Full Width Featured Image With Sidebar

Best Geteste trampoline

Trampoline met Veiligheidsnet en Ladder

Na lang en uitgebreid testen is het ons gelukt: wij hebben de beste trampoline van 2023 gevonden! Deze trampoline met veiligheidsnet is verkozen tot de allerbeste! En dat is natuurlijk niet zonder reden.

Ten eerste is de trampoline voorzien van zowel een veiligheidsnet als een ladder. Hierdoor kunnen de kinderen extra veilig spelen en komen ze makkelijk de trampoline op en af. 

Daarnaast is de trampoline ook nog verkrijgbaar voor een redelijk prijsje in twee verschillende formaten. Extra keuze dus. Ook is de trampoline intensief getest op zowel kwaliteit als veiligheid zodat je zeker weet dat je kind straks geen gebroken enkel overhoudt aan de trampoline.... daar wordt natuurlijk niemand blij van. 

Het vinden van een goede trampoline voor je kinderen (en natuurlijk ook een beetje voor jezelf) is nog lang niet zo makkelijk als je misschien denkt. Er zijn heel erg veel verschillende trampolines verkrijgbaar met ieder zo weer zijn kwaliteiten. 

Hoe vind je dan de beste? Precies deze vraag gaan wij voor je beantwoorden met behulp van dit artikel. Zo hebben wij de verschillende punten op een rijtje gezet om rekening mee te houden tijdens het kopen van de beste trampoline.

Tevens hebben wij dus een test uitgevoerd tussen veel verschillende trampolines. De resultaten van deze test kan je onderstaand vinden in een ultieme review. Ook benieuwd? lees dan gauw verder!


Top 5 Beste trampolines

Beste Koop Trampoline
1. Trampoline met Veiligheidsnet en Ladder

Beste prijs-kwaliteit verhouding trampoline
2. Trampoline met Veiligheidsnet - Afsluitbaar

Beste kleine trampoline
3. Funfit trampoline

Beste luxe trampoline
4. VirtuFit Premium Trampoline met Veiligheidsnet

Beste budget trampoline
5. MaxxToys Trampoline met Veiligheidsnet


Top 10 beste trampolines 

Heb je geen zin of tijd om dit hele artikel te lezen? Hieronder hebben we een knop staan waarbij je in 1x doorgestuurd wordt naar de top 10 beste trampolines bij Bol.com. Hierdoor zie je direct welke bars momenteel het meest verkocht worden.


Waar moet je op letten bij het kopen van een trampoline?

Een trampoline is één van de favoriete soorten speelgoed van kinderen. Sterker nog, ze kunnen zich hele dagen vermaken op zo'n trampoline. En zelfs voor volwassenen kan een trampoline leuk zijn.

In menig tuin is dan ook eentje te vinden. Logischerwijs zorgt dit voor een groot aanbod. Hoe vind je dan nog de beste trampoline? Je wil uiteraard wel eentje die een beetje comfortabel springt en daarnaast ook veilig is. Je stelt jezelf de vragen: 'Wat is de beste trampoline?' en 'Welke trampoline past het beste bij mij? '. Je zal ongetwijfeld 

Daarom hebben wij hieronder een aantal tips op een rijtje gezet om rekening mee te houden tijdens het kopen van de beste trampoline. Zo verzeker jij jezelf van een goede aankoop!

Draagkracht

Allereerst is de draagkracht van een trampoline een belangrijk puntje om rekening mee te houden. Alle trampolines hebben namelijk een maximale draagkracht die ze aan kunnen.

Komt er dan meer gewicht op te staan, dan loop je de kans dat de trampoline breekt. En dat kan zorgen voor nare ongelukken. Controleer dus van tevoren goed wat het maximale draaggewicht van de trampoline is zodat jij zeker weet dat jij én je kinderen op de trampo passen.

Formaat

Je hebt trampolines in verschillende soorten en maten. De één is net weer wat langer dan de ander, en een ander is weer net iets breder. 

Hoe groot de trampoline kan zijn is natuurlijk afhankelijk van hoeveel ruimte je hebt en hoeveel ruimte je er voor over hebt. Door van tevoren je maximale ruimte op te meten voorkom je dat een trampoline niet in de tuin past.

Garantie

En dan als laatste nog de garantie. Dit kan je zien als een soort indicatie vanuit het bedrijf van hoe lang het product ten minste mee meot gaan.

Mocht er binnen de gestelde garantietermijn dan iets niet goed blijken te zijn is de fabrikant verplicht jou hierbij verder te helpen. Je hebt dan recht op bijvoorbeeld een vergoeding van het aankoopbedrag of een vervangend artikel.

Zeker bij duurdere producten als een trampoline is een goede garantietermijn wel zo fijn. Zorg er daarom voor dat de garantietermijn op de nieuwe trampoline ten minste twee jaar is, zodat jij verzekerd bent van een goede aankoop.


Wat is de beste trampoline 2023?

Wij hebben dus zoals eerder aangegeven een uitgebreide trampoline test gedaan. Ook hebben wij gekeken naar de beste trampoline volgens de consumentenbond. De test bestaat voornamelijk uit trampolines vergelijken en de resultaten van de test waren dan ook zeer interessant.

Aan de hand van deze resultaten wisten wij een ultieme top vijf beste trampolines samen te stellen. Hierbij blinken de trampo's allemaal uit in een andere categorie.

De resultaten staan verwerkt in de review. Ook benieuwd naar de top vijf? Dan presenteren wij je bij deze de top vijf beste trampolines van 2023!

1. Trampoline met Veiligheidsnet en Ladder

Uiteindelijk kon er maar één trampoline de beste zijn natuurlijk. En dat is de Trampoline met veiligheidsnet en ladder is de beste trampoline 2023! Deze wist dankzij onder andere het slimme ontwerp als beste uit de test te komen.

Zo is de trampoline voorzien van een veiligheidsnet met speciale rits waardoor je er niet van af kan vallen. Daarnaast wordt er ook een speciale trap bijgeleverd waarmee je veilig van de trampoline af kan komen.

En dat dan ook allemaal nog voor een prima prijsje! De trampo is tevens ook verkrijgbaar in twee verschillende maten: 244 cm en 305 cm. Voor ieder wat wils dus met deze absolute nummer één.

Voordelen Trampoline met Veiligheidsnet en Ladder

 • Verkrijgbaar in meerdere formaten waardoor deze goed in een kleinere tuin past
 • Voorzien van een handig veiligheidsnet met een rits zodat kinderen er niet van af kunnen vallen
 • Wordt geleverd met een trapje waarmee je makkelijk van de trampoline af kan komen

Nadelen Trampoline met Veiligheidsnet en Ladder

 • Handleiding is niet in het Nederlands

2. Trampoline met Veiligheidsnet - Afsluitbaar

Spreek je over een goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit, dan spreek je geheid over deze trampoline! Deze mooie trampoline is van een lekker ruim formaat met een grote draagkracht waardoor jij veilig met je kinderen erop kan spelen.

Zo beleef jij ook nog een beetje plezier! Daarnaast is dus de verhouding tussen de prijs die je betaalt en de kwaliteit die je ervoor terug krijgt eentje om 'u' tegen te zeggen.

Daarnaast komt de trampoline met een handige, Nederlandse handleiding waarmee jij deze binnen een handomdraai in elkaar hebt gezet. Het materiaal is stevig en van goede kwaliteit om zo extra veiligheid te kunnen waarborgen. 

Voordelen Trampoline met Veiligheidsnet - Afsluitbaar

 • Goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit
 • Van extra groot formaat waardoor er meerdere mensen op passen
 • Heeft een handige en makkelijke handleiding waardoor de trampoline binnen handomdraai in elkaar staat

Nadelen Trampoline met Veiligheidsnet - Afsluitbaar

 • Niet goed geschikt voor kleinere tuinen

3. Funfit trampoline

Wanneer je een vrij smalle tuin hebt maar je toch wil genieten van de voordelen van een trampoline zit je goed met deze van Funfit. De trampoline is van een lekker compact formaat waardoor deze goed in iedere tuin past.

Daarnaast doet dit natuurlijk ook wat met de prijs. De trampoline is namelijk ook redelijk goedkoop. Hierdoor ben je niet direct een fortuin kwijt aan een trampoline.

Ook is de spring mat gemaakt van extra duurzaam materiaal. De stabilisatoren in de trampoline zorgen voor extra stabiliteit tijdens het springen. En de trampo heeft ook nog eens een GS zegel en certificaat.

Voordelen Funfit trampoline

 • Draaggewicht van maar liefst 90 kilo
 • Voorzien van speciale stabilisatoren die zorgen voor meer stabiliteit tijdens het springen
 • Voorzien van een GS zegel en certificaat om veiligheid te waarborgen

Nadelen Funfit trampoline

 • Vrij klein waardoor je niet met meer dan één persoon tegelijk erop kan

4. VirtuFit Premium Trampoline met Veiligheidsnet

Wil jij je geld investeren in een goede kwaliteit trampoline waarmee jij kan zorgen voor extra lichaamsbeweging? Kijk dan niet verder: deze trampoline van VirtuFit is dan perfect voor jou!

De trampoline is speciaal gemaakt voor spring ervaren mensen die graag een workout doen op de trampoline. Niet alleen heel erg leuk, maar ook erg effectief!

De atletische trampoline wordt geleverd met een speciaal dubbelzijdig veiligheidsnet met een ritssluiting die van twee kanten open gemaakt kan worden. Handig, dan kan je zonder enig gevaar op de trampoline staan. Het net heeft daarnaast een hoogte van 1.80 meter waardoor je tijdens het springen ook veilig bent.

Voordelen VirtuFit Premium Trampoline met Veiligheidsnet

 • Ideaal wanneer je graag afwisseling wil in je workouts
 • Is erg veilig tijdens het springen dankzij het hoge net en de strakke afwerking
 • De trampoline is water- en Uv bestendig waardoor je er nog jaren plezier van hebt

Nadelen VirtuFit Premium Trampoline met Veiligheidsnet

 • Enigszins prijzig in verhouding tot andere trampolines

5. MaxxToys Trampoline met Veiligheidsnet

De laatste topper die nog een plekje verdiende in deze top vijf is de MaxxToys trampoline mét veiligheidsnet. Deze is direct ook de goedkoopste van het rijtje en ideaal voor iedereen met een iets kleiner budget.

Zo kan jij je kinderen alsnog voorzien van een hartstikke leuke trampoline! De kleurrijke trampoline is namelijk speciaal ontwikkeld voor peuters, kleuters en basisschool kinderen.

Daarbij is er dus ook zeer goed gelet op de veiligheid zodat je kind niet er af kan vallen. En het opstapje van de trampoline is slechts 36 centimeter waardoor je kind er makkelijk in kan stappen. Ideaal, en zeker voor die prijs!

Voordelen MaxxToys Trampoline met Veiligheidsnet

 • Speciaal gemaakt voor peuters, kleuters en basisschoolkinderen
 • Redelijk goedkoop in verhouding tot andere trampolines
 • Heeft een opstapje van slechts 36 centimeter waardoor kinderen er makkelijk in stappen

Nadelen MaxxToys Trampoline met Veiligheidsnet

 • Niet geschikt voor kinderen ouder dan 12 jaar

Welke trampoline is het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welke trampoline is het beste?" hebben we een uitgebreide trampoline test gedaan. Hierin hebben we verschillende trampoline producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welke trampoline op dit moment de beste keuze is.

Zijn er ook trampoline aanbiedingen?

Wil jij een trampoline kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel het beste trampoline kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende trampoline producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken