Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Hoe kies je de perfecte bruidstaart? Wij helpen je op weg!

Gefeliciteerd, je gaat trouwen! Nu je al bezig bent met het plannen of gewoon ruwweg aan het nadenken bent over wat je allemaal zou willen, moet je ook gaan stilstaan bij de bruidstaart. Want wat voor eentje wil je? Wil je een groot pronkstuk met verschillende smaken of liever een subtiele taart die staat voor wat erin zit?

Alles kan, echt alles is mogelijk. Van eetbare glitters tot een creatie van hoe jullie er zelf uit zien, echt alles is mogelijk. Wat wil je wel en wat wil je liever niet? En waar moet je verder op letten? Dat kan een hele moeilijke keuze zijn en een heel groot vraagstuk. Waar moet je allemaal aan denken en waar moet je rekening mee houden? Lees vooral even verder als je dit wil weten!


Ga proeven!

Een bruidstaart is geen kleine keuze en het wordt waarschijnlijk ook een flinke taart. Je wil dat de smaak hiervan sowieso goed is dus we raden je aan om sowieso eerst te gaan proeven. Kies dan de smaak die jullie beide erg lekker vinden, je kunt toch niet iedereen blij maken. De kans is groot dat jullie smaken wel gewaardeerd worden; of je moet een fan zijn van een hele specifieke smaak. Kies dan een tweede smaak, zodat mensen keuze hebben in welke smaak taart ze nemen.

Doe inspiratie op

Zoals hierboven al genoemd zijn er ontzettend veel verschillende taarten waar je uit kan kiezen. Wil je een grote witte taart met verschillende lagen en moet elke laag een andere vulling hebben? Dat kan! Wil je juist een gekleurde taart of hou je ook van carrotcake? Dan moet je daar voor gaan. Slim is het om inspiratie op te doen en zo de mogelijkheden te ontdekken.

voorbeeld bruidstaart

Ga eens op internet zoeken naar bruidstaarten en ga samen overleggen wat je mooi vindt en wat niet. Een dripcake is namelijk ook helemaal in, maar misschien vind je dat wel niet fancy genoeg. Of misschien vind je het wel heel erg passend dat het een casual taart wordt en is dat wat je uit wil stralen.

Denk na over de vulling

Ook de vulling is natuurlijk een groot vraagteken. Zo kan je zo gek gaan als je maar wil, maar het ook heel simpel houden. Wat je eigenlijk wil is dat mensen de taart nog wel herinneren, maar dat het niet te gek is dat ze niet durven te proeven.

Zo is het wel heel veilig om voor vanille en aardbei te gaan, en kan je beter voor net een meer uitgesproken smaak gaan. Ben je wel helemaal zot op vanille en aardbei, doe dat dan vooral en zorg dat het uiterlijk iets spannender wordt. Nogmaals, alles kan dus doe vooral wat je zelf wil.

Volg je gevoel

Uiteindelijk is het jullie dag en daarom ook jullie taart. Kies daarom iets dat jullie samen lekker vinden en volg vooral je eigen gevoel hierin. Jullie dag dus jullie taart. Mensen zullen dat waarderen en voor een hele gekke smaak ga je toch niet, anders vinden jullie het niet beiden lekker.

Qua uiterlijk van de taart moet je ook vooral doen wat jullie zelf leuk vinden, het is immers compleet jullie dag dus ook de taart is jullie keuze!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook