Full Width Featured Image With Sidebar
 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Beste Opblaasbare waterglijbaan [2023]

Best Geteste Opblaasbare Waterglijbaan

Opblaasbare Glijbaan | Water Slide

Wil je een opblaasbare waterglijbaan aanbieding scoren? Dan ben je bij ons op de juiste plek! Deze water slide is verkozen tot de beste opblaasbare waterglijbaan van 2023! 

Maar wat maakt deze opblaasbare glijbaan dan zo goed? Nou, allereerst zijn de treden van deze glijbaan verruimd. Dat betekent dat ze makkelijker te beklimmen zijn, stabieler zijn en tevens ook nog veiliger. 

Daarnaast is het draagvermogen van de kleine glijbaan rond de 30 kilo. Prima geschikt dus voor kleine kinderen! En het draagvermogen wordt door de kleine glijbaan in combinatie met het zwembad verhoogd. Tevens zijn de hoeken glad en afgerond zodat kinderen zich hier niet pijn aan kunnen doen.

Een opblaasbare waterglijbaan is de ideale manier voor kinderen om lekker buiten te kunnen spelen zonder naar het zwembad te hoeven. Kinderen kunnen er dan ook dolgelukkig van worden!

Maar: welke opblaasbare waterglijbaan is het beste? Precies hierbij gaan wij je helpen in dit artikel. Zo hebben wij een aantal punten op een rijtje gezet die jou helpen bij het kiezen van de beste opblaasbare waterglijbaan.

Ook hebben wij nog een opblaasbare waterglijbaan test gedaan. In die test hebben wij tientallen verschillende opblaasbare waterglijbanen met elkaar vergeleken. Benieuwd? Lees dan vooral verder!


Top 5 Beste Opblaasbare Waterglijbaan

Beste Koop Opblaasbare Waterglijbaan
1. Opblaasbare Glijbaan | Water Slide

Beste prijs-kwaliteit verhouding opblaasbare waterglijbaan
2. Chad Valley opblaasbare waterglijbaan springkussen

Beste budget Opblaasbare Waterglijbaan
3. Opblaasbare Waterglijbaan Speedway Friends (Bestway)Bestway

Beste luxe Opblaasbare Waterglijbaan
4. H2OGO! The Hurricane Tunnel Blast Water Park

Beste design Opblaasbare Waterglijbaan
5. Intex 58849 Opblaasbare waterglijbaan


Top 10 beste Opblaasbare Waterglijbanen

Misschien heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen. Dat kan natuurlijk gebeuren. Gelukkig zijn wij er om je te helpen. Klik op de blauwe knop hieronder, en je komt direct terecht bij de top 10 beste Opblaasbare Waterglijbanen. Er zit sowieso een goede opblaasbare waterglijbaan voor jou tussen!


Waar moet je op letten bij het kopen van een Opblaasbare Waterglijbaan?

Een opblaasbare waterglijbaan kopen is nog niet zo makkelijk als je denkt. Het aanbod is namelijk enorm groot. En je wil wel eentje kopen die goed bij je past!

Daarom hebben wij hieronder een aantal punten op een rijtje gezet om rekening mee te houden tijdens het kopen van een een opblaasbare waterglijbaan. Hiermee wordt dit een appeltje eitje.

Formaat

Laten we beginnen bij het formaat van de opblaasbare waterglijbaan. Wanneer jij beperkte ruimte hebt in je tuin wil je niet een glijbaan kopen die niet past.

Dat is zonde van je geld. Om teleurstellingen te voorkomen is het verstandig dat je je van tevoren bedenkt waar de waterglijbaan moet komen te staan. Meet vervolgens de ruimte op. Dit maakt het zoeken naar een opblaasbare waterglijbaan een stuk makkelijker!

Maximum belastbaar gewicht

Ook het belastbare gewicht is niet te vergeten. Iedere opblaasbare glijbaan heeft een maximum belastbaar gewicht. Hierdoor is de glijbaan meestal ook geschikt voor kinderen tot een bepaalde leeftijd, bijvoorbeeld 6 of 8 jaar. 

Het is altijd goed om dit even te checken, zeker als je al wat oudere kinderen hebt. Op die manier weet je zeker dat ze ook daadwerkelijk gebruik kunnen maken van de glijbaan.

Garantie

Als laatste is het ook goed om even een blik te werpen op de garantie. Het kan voorkomen dat de opblaasbare glijbaan niet goed werkt. 

En dat is dan best zonde van je geld. Wanneer dit binnen de garantietermijn gebeurt zal de verkoper samen met jou kijken naar een passende oplossing. Je kan dan je geld terug krijgen, of je krijgt een nieuwe glijbaan toegestuurd.

Die zekerheid hebben is wel zo fijn. Zeker wanneer je de glijbaan meerdere keren wil gebruiken. Zorg er daarom voor dat de garantie minstens één jaar is. Meer is natuurlijk beter!


Wat is de beste Opblaasbare waterglijbaan van 2023?

Om jou te helpen bij het vinden van de beste glijbaan hebben wij een opblaasbare waterglijbaan test gedaan. In deze test zijn tientallen verschillende glijbanen met elkaar vergeleken aan de hand van strenge criteria.

Tevens hebben wij ook gekeken naar de beste opblaasbare waterglijbaan volgens de consumentenbond en de meest populaire modellen op dit moment. Aan de hand van de test hebben wij een top vijf kunnen maken van de best-scorende glijbanen.

Ben jij ook benieuwd welke dit geworden zijn? Dan presenteren wij je bij deze de top vijf beste opblaasbare waterglijbanen van 2023!

1. Opblaasbare Glijbaan | Water Slide

Er was uiteindelijk één glijbaan die echt onze aandacht wist te grijpen. En daardoor werd deze verkozen tot de beste opblaasbare waterglijbaan van 2023! Wij hebben het hier natuurlijk over de Water slide opblaasbare glijbaan. Deze glijbaan heeft extra verruimde treden. Hierdoor zijn ze een stuk makkelijker te beklimmen, stabieler én veiliger.

Jij hoeft je bij deze glijbaan dus nergens zorgen over te maken. Daarnaast is het draagvermogen ongeveer 30 kilo, en daardoor geschikt voor de meeste kinderen. De hoeken zijn tevens erg glad en afgerond. Hierdoor kunnen kinderen zich hier niet aan bezeren. Super veilig, en dan ook nog eens heel erg leuk!

Voordelen Opblaasbare Glijbaan | Water Slide

 • Te koop voor een redelijk lage prijs in verhouding met andere opblaasbare waterglijbanen
 • Draaggewicht van 30 kilo en daardoor geschikt voor de meeste kinderen
 • De treden zijn extra breed en daardoor stabieler en veiliger

Nadelen Opblaasbare Glijbaan | Water Slide

 • Het opblazen kost redelijk wat tijd

2. Chad Valley opblaasbare waterglijbaan springkussen

Wanneer je het hebt over een goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit heb je het ongetwijfeld over deze Chad valley opblaasbare waterglijbaan. Deze glijbaan is te koop voor een lekker voordelig prijsje en biedt daarbij een uitzonderlijk goede kwaliteit. Zo duurt het maar 2 minuten om deze glijbaan op te blazen! Ideaal voor last-minute waterpret. De glijbaan is daarnaast ontworpen met een speciale watersproeier. 

Dit zorgt voor een stuk meer plezier! Je krijgt zelfs een elektrische ventilator met constante luchtstroom. Zo blijven de kinderen ook met warm weer lekker gekoeld. En je kan de gehele glijbaan super makkelijk opbergen in de meegeleverde opbergtas!

Voordelen Chad Valley opblaasbare waterglijbaan springkussen

 • Goede verhouding tussen prijs en kwaliteit
 • Heeft een elektrische ventilator met constante luchtstroom
 • Wordt geleverd met een gratis opbergtas

Nadelen Chad Valley opblaasbare waterglijbaan springkussen

 • Het afbreken duurt enigszins lang

3. Opblaasbare Waterglijbaan Speedway Friends (Bestway)Bestway

Een leuke waterglijbaan hoeft niet duur te zijn. Ook met een minder groot budget zijn er goede opblaasbare waterglijbanen te vinden. Zo ook deze Bestway Speedway Friends waterglijbaan. Deze is een echte budget-topper en levert voor de lage prijs een goede kwaliteit.

 Het enige wat je in principe hoeft te doen is de waterslang aansluiten op de glijbaan.Verder zitten er sproeiers langs de zijkant en een stootrand bij de finish. Zo hoef je niet bang te zijn dat je kinderen per ongeluk te ver uitglijden. De 6 haringen zorgen overigens voor net dat beetje extra stevigheid.

Voordelen Opblaasbare Waterglijbaan Speedway Friends (Bestway)Bestway

 • Gemaakt van erg stevig vinyl
 • Heeft een stootrand om glijden te voorkomen
 • Voorzien van 6 haringen voor veel stevigheid

Nadelen Opblaasbare Waterglijbaan Speedway Friends (Bestway)Bestway

 • Je kan niet naar beneden glijden

4. H2OGO! The Hurricane Tunnel Blast Water Park

Wanneer je een iets ruimer budget hebt om te besteden is de H2OGO The Hurricane Tunnel glijbaan net iets voor jou! Deze opblaasbare waterglijbaan is misschien duurder dan je gewend bent, maar daar krijg je dan ook een kwaliteit voor terug waar je 'u' tegen zet.

Zo is deze glijbaan zelfs voorzien van een speciale klimwand. Extra veel plezier dus! Daarnaast is er ook een klein zwembad om in te kunnen spelen. Bij de glijbaan krijg je een stevige reparatie plakker, mocht er een gaatje ontstaan. Ook krijg je een landingskussen die je kan vullen met water en een ankerzak. Zoals we al zeiden is deze glijbaan het geld dubbel en dwars waard.

Voordelen H2OGO! The Hurricane Tunnel Blast Water Park

 • Beschikt over een klimwand, glijbaan én een klein zwembad
 • Makkelijk zelf te repareren met behulp van de reparatie plakker
 • Wordt geleverd met een landingskussen en een opbergtas

Nadelen H2OGO! The Hurricane Tunnel Blast Water Park

 • Vrij prijzig in verhouding met de andere opblaasbare waterglijbanen

5. Intex 58849 Opblaasbare waterglijbaan

En dan zijn we alweer aangekomen bij de laatste opblaasbare waterglijbaan. De Intex 58849! Deze wist als beste uit de verf te komen op het gebied van design.

Zo is dit een echt klassieke waterglijbaan. De glijbaan wordt overigens ook geleverd met een reparatieset. Ideaal wanneer er per ongeluk ergens een klein gaatje in is gekomen! Verder zitten er grappige en vrolijke golfmotieven aan de zijkant, zijn er 5 luchtkamers, 6 handgrepen en robuust materiaal van vinyl. Het enige wat jij hoeft te doen is 'm opblazen en aansluiten op de tuinslang!

Voordelen Intex 58849 Opblaasbare waterglijbaan

 • Heeft een belastbaar gewicht van 80 kilo
 • Beschikt over een leuk en origineel design
 • Wordt geleverd inclusief een reparatieset

Nadelen Intex 58849 Opblaasbare waterglijbaan

 • Beschikt over niet zoveel extra's

Welke opblaasbare waterglijbaan is het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welke opblaasbare waterglijbaan is het beste?" hebben we een uitgebreide opblaasbare waterglijbaan test gedaan. Hierin hebben we verschillende opblaasbare waterglijbaan producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welke opblaasbare waterglijbaan op dit moment de beste keuze is.

Zijn er ook opblaasbare waterglijbaan aanbiedingen?

Wil jij een opblaasbare waterglijbaan kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel het beste opblaasbare waterglijbaan kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende opblaasbare waterglijbaan producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook