Full Width Featured Image With Sidebar
 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Beste Shampoo tegen haaruitval [2023]

Best Geteste Shampoo tegen haaruitval

Vichy Dercos Aminexil Energie shampoo

Last van haargroei? Dan wil je deze Vichy Dercos Aminexil Energie shampoo hebben. Waarom? Deze is verkozen tot de beste shampoo tegen haaruitval van 2023! 

De shampoo is zeer doeltreffend tegen het tegengaan van haaruitval. Zo wordt het haar aanzienlijk sterker gemaakt en een stuk veerkrachtiger. En dan niet alleen in de punten, maar ook in de haarwortels.

Hiermee wordt voorkomen dat het haar snel afbreekt. Je haar is na gebruik van de shampoo goed doorkambaar en voelbaar voller. Ideaal!

Haaruitval kan erg vervelend zijn. Sterker nog, het kan ook effect hebben op je zelfvertrouwen. Gelukkig kan een goede shampoo tegen haaruitval dit oplossen. 

Maar goed: welke shampoo tegen haaruitval is het beste? Wij kunnen ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet door de hoeveelheid verschillende shampoos die je kan kopen. Daarom zijn wij er om je te helpen!

In dit artikel gaan wij jou helpen bij een shampoo tegen haaruitval kopen. Dit doen we onder andere door je een aantal handige tips mee te geven voor het vinden van een goede shampoo. Ook hebben wij een shampoo tegen haaruitval test gedaan. Deze vind je aan het einde van dit artikel. Zo kan je antwoord geven op de vraag: 'welke shampoo tegen haaruitval past het beste bij mij?' 


Top 5 Beste Shampoos Tegen haaruitval

Beste Koop Shampoo Tegen haaruitval
1. Vichy Dercos Aminexil Energie shampoo

Beste Budget Shampoo tegen haaruitval
2. Kérastase Genesis Bain Nutri-Fortifiant

Beste Prijs-kwaliteit verhouding Shampoo tegen haaruitval
3. Vichy Dercos Anti-roos Shampoo

Beste Verzorgende Shampoo tegen haaruitval
4. Neofollics Shampoo

Beste Luxe Shampoo tegen haaruitval
5. Caffeine shampoo- shampoo tegen haaruitval


Top 10 beste Shampoos Tegen haaruitval

Heeft je haar met spoed goede verzorging nodig? Klik dan op de knop hieronder. Je ziet dan een overzicht met de top 10 beste shampoos tegen haaruitval. Zo kies je binnen een handomdraai de beste shampoo.


Waar moet je op letten bij het kopen van een Shampoo tegen haaruitval?

Zoals we eerder hebben besproken zie je misschien door de bomen het bos niet meer dankzij het grote aanbod aan shampoos. En je wil wel een shampoo in huis halen die je haaruitval ook daadwerkelijk tegen gaat.

Om je hierin te kunnen ondersteunen staan hieronder een aantal punten op een rijtje om rekening mee te houden tijdens een shampoo tegen haaruitval kopen. Op die manier kies je een goede shampoo die ook goed bij je past. Wil je liever nog wat meer informatie? Kijk dan ook is naar de beste shampoo tegen haaruitval volgens de consumentenbond. 

Ingrediënten

Uiteraard zijn de ingrediënten bij een shampoo tegen haaruitval belangrijk. Zorg dat er geen schadelijke stoffen zoals sulfaten en parabenen in zitten. Deze kunnen het haar namelijk verder beschadigen.

En hierdoor kan er juist meer haar uitvallen. Dat wil je niet. Een shampoo met verzorgende ingrediënten is daarom van belang. Onze tip: check de ingrediënten op de achterkant of in de beschrijving van het product.

Verzorging

Ook de manier van verzorging is belangrijk. Is de shampoo een tijdelijke oplossing, of wordt het haar van binnenuit verbeterd? Idealiter doet de shampoo het laatste, waardoor je op een gegeven moment weer normale shampoo kan gebruiken.

Sommige shampoos geven alleen een tijdelijke oplossing tegen haaruitval. Als je deze niet meer gebruikt kunnen de klachten terugkomen. Let hier dus goed op.

Effect

Als laatste is het ook goed om te letten op het effect van de shampoo. Wil je alleen je haaruitval tegen gaan, of ook voller haar en/of meer glans?

Kies een shampoo aan de hand van je gewenste effect. Zo voorkom je teleurstellingen achteraf. Als je dus ook graag meer glans in je haar wil (bijvoorbeeld) kies dan een shampoo die dit ook kan geven.


Wat is de beste Shampoo tegen haaruitval 2023?

Om jouw leven een stuk makkelijker te maken zijn wij in een speciale shampoo tegen haaruitval test op zoek gegaan naar de beste shampoos. Zo hoef jij dit niet meer zelf te doen!

De test was zeer spannend, en aan de hand van de resultaten hebben wij een top vijf samengesteld. Hierin staan de best scorende shampoos tegen haaruitval. Ben je benieuwd? Dan lees je hieronder over de top vijf beste shampoos tegen haaruitval van 2023!

1. Vichy Dercos Aminexil Energie shampoo

De beste shampoo tegen haaruitval is deze Vichy Dercos Aminexil Energie shampoo. De shampoo wist op alle geteste vlakken als de beste te scoren en is daarom de nummer één. 

En dat begrijpen we wel. De shampoo bevat namelijk Aminexil. Dit is een zeer toonaangevend molecuul dat haarbreuk tegen gaat. 

Daarnaast is de shampoo geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Het haar wordt aanzienlijk sterker en veerkrachtiger, van de haarwortels tot in de punten.

Voordelen Vichy Dercos Aminexil Energie shampoo

 • Te gebruiken voor zowel mannen als vrouwen
 • Het molecuul Aminexil in de shampoo gaat haaruitval tegen
 • Het haar wordt sterker en veerkrachtiger

Nadelen Vichy Dercos Aminexil Energie shampoo

 • Kan het haar wat vettig maken

2. Kérastase Genesis Bain Nutri-Fortifiant

Deze Kérastase Genesis shampoo is perfect voor iedereen die wil besparen op een goede shampoo tegen haaruitval. De shampoo is te koop voor een prima prijs en helpt effectief tegen het bestrijden van haaruitval. 

Zo breekt haar maar liefst 93,3% minder af met deze shampoo. Dat is toch heel erg wat! Ook wordt het haar een stuk veerkrachtig en krijgt het een volle, gezonde uitstraling. En dan ruikt de shampoo ook nog eens heerlijk.

Voordelen Kérastase Genesis Bain Nutri-Fortifiant

 • Te koop voor een goede prijs
 • Het haar breekt 93,3% minder af
 • Geeft je haar een volle en gezonde uitstraling

Nadelen Kérastase Genesis Bain Nutri-Fortifiant

 • Voor sommige mensen is de geur net wat te sterk

3. Vichy Dercos Anti-roos Shampoo

Op de derde plek staat weer een shampoo van Vichy, maar dan een hele andere. Namelijk de Vichy Dercos Anti-roos en haaruitval shampoo. Deze shampoo vangt twee vliegen in één.

Namelijk roos én shampoo! Ideaal wanneer je last hebt van beide klachten. En dit is ook precies de reden van de goede beoordeling op prijs en kwaliteit verhouding.

De shampoo reinigt het haar intensief en zuivert de vette hoofdhuid. Hierdoor wordt het haar luchtiger en krijg je minder last van haaruitval, roos en jeuk. Zeg maar dag tegen die droge hoofdhuid!

Voordelen Vichy Dercos Anti-roos Shampoo

 • Goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit
 • Deze shampoo helpt tegen zowel haaruitval als roos
 • Droge huid wordt herstelt

Nadelen Vichy Dercos Anti-roos Shampoo

 • Is in hoofdzaak bedoeld voor roos

4. Neofollics Shampoo

Wil je een shampoo die niet alleen haaruitval tegen gaat maar je haar ook de nodige verzorging geeft? Dan kan de Neofollics Shampoo wel eens een goede match voor je zijn. 

De shampoo is namelijk een perfecte basis voor iedereen die gezond haar wil. Deze bestaat namelijk uit 1% olamine, wat ook beschermt tegen roos.

De hoofdhuid wordt goed verzorgd doord e arganolie en akkermuntolie. Dit geeft dikker en ook een stuk voller haar. Kortom: een zeer goede shampoo!

Voordelen Neofollics Shampoo

 • Arganolie en Akkermuntolie verzorgen de hoofdhuid
 • Is een goede basis voor gezonde haargroei
 • Je kan twee maand vooruit met de shampoo

Nadelen Neofollics Shampoo

 • Heeft een zeer sterke geur

5. Caffeine shampoo- shampoo tegen haaruitval

Ondertussen ben je aangekomen bij de laatste shampoo uit de top vijf: de Caffeine shampoo! Deze shampoo bevat maar liefst 17 verschillende, natuurlijke haarstimulerende ingrediënten om de hoofdhuid en haren gezond en sterk te maken.

De shampoo is ook DHT blokkeren, ontstekkingsremmend én verbetert de doorbloeding van de hoofdhuid. Hierdoor wordt de hoofdhuid sterker en minder droog. En ook wanneer je gekleurd haar hebt kan je deze veilig gebruiken.

Voordelen Caffeine shampoo- shampoo tegen haaruitval

 • DHT blokkerend
 • De shampoo werkt ontstekingsremmend
 • Veilig te gebruiken bij gekleurd haar

Nadelen Caffeine shampoo- shampoo tegen haaruitval

 • De shampoo is nogal prijzig in vergelijking met soortgelijke shampoos

Welke shampoo tegen haaruitval is het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welke shampoo tegen haaruitval is het beste?" hebben we een uitgebreide shampoo tegen haaruitval test gedaan. Hierin hebben we verschillende shampoo tegen haaruitval producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welke shampoo tegen haaruitval op dit moment de beste keuze is.

Zijn er ook shampoo tegen haaruitval aanbiedingen?

Wil jij een shampoo tegen haaruitval kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel het beste shampoo tegen haaruitval kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende shampoo tegen haaruitval producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken