Full Width Featured Image With Sidebar

Best Geteste Tosti Ijzer

Tefal Snack Collection SW854D

Zin in een lekkere tosti? Dat komt zeker goed met dit Tefal Snack collection SW854D tosti ijzer! Deze is namelijk door ons verkozen tot het beste tosti ijzer van 2023. 

En wat maakt 'm dan zo goed? Nou, allereerst beschikt het ijzer standaard over vier verschillende platen. Je kan dus niet alleen tosti's maken, maar ook wafels, poffertjes en panini's!

Dit is dus eigenlijk een multifunctioneel apparaat. Daarnaast is er speciaal ingebouwde LED verlichting die aangeeft of het ijzer op de juiste temperatuur is. Op die manier hoef je dat niet meer zelf te gokken. En die platen kan je heel makkelijk vervangen én in de vaatwasser doen. Ideaal dus.

Een standaard broodje met beleg kan best saai zijn. Een manier om hier variatie in te krijgen is met behulp van, jawel, het tosti ijzer! Met zo'n ijzer maak jij de meest heerlijke tosti's. Daar krijg je nooit genoeg van. 

Maar, welk tosti ijzer is het beste? Bij precies deze vraag gaan wij je helpen. Daarom hebben wij in dit artikel een aantal punten op een rijtje gezet waar je rekening mee moet houden tijdens een tosti ijzer kopen. En dat is dan nog niet alles!

Om het voor jou al helemaal lekker makkelijk te maken hebben wij een tosti ijzer test gedaan. In die test hebben wij super veel verschillende ijzers met elkaar vergeleken. Benieuwd? Lees dan vooral verder.


Top 5 Beste Tosti Ijzers

Beste Koop Tosti Ijzer
1. Tefal Snack Collection SW854D

Beste prijs-kwaliteit verhouding Tosti Ijzer
2. DOMO Tosti-ijzer XL 900 W wit DO9056C

Beste Luxe Tosti Ijzer
3. Krups FDK452 - Tosti ijzer - Zwart

Beste Budget Tosti Ijzer
4. MOA Tosti Apparaat

Beste Design Tosti Ijzer
5. Emerio ST-111153 Sandwichtoaster Zwart


Top 10 beste Tosti Ijzers

Heb je geen tijd (of zin) om dit hele artikel te lezen? Ook dan kunnen wij jou helpen bij een tosti ijzer kopen. Door de link hieronder te volgen kom je namelijk terecht bij de top 10 beste tosti ijzers. Dat is makkelijk én snel!


Waar moet je op letten bij het kopen van een Tosti Ijzer?

Door het grote aanbod kan het best lastig zijn een goed tosti ijzer te vinden. En je wil uiteraard een zo goed mogelijke tosti ijzer aanbieding scoren! Gelukkig zijn wij er om je hierbij te helpen. 

Door onderstaande punten goed te bekijken wordt het vinden van een goede tosti ijzer een fluitje van een cent. Daarnaast willen wij je ook nog adviseren te kijken naar wat jij echt belangrijk vindt. Zo hoeft het beste tosti ijzer volgens de consumentenbond niet de beste te zijn in jouw persoonlijke situatie. 

Vermogen

Allereerst is het goed om een blik te werpen op het vermogen van het ijzer. Hierbij geldt eigenlijk als vuistregel: hoe hoger het vermogen, hoe sneller het tosti ijzer op temperatuur is. Zo hoef jij dus minder lang te wachten!

Overigens is een tosti ijzer met een hoger vermogen vaak ook duurder in prijs. Ga dus bij jezelf na of je hier extra geld voor over hebt.

Formaat

Naast het vermogen is natuurlijk het formaat ook niet geheel onbelangrijk. Waarom? Nou, je moet er wel ruimte voor hebben in je keuken. Sommige tosti ijzers zijn namelijk van een best groot formaat. 

Zeker wanneer je een kleine keuken hebt of sowieso beperkte ruimte kan je beter een compact formaat tosti ijzer kiezen. Let dus goed op het formaat en ga bij jezelf na of dit daadwerkelijk past.

Garantie

En als laatste nog de garantie. Dit is een soort indicatie vanuit het bedrijf over hoe lang het product ten minste mee moet gaan zonder defecten (waar jij niks aan kan doen). Want hoe vervelend is het als je tosti ijzer er ineens mee stopt?

Zorg er daarom voor dat de garantie op jouw nieuwe tosti ijzers minstens twee jaar is. Op die manier weet je zeker dat je geholpen wordt als er wat niet goed is. En die zekerheid hebben is gewoon heel erg fijn!


Wat is de beste Tosti Ijzer van 2023?

Ondertussen ben je aangekomen bij het laatste onderdeel van ons artikel: de tosti ijzer test. In deze test hebben wij tientallen verschillende tosti ijzers met elkaar vergeleken en uitgebreid getest met behulp van zeer strenge gestelde criteria. En de test was dan ook zeer spannend te noemen!

Uiteindelijk hebben wij een paar tosti ijzers gekozen die erg goed wisten te scoren. Deze kregen een plekje in onze felbegeerde top vijf. Wil je weten welke dit geworden zijn? Wij zullen je niet later in spanning laten afwachten en presenteren je bij deze de top vijf beste tosti ijzers van 2023!

1. Tefal Snack Collection SW854D

Het tosti ijzer dat een befaamde eerste plek wist te bemachtigen in onze top vijf is deze Tefal Snack Collection SW854D. Dit tosti ijzer wist op alle geteste vlakken als beste te scoren en komt daarom op de eerste plek. En wij gaan je ook precies vertellen waarom dit zo is. 

Allereerst is het tosti ijzer voorzien van maar liefst vier verschillende platen. Je kan dus niet alleen tosti's maken, maar ook wafels, panini's en zelfs poffertjes! Dat maakt 'm dus direct een multifunctioneel apparaat. Hoe tof is dat? Tevens beschikt het tosti ijzer ook nog over speciale LED verlichting waarmee jij direct kan zien of deze al op temperatuur is. Dit hoef je voortaan dus niet meer zelf te gokken. Een terechte nummers één is dit zeker.

Voordelen Tefal Snack Collection SW854D

 • Voorzien van vier verschillende platen voor tosti's, panini's, wafels en poffertjes
 • Beschikt over speciale LED verlichting die aangeeft wanneer het ijzer op temperatuur is
 • Alle platen kan je in de vaatwasser schoonmaken

Nadelen Tefal Snack Collection SW854D

 • Vrij prijzig in verhouding met andere tosti ijzers

2. DOMO Tosti-ijzer XL 900 W wit DO9056C

Kijkend naar de verhouding tussen prijs en kwaliteit werd al gauw duidelijk dat het DOMO tosti-ijzer XL de beste is. Deze is namelijk te koop voor een vrij lage prijs maar levert daar tegenover een hele goede kwaliteit. Zo is het ijzer voorzien van een speciale anti-aanbaklaag.

Hierdoor hoef je dus niet bang te zijn dat je tosti straks zwart is! Daarnaast is het model ook uitgerust met een koele behuizing. Dat houdt in dat je je handen niet kan branden aan de buitenkant. Ook zijn er nog speciale lampjes die aangeven wanneer de tosti klaar is. De antislip voetjes zorgen voor extra stevigheid en veiligheid. Al met al is dit een zeer goed tosti ijzer.

Voordelen DOMO Tosti-ijzer XL 900 W wit DO9056C

 • Goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit
 • Lampjes geven aan wanneer de tosti klaar is
 • Aan de binnenkant voorzien van een speciale anti-aanbak laag

Nadelen DOMO Tosti-ijzer XL 900 W wit DO9056C

 • Er zijn geen temperatuurinstellingen aanwezig

3. Krups FDK452 - Tosti ijzer - Zwart

Als je nou net iets meer geld hebt om te besteden aan een goed tosti ijzer is de Krups FDK452 misschien wel wat voor jou. Dit tosti ijzer is iets duurder dan gemiddeld, maar daar krijg je dan ook een bovengemiddelde kwaliteit voor terug. Zo heeft het apparaat zeer grote tosti platen waardoor jij meerdere tegelijk kan maken.

Dat is pas handig! En ook dit tosti ijzer is voorzien van een speciale anti-aanbak laag waarmee je voorkomt dat de tosti's kunnen aanbranden. Je hoeft je overigens ook geen zorgen te maken over de veiligheid van het apparaat. Deze is namelijk super veilig doordat de handgreep is voorzien van een vergrendelingsclip. Oh ja, en met de ingebouwde thermostaat kan je zelfs de precieze temperatuur zien! Je krijgt dus echt waard voor je geld.

Voordelen Krups FDK452 - Tosti ijzer - Zwart

 • Heeft een speciale anti-aanbak laag
 • De tosti platen zijn extra groot waardoor je er meerdere tegelijk kan maken
 • Super veilig dankzij de handgreep met vergrendelingsclip

Nadelen Krups FDK452 - Tosti ijzer - Zwart

 • Enigszins prijzig in verhouding met sommige andere tosti apparaten

4. MOA Tosti Apparaat

Een tosti ijzer hoeft absoluut niet veel geld te kosten. Zeker niet wanneer je bijvoorbeeld net op jezelf gaat wonen. Dat geld kan je beter gebruiken voor andere dingen! En precies daarom hebben we ook een budget topper meegenomen in de test.

En dat is het MOA tosti apparaat! Deze is te koop voor een lekker zacht prijsje en geeft jou de mogelijkheid prima tosti's te maken. Zo zit aan de binnenkant een speciale coating waardoor je brood niet vast blijft plakken. Daarnaast is het apparaat ook super makkelijk schoon te maken. Binnen een handomdraai is deze alweer hartstikke schoon! Als je op zoek bent naar een budget topper is deze wat voor jou. 

Voordelen MOA Tosti Apparaat

 • Te koop voor een zeer lage prijs in verhouding met sommige andere tosti apparaten
 • Heel erg makkelijk schoon te maken
 • Speciale coating waardoor je brood niet vast blijft plakken

Nadelen MOA Tosti Apparaat

 • Heeft niet een denderend hoog vermogen

5. Emerio ST-111153 Sandwichtoaster Zwart

De laatste topper die nog een plekje wist te bemachtigen in onze top vijf is de Emerio ST-111153 Sandwichtoaster. Deze wist nog een vijfde plek te bemachtigen dankzij het slimme en eenvoudige design!

Ooit gehoord van de uitspraak: 'less is more?' Dat is hier ook het geval. Zo zitten er lampjes aan de bovenzijde die aangeven wanneer het apparaat op de goede temperatuur is. Dat is toch wel zo handig. Daarnaast beschikt het model over een erg veilige clipsluiting. Op die manier kan er ook geen warmte ontsnappen en heb je binnen no-time een perfect gemaakte tosti. 

Voordelen Emerio ST-111153 Sandwichtoaster Zwart

 • Heeft een handige en veilige clipsluiting
 • Heeft lampjes die aangeven of de tosti klaar is
 • Het tosti ijzer heeft een erg modern design

Nadelen Emerio ST-111153 Sandwichtoaster Zwart

 • Niet geschikt voor grote tosti's

Welk tosti ijzer is het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welk tosti ijzer is het beste?" hebben we een uitgebreide tosti ijzer test gedaan. Hierin hebben we verschillende tosti ijzer producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welke tosti ijzer op dit moment de beste keuze is.

Zijn er ook tosti ijzer aanbiedingen?

Wil jij een tosti ijzer kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel het beste tosti ijzer kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende tosti ijzer producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken