Full Width Featured Image With Sidebar
 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Beste Opblaasbare jacuzzi [2023]

In een jacuzzi kun je even helemaal tot rust komen en zorg je tegelijkertijd voor een goede verzorging van je spieren en gewrichten. Helaas neemt een jacuzzi alleen vaak veel plaats in beslag en zijn ze daarnaast ook vaak erg duur. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook opblaasbare exemplaren verkrijgbaar.

Een opblaasbare jacuzzi is eenvoudig op te zetten en weer op te bergen wanneer je er geen gebruik van wilt maken. Maar wat is de beste koop opblaasbare jacuzzi van dit moment? En waar moet je zoal op letten wanneer je een opblaasbare jacuzzi wilt kopen? De antwoorden op deze vragen lees je in het onderstaande artikel.

Top 5 Beste Opblaasbare jacuzzi's

Beste koop
1. opblaasbare spa MSPA Fjord 4

Beste opblaasbare jacuzzi 3 personen
2.BluMill Spa Pool Bali

Beste opblaasbare jacuzzi met jets
3. Bestway Lay-Z-spa Vancouver plus

Beste opblaasbare jacuzzi tot 6 personen
4. Bestway Lay-Z-Spa Palm springs

Beste opblaasbare jacuzzi 4 personen
5. Avenli Nice Spa

Waar op letten bij het kopen van een opblaasbare jacuzzi?

Indien je een opblaasbare jacuzzi wilt aanschaffen is het belangrijk om rekening te houden met een aantal factoren. Zo zijn er namelijk tal van verschillende exemplaren op de markt en is niet elke opblaasbare jacuzzi een goede keuze. Om niet voor verrassingen te komen staan is het ten eerste belangrijk om rekening te houden met de inhoud van de jacuzzi.

Hoe groter het bad, hoe meer water je er uiteraard in moet doen en hoe meer personen er tegelijkertijd in kunnen zitten. Houd met de inhoud van het bad ook rekening met de locatie van het bad en kijk of je over voldoende ruimte beschikt om de jacuzzi te plaatsen.

Naast de inhoud is het belangrijk om te kijken over wat voor soort filterpomp de jacuzzi beschikt en of deze energiezuinig is of niet. Ook is het belangrijk dat de pomp niet te veel lawaai maakt zodat je in alle rust van de jacuzzi kunt genieten.

Ten slotte kun je bij de aankoop nog rekening houden met het design van de jacuzzi, het gebruiksgemak en het budget van de jacuzzi. Bekijk bijvoorbeeld of de jacuzzi eenvoudig te installeren is, beschikt over handige extra’s, zoals een afdekzeil, en of de jacuzzi binnen jouw budget past. 

Wat is de beste opblaasbare jacuzzi?

Gezien elk opblaasbare jacuzzi zo zijn voor- en nadelen heeft, is er niet exact een exemplaar als beste opblaasbare jacuzzi aan te wijzen, maar zijn er meerdere goede modellen die aan alle eisen voldoen van een zeer goede opblaasbare jacuzzi.

Om de aankoop daarom wat eenvoudiger te maken kun je een kijkje nemen bij de best geteste opblaasbare jacuzzi modellen van dit moment. Onderstaande jacuzzi’s zijn uitvoerig getest in de opblaasbare jacuzzi test 2023 en scoren allen hoog op basis van gebruiksgemak en kwaliteit. 

1. opblaasbare spa MSPA Fjord 4

Eindcijfer: 9.4

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

De opblaasbare jacuzzi spa MSPA Fjord 4 is de beste opblaasbare jacuzzi volgens de consumentenbond. De jacuzzi heeft een simpele en snelle installatie en is eenvoudig met afstandsbediening te bedienen. De jacuzzi beschikt over een goede pomp en handige functies, zoals een timer functie en voorprogrammering verwarming.

De MSPA Fjord 4 voldoet aan de nieuwste Europese normen en is eenvoudig te installeren. Je kunt de jacuzzi instellen tot een temperatuur van 40 graden.

Voordelen

 • Hoge kwaliteit materialen
 • Goede krachtige filterpomp

Nadelen

 • Relatief kleine inhoud
 • Geen verlichting

2. BluMill Spa Pool Bali

Eindcijfer: 9.2

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

De BluMill Spa Pool Bali opblaasbare jacuzzi is dé ideale jacuzzi voor drie personen. De opblaasbare jacuzzi kan binnen 15 minuten worden opgezet en kan weer eenvoudig opgeborgen worden indien je er even geen gebruik van wilt maken. De jacuzzi werkt op 220-240 volt, en is dankzij de gepatenteerde O-Beam structuur en het stevige PVC materiaal van zeer hoge kwaliteit.

Naast dat de BluMill eenvoudig in gebruik is en van hoge kwaliteit is, biedt de jacuzzi ook een geavanceerd digitaal en vergrendelbaar bedieningspaneel. Hierdoor kun je de jacuzzi geheel naar wens instellen en gebruik maken van de bubbelmassage-functie knop.

Voordelen

 • Inclusief afdekzeil
 • Bubbelmassage-functie knop

Nadelen

 • Geen verlichting

3. Bestway Lay-Z-spa Vancouver plus

Eindcijfer: 8.6

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Indien je op zoek bent naar een zeer ruim opblaasbad, is de luxe spa van Bestway de beste keuze voor jou. De Lay-Z spa Vancouver Airjet Plus van Bestway is geschikt voor maar liefst vijf personen en is voorzien van 140 bubbeljets. De bubbeljets zijn met een app te bedienen, waardoor je eenvoudig de intensiteit van de bubbels instelt.

De Lay-Z spa Vancouver is ondankz zijn grote inhoud redelijk compact qua formaat. Zo heeft de jacuzzi een smalle opblaaswand, en neemt het model hierdoor minder ruimte in beslag. Ten slotte is de jacuzzi dankzij de stevige materialen een zeer duurzame keuze. Zo is de jacuzzi gemaakt meet een drop stitch techniek, waardoor je verzekerd bent van een sterke en duurzame opblaaswand.

Voordelen

 • Wifi module
 • Stevige bubbelmassage
 • Hoge druk handpomp
 • Hoes met veiligheidsclips

Nadelen

 • Geen verlichting

4. Bestway Lay-Z-Spa Palm springs

Eindcijfer: 8.4

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

De stijlvolle Lay-Z-Spa Palm springs van Bestway is een opblaasbare spa voor 4 tot 6 personen. De jacuzzi heeft stevige TriTech wanden en een polyester kern van gelamineerd PVC. Hierdoor is de jacuzzi zeer stabiel en duurzaam.

Naast de hoge kwaliteit en grote inhoud van de jacuzzi, beschikt de Lay-Z-Spa Palm springs over 120 airjets voor intense bubbels en over een Power Saving System voor een energiebesparend karakter. 

Voordelen

 • Grote inhoud
 • Intense bubbels

Nadelen

 • Geen verlichting

5. Opblaasbaar jacuzzi - Avenli Nice Spa

Eindcijfer: 8.1

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

De opblaasbare jacuzzi van Avenli Nice Spa, is een zeer geavanceerde jacuzzi met tal van voordelen. Het bad heeft een krachtige ingebouwde opblaaspomp en stevige wanden die een goede isolerende werking bieden.

De jacuzzi heeft een inhoud van 800 liter en is geschikt voor ongeveer 4 volwassenen. De jacuzzi beschikt daarnaast over een handig te bedienen besturingssysteem waarmee je eenvoudig de temperatuur en de bubbels geheel naar wens kunt instellen.

Voordelen

 • Isolerende afdekzeil en grondzeil
 • Handig bedieningssysteem
 • Snel opgeblazen
 • 125 luchtstralen

Nadelen

 • Geen verlichting

Welke opblaasbare jacuzzi is het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welke opblaasbare jacuzzi is het beste?" hebben we een uitgebreide opblaasbare jacuzzi test gedaan. Hierin hebben we verschillende opblaasbare jacuzzi producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welke opblaasbare jacuzzi op dit moment de beste keuze is.

Zijn er ook opblaasbare jacuzzi aanbiedingen?

Wil jij opblaasbare jacuzzi kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel het beste opblaasbare jacuzzi kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende opblaasbare jacuzzi producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken