Full Width Featured Image With Sidebar
 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Beste Vleesthermometer [2023]

Best Geteste Vleesthermometer

Promida - Vleesthermometer Draadloos met Timer

Op zoek naar een goede vleesthermometer? Dan heb je geluk! Deze Promida Vleesthermometer Draadloos met Timer is verkozen tot de beste vleesthermometer van 2023. Hiermee zit je dus sowieso goed.

Maar waarom dan? Nou, allereerst is de thermometer draadloos én voorzien van een timer. Hoe handig is dat? Het is dus een twee-in-een thermometer. Verder krijg je ook een handige Nederlandse handleiding bij de vleesthermometer.

Op het LCD display zie jij de exacte temperatuur van het vlees. En wist je dat je twee verschillende soorten vlees tegelijk kan meten? Handig!

Een vleesthermometer is zo'n apparaatje dat simpelweg handig is om te hebben. Hierdoor maak jij het perfecte stukje vlees en kan je de temperatuur perfect bijhouden. In dit artikel gaan wij je alles vertellen wat je moet weten over de vleesthermometer. Zo hebben we onder andere een aantal punten op een rijtje gezet om rekening mee te houden tijdens het kopen van de beste vleesthermometer.

Hierdoor behoed je jezelf voor een miskoop. Daarnaast zijn wij ook op zoek gegaan naar de beste vleesthermometers middels een speciale vleesthermometer test. In die test hebben wij super veel verschillende thermometers met elkaar vergeleken zoals bijvoorbeeld de beste vleesthermometer volgens de consumentenbond. De uitslag van de test staat ook in dit artikel!


Top 5 Beste Vleesthermometer

Beste Koop Vleesthermometer
1. Promida - Vleesthermometer Draadloos met Timer

Beste Budget Vleesthermometer
2. Mancor - Keuken en BBQ Thermometer

Beste Luxe Vleesthermometer
3. Gohh® - Digitale Vleesthermometer - Kookthermometer

Beste Prijs-kwaliteit Verhouding Vleesthermometer
4. Orthex Kernthermometer, digitaal

Beste Design Vleesthermometer
5. Mancor Vleesthermometer Digitaal Inklapbaar


Top 10 beste Vleesthermometers

Het kan best zo zijn dat je niet de tijd kan vinden om dit hele artikel door te lezen. Maar ook dan kunnen wij je helpen bij een vleesthermometer kopen. Wanneer je op de knop hieronder klikt kom je direct terecht bij de top 10 beste vleesthermometers van Bol. Hoe handig!


Waar moet je op letten bij het kopen van een Vleesthermometer?

Het aanbod in vleesthermometers is best wel groot. Dit komt omdat vrijwel iedereen wel zo'n apparaatje in huis heeft. In dit grote aanbod kan het best een lastige opgave zijn om de juiste te vinden. Hierdoor vraag je je misschien af: welke vleesthermometer past het beste bij mij? Je wil uiteraard eentje van goede kwaliteit waar je het liefst ook een paar jaar mee kan doen. 

Daarom staan hieronder een aantal punten op een rijtje om rekening mee te houden tijdens het kopen van de beste vleesthermometer. Hierdoor wordt dit een appeltje eitje. 

Draadloos of niet?

Allereerst moet je bij jezelf nagaan wat je liever hebt: een draadloze vleesthermometer of juist niet. Een draadloze thermometer heeft zo zijn voordelen. Zo is het eigenlijk voornamelijk veel praktischer. Echter zijn deze thermometers vaak wel een stukje duurder dan de niet-draadloze variant. Ga dus bij jezelf na of je hier het extra geld voor over hebt. 

Voedingstype

Daarnaast heb je ook nog te maken met het voedingstype. Sommige vleesthermometers kan je opladen (deze zijn vaak iets luxer en kosten ook iets meer) en sommige werken op batterij. Ook dit is een kwestie van voorkeur, maar door je dit van tevoren te bedenken maak je de zoekopdracht al een stuk specifieker. En hierdoor vind je sneller de beste vleesthermometer. 

Garantie

Tot slot is het ook verstandig om even te kijken naar de garantie. Dit is een soort indicatie vanuit het bedrijf over hoe lang het product ten minste goed moet werken. Wanneer je thermometer dan ineens kuren begint te krijgen kan je terugvallen op deze garantie.

De verkoper zal dan samen met jou tot een passende oplossing komen. En die zekerheid is toch wel heel erg fijn! Zorg er daarom voor dat de garantie minstens twee jaar is zodat je nog lang plezier hebt van de thermometer.


Wat is de beste vleesthermometer van 2023?

Zoals eerder aangegeven zijn wij in een speciale test op zoek gegaan naar de allerbeste vleesthermometers. De test was dan ook super spannend en veel van de thermometers gingen toch aardig gelijk aan elkaar op. Na uitgebreid wikken en wegen hebben wij een paar vleesthermometers geselecteerd die als beste wisten te scoren.

Die thermometers hebben wij voor jou omschreven in dit artikel. Ze hebben een plekje weten te bemachtigen in onze top vijf, en die delen we graag met je! Daarom presenteren wij je bij deze de top vijf beste vleesthermometers van 2023.

1. Promida - Vleesthermometer Draadloos met Timer

De vleesthermometer die uiteindelijk een eerste plek wist te bemachtigen in onze top vijf is de Promida Vleesthermometer. Deze kwam als allerbeste uit de test en is daarom de nummer één geworden in onze top vijf. Maar wat maakt 'm dan zo goed? Wij leggen het je uit.

Allereerst is de thermometer draadloos te gebruiken. Dat is pas handig! Ook heeft de thermometer twee sondes wat betekent dat je twee stukken vlees tegelijk kan meten. Tevens is dit ook een vleesthermometer voor bbq.

Verder is het temperatuurbereik tussen de -20 en 250 graden. Je kan 'm door de magnetische achterkant ook gebruiken voor de koelkast of de oven bijvoorbeeld. Deze vleesthermometer draadloos met timer is dus een terechte winnaar!

Voordelen Promida - Vleesthermometer Draadloos met Timer

 • Temperatuurbereik tussen de -20 en 250 graden 
 • De thermometer is volledig draadloos te gebruiken
 • Werk magnetisch dus ook te gebruiken voor de koelkast en oven

Nadelen Promida - Vleesthermometer Draadloos met Timer

 • Redelijk prijzig in verhouding met de andere thermometers

2. Mancor - Keuken en BBQ Thermometer

Wil je een vleesthermometer kopen, maar er niet al teveel geld aan uitgeven? We got you. Deze Mancor keuken en BBQ vleesthermometer werkt uitstekend en is te koop voor een fijn prijsje.

Dat maakt de thermometer een budgettopper. Zo kan je heel nauwkeurig de temperatuur meten van allerlei soorten voedsel zoals vlees, jus, taart, melk en koffie. 

Eigenlijk is de kernthermometer vlees dus multifunctioneel! Daarnaast is het temperatuurbereik ook verbazingwekkend goed. Je kan temperaturen meten tussen de -50 graden en 300 graden. 

Voordelen Mancor - Keuken en BBQ Thermometer

 • Te gebruiken voor vlees, jus, taart, melk en koffie
 • Te koop voor een lekker goedkoop prijsje
 • Temperatuurbereik tussen de -50 en 300 graden

Nadelen Mancor - Keuken en BBQ Thermometer

 • De garantie is slechts één jaar fabrieksgarantie zonder uitzonderingen

3. Gohh® - Digitale Vleesthermometer - Kookthermometer

Is je budget nou net iets ruimer? En/of wil je een vleesthermometer voor professioneel gebruik? Dan is de Gohh digitale vleesthermometer misschien wel wat voor jou. 

Deze set is net iets prijziger, maar daar krijg je dan wel maar liefst vier verschillende thermometers voor! Deze hebben allemaal een andere kleur zodat je ze geordend kan gebruiken.

Verder is ook bij deze thermometer het temperatuurbereik erg goed. Je kan al meten vanaf -50 tot 300 graden. Daar is niks op aan te merken. Ook zijn de thermometers gemaakt van RVS (roestvrijstaal) waardoor je er nog lang mee vooruit kan.

Voordelen Gohh® - Digitale Vleesthermometer - Kookthermometer

 • Meet de temperatuur zeer nauwkeurig
 • Je krijgt maar liefst 4 verschillende kleuren vleesthermometers
 • Gemaakt van roestvrij staal (RVS) waardoor je er lang mee kan doen

Nadelen Gohh® - Digitale Vleesthermometer - Kookthermometer

 • Aardig aan de prijzige kant in verhouding met soortgelijke vleesthermometers

4. Orthex Kernthermometer, digitaal

Spreek je over een goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit, dan heb je het ongetwijfeld over deze Orthex kernthermometer. Deze is te koop voor een goede prijs en biedt daarvoor een nóg betere kwaliteit.

Zo is de kwaliteit zelfs vergelijkbaar aan thermometers uit een hogere prijsklasse. Zo'n vleesthermometer aanbieding kom je absoluut niet vaak tegen!

Met behulp van het LCD display lees jij super snel de juiste temperatuur af. Daarnaast is de thermometer ook multifunctioneel. Je kan 'm namelijk gebruiken als een kookwekker waarbij je de tijd kan instellen tussen de 99 minuten en 59 seconden. Heel erg praktisch.

Voordelen Orthex Kernthermometer, digitaal

 • Beschikt over een makkelijk af te lezen LCD scherm
 • Goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit
 • Ook te gebruiken als kookwekker waarbij je de tijd kan instellen tussen de 99 minuten en 59 seconden

Nadelen Orthex Kernthermometer, digitaal

 • De thermometer is helaas niet draadloos te gebruikenDe 

5. Mancor Vleesthermometer Digitaal Inklapbaar

De laatste vleesthermometer die nog een plekje wist te bemachtigen in deze top vijf is de Mancor vleesthermometer. Deze wist de vijfde plek te claimen dankzij het slimme design.

De thermometer is heel simpel ontworpen en daardoor heel erg gebruiksvriendelijk. Precies wat je wil! Tevens kan je de thermometer ook gebruiken voor de BBQ en niet alleen bij het koken.

Das toch handig. De meetsonde is inklapbaar waardoor je 'm super eenvoudig op kan bergen. Binnen slechts 4 seconden wordt de temperatuur al weergegeven. 

Voordelen Mancor Vleesthermometer Digitaal Inklapbaar

 • In slechts 4 seconden kan je de temperatuur al zien
 • Te gebruiken voor tijdens het koken en tijdens de BBQ
 • Heeft een eenvoudig en gebruiksvriendelijk ontwerp

Nadelen Mancor Vleesthermometer Digitaal Inklapbaar

 • Meetbereik tot slechts 150 graden

Welke Vleesthermometer is het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welke Vleesthermometer is het beste?" hebben we een uitgebreide Vleesthermometer test gedaan. Hierin hebben we verschillende Vleesthermometer producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welke Vleesthermometer op dit moment de beste keuze is.

Zijn er ook Vleesthermometer aanbiedingen?

Wil jij een Vleesthermometer kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel het beste Vleesthermometer kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende Vleesthermometer producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken