Full Width Featured Image With Sidebar
 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Beste vliegengordijn [2023]

Heb je in de zomer ook zo erg last van vervelende vliegen, muggen en andere insecten? Dan is een vliegengordijn een goede aankoop op deze beestjes van je lijf en uit je woning te houden. Maar wat is het beste koop vliegengordijn? Er zijn veel verschillende soorten en maten vliegengordijnen verkrijgbaar, het vinden van het juiste exemplaar is daarom een lastige klus. Om de aankoop van het beste vliegengordijn wat eenvoudiger te maken kun je een kijkje nemen bij de best geteste modellen van dit moment en bij de belangrijke factoren waar je zoal rekening mee moet houden bij het kopen van een goed vliegengordijn. 

Top 5 Beste Vliegengordijnen

Beste koop
1.De O'DADDY vliegengordijn deur magnetisch

Beste stevige vliegengordijn
2.De O'DADDY vliegengordijn deur- lamellenhor 120x250

Beste vliegengordijn voor deuren
3.De O'DADDY vliegengordijn deur- lamellenhor 100x250

Beste Glasvezel vliegengordijn
4.FlinQ Magnetisch Vliegengordijn

Beste goedkope vliegengordijn
5.O'DADDY vliegengordijn deur magnetisch

Waar op letten bij het kopen van een vliegengordijn

Indien je opzoek bent naar een goed vliegengordijn is het belangrijk om een aantal factoren in acht te nemen. Hiermee zorg je ervoor dat je een model kiest dat bij jouw type raam of deur past en jouw woonomstandigheden.

Ten eerste is het altijd aan te raden om goed te letten op de afmetingen van het gordijn. Meet jouw deur of raam zorgvuldig op en kies een gordijn dat hierop aansluit, of een model dat opmaat gemaakt kan worden.

Bekijk ook naar het type sluiting van het gordijn. Er zijn bijvoorbeeld gordijnen die je kunt sluiten met een magnetische sluiting, modellen die met klittenband werken of gordijnen met lamellen.

Let daarnaast ook goed op het type materiaal van het gordijn en het bevestigingsmateriaal wat wordt meegeleverd met het gordijn. De meeste gordijnen zijn op te hangen met punaises en met een klittenband constructie. Het materiaal verschilt ook per gordijn. Zo zijn er bijvoorbeeld gordijnen van glasvezel of stoffen gordijnen. Bekijk wat voor jouw situatie handig.

Ten slotte is het uiteraard ook belangrijk om rekening te houden met de prijs van het gordijn. Over het algemeen liggen de prijzen niet erg ver uit elkaar. Toch kunnen de prijzen per model verschillen. Kies daarom een gordijn dat bij jouw budget past.

Wat is de beste vliegengordijn?

Er zijn vele verschillende soorten vliegengordijnen, en elk type heeft zo zijn voor- en nadelen. Het vinden van goede vliegengordijn modellen is daarom een lastige klus. Om de aankoop van een goed vliegengordijn wat eenvoudiger te maken voor je, kun je daarom een kijkje nemen bij de best geteste modellen van dit moment.

Onderstaande vliegengordijnen voldoen allen aan hoge kwaliteitsstandaarden en zijn als best uit de vliegengordijn test 2023 gekomen. De vliegengordijnen zijn naast kwaliteit ook geselecteerd op basis van gebruiksgemak en design.

1.De O'DADDY vliegengordijn deur magnetisch

Eindcijfer: 9.7

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Het O'DADDY vliegengordijn deur magnetisch van 92 bij 230cm is het beste vliegengordijn volgens de consumentenbond, en komt ook als beste uit de test in de vliegengordijn test 2023. Het gordijn voldoet aan alle eisen waaraan een hoogwaardig vliegengordijn dient te voldoen.

Het O’DADDY gordijn is kind- en huisdiervriendelijk en beschikt over magneten over de gehele lengte. Hiermee kun je het gordijn eenvoudig afsluiten en waait het gordijn niet zomaar open. Daarnaast is het gordijn gemaakt van topkwaliteit materiaal, waardoor het gordijn niet snel stuk zal gaan en een zeer lange levensduur heeft.

Voordelen

 • Zeer stevig materiaal
 • Magneetsluiting

Nadelen

 • Alleen geschikt voor nieuwbouw (ivb. afmetingen)

2.De O'DADDY vliegengordijn deur- lamellenhor 120x250

Eindcijfer: 9.2

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

De O’DADDY lamellenhor is een uitstekende keuze voor mensen die opzoek zijn naar een zeer stevig vliegengordijn. Het materiaal van de lamellen is fiber glas, wat lucht en licht zeer goed doorlaat maar wat alsnog zeer stevig is. Ook is het materiaal eenvoudig in onderhoud en biedt het een uitstekende levensduur.

Het vliegengordijn van O’DADDY verzwaarde onderkant, hierdoor sluit het horgordijn mooi aan. Het vliegengordijn is daarnaast eenvoudig in breedte en hoogte in te korten, waardoor het een geschikt model is voor vrijwel elk type deur.

Voordelen

 • In maat verstelbaar
 • Eenvoudig te monteren
 • Duurzaam materiaal

Nadelen

 • Redelijk prijzig
 • Zonder magneet

3.De O'DADDY vliegengordijn deur- lamellenhor 100x250

Eindcijfer: 8.9

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

De O’DADDY lamellenhor van 100 bij 250 is een stevig en duurzaam vliegengordijn. De lamellen zijn gemaakt van hoogwaardig fiber glas en bieden daarmee een lange levensduur. De lamellen zijn eenvoudig op te hangen en geschikt voor ramen en deuren met een afmeting van 100 bij 250cm.

De hor beschikt over een kunststof balk die eenvoudig in breedte en lengte aan te passen is. Hierdoor is het O’DADDY gordijn geschikt voor vrijwel elk deur en raam type.

Voordelen

 • Zeer stevig materiaal
 • Eenvoudig aan te passen

Nadelen

 • Redelijk prijzig
 • Zonder magneet

4.  FlinQ Magnetisch Vliegengordijn

Eindcijfer: 8.4

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Met behulp van het FlinQ Magnetisch Vliegengordijn, gemaakt van glasvezel, zorg je er eenvoudig voor dat kleine beestjes buiten blijven, terwijl tegelijkertijd de frisse lucht van buiten in je huis kan blijven stromen.

Het vliegengordijn is eenvoudig in gebruik en is te bevestigen met punaises en klittenband. Daarnaast heeft het gordijn een minimalistisch design en is het gordijn gemaakt van hoogwaardige materialen, voor een zo lang mogelijke levensduur.

Voordelen

 • Goede kwaliteit
 • Eenvoudige bevestiging

Nadelen

 • Geen magneetsluiting

5. O'DADDY vliegengordijn deur magnetisch

Eindcijfer: 8.1

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

De kind- en huisdiervriendelijke deurhor van O’DADDY is een zeer handig vliegengordijn dat niet zomaar openwaait. Het vliegengordijn heeft magneten over de gehele lengte en is daarmee eenvoudig te sluiten.

Het materiaal van de hor is van hoge kwaliteit, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over gaten of scheuren. Daarnaast is de hor eenvoudig in te korten en op maat te maken. Hierdoor is de hor geschikt voor vrijwel elk type deur of raam.

Voordelen

 • Magnetensluiting
 • Hoge kwaliteit

Nadelen

 • Lastig te bevestigen

Welke vliegengordijn is het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welke vliegengordijn is het beste?" hebben we een uitgebreide vliegengordijn test gedaan. Hierin hebben we verschillende vliegengordijn producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welke vliegengordijn op dit moment de beste keuze is.

Zijn er ook vliegengordijn aanbiedingen?

Wil jij vliegengordijn kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel het beste vliegengordijn kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende vliegengordijn producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken