Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • De 3 beste producten om het uiterste uit je persoonlijk ontwikkeling te halen

Het eenvoudigste is natuurlijk leven. Gezond eten, genoeg drinken en voldoende slaap, om mee te beginnen.

Maar dat wil beslist niet zeggen dat je onmiddellijk geitenwollen sokken aan moet trekken en dat je alle pleziertjes van het leven wel kunt vergeten. In feite hebben geitenwollen sokken geen enkel natuurlijk voordeel, ze prikken alleen maar!

Je kunt wel beter gaan kijk naar wat je eet en drinkt. Koop je eten niet in de supermarkt, nee, ga naar de kleine winkeltjes in de buurt. Daar waar je buren verse groenten verkopen, vers fruit.

Green juice

En natuurlijk regelmatig een glas drinken is een goede manier om gezonder te gaan leven. Wat is green juice precies?
Het is een drankje gemaakt met boerenkool bladeren, of een traditioneel Japans drankje, Aojiru (青汁). Dr. Niro Endo heeft het in de oorlog uitgedokterd om het dieet van zijn familie te verbeteren.

Maar je kunt ook zelf je eigen recept maken. Een hele citroen en een halve komkommer in de blender maakt een goed drankje om af te vallen. Doe er was schoon water bij als het te sterk is voor je smaak. Dan moet je natuurlijk wel een glas extra drinken. Green juice kopen helpt dus zeker om de persoonlijke ontwikkeling te verbeteren en gezond te gaan leven.

De detox kuur zal je een nieuw begin geven

Ontgiften betekend het woordje detox. De bedoeling van een detox kuur is de afvalstoffen uit je spijsverteringssysteem te verwijderen. Dat kan op verschillende manieren. Je lichaam heeft een gedetailleerd detox-systeem ingebouwd, en al je organen werken samen om je gezond te houden.
Je huid stoot bacteriën uit via het zweet, je nieren filteren liters bloed en produceren urine. Je longen stoten kooldioxide af, je darmen halen voedingsstoffen uit voedsel en staan de afvalstoffen weer af, en je lever ruimt gifstoffen uit het lichaam op.
Als een van die onderdelen niet of niet voldoende werkt kan een detox kuur je helpen het systeem weer op gang te brengen.

De collageen booster

Collageen is het meest voorkomende eiwit in het lichaam en geeft structuur aan het haar, de huid, nagels, botten, ligamenten en pezen. Dankzij collageen zijn we beter in staat om te bewegen, te buigen en te strekken. Collageen zorgt er ook voor dat ons haar glanst, onze huid straalt en onze nagels sterk blijven.

Dus, waar is collageen van gemaakt? Collageen is een eiwit dat bestaat uit de aminozuren glycine, proline, hydroxyproline en arginine, die er allemaal voor zorgen dat het bindweefsel, de huid, het haar en de nagels van ons lichaam zo gezond mogelijk blijven.

Naarmate we ouder worden, en hoe meer stress we ons lichaam aandoen, hoe groter de invloed op de collageenproductie. Door een collageen booster aan je uitgebalanceerd dieet toe te voegen, kan je lichaam regenereren wat verloren is gegaan of is afgebroken. Je moet wel voorzichtig zijn met de collageen booster. Ook te veel van het goede is te veel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook