor haar. Super schattig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook