Full Width Featured Image With Sidebar

Best Geteste Nageldroger

LifeGoods 54W LED Nageldroger voor Gelnagels

Het vinden van een goede nageldroger kan best een uitdaging zijn. Gelukkig zijn wij op onderzoek uitgegaan en kwam er één droger als beste uit de nageldroger test: de LifeGoods 54W Led nageldroger!

Deze is verkozen tot de beste nageldroger 2023. En dat heeft zo zijn redenen uiteraard. Laten we eens beginnen bij de sterkte.

Dit is maar liefst 54 Watt, waardoor je nagels binnen 30 tot 60 seconden volledig opgedroogd en uitgehard zijn. Dat is maar liefst 3 keer sneller dan gemiddeld!

Daarnaast heb je de keuze uit maar liefst 4 timers van 15,30,60 en 99 seconden. Hiermee kan je dit perfect afstellen naar jouw manicure (of pedicure).

Als je graag thuis ja nagels lakt met gellak (of normale nagellak) is één ding zeer essentieel. De lamp zorgt ervoor dat de lak goed kan uitharden en dit de komende weken mooi en stevig blijft zitten.

Er zijn dan ook ongelooflijk veel verschillende nageldrogers te koop op het internet. Hierdoor zie je misschien door de bomen het bos niet meer (en logisch ook). 

In dit artikel gaan wij je daarom alles vertellen wat je moet weten over de beste nageldroger. Zo gaan we in op de verschillende factoren om goed op te letten, om er zo voor te zorgen dat je de juiste nageldroger kiest. 

En om het voor jou nóg makkelijker te maken hebben wij een nageldroger test uitgevoerd. Aan de hand van deze test hebben wij een selectie kunnen maken van de beste nageldrogers. De resultaten kan je vinden aan het eind van dit artikel.


Top 5 Beste Nageldrogers

Beste koop Nageldroger
1. LifeGoods 54W Led nageldroger

Beste design nageldroger
2. De Sera UV Lamp Gelnagels 168W

Beste prijs-kwaliteitverhouding nageldroger
3. Rostem® 120W LED Nageldroger Lamp

Beste luxe nageldroger
4. ForDig 220W Professionele Nageldroger

Beste budget nageldroger
5. UV lamp - MEANAIL UNIC - 36w


Top 10 beste nageldrogers 

Heb je geen zin of tijd om dit hele artikel te lezen? Hieronder hebben we een knop staan waarbij je in 1x doorgestuurd wordt naar de top 10 beste nageldrogers bij Bol.com. Hierdoor zie je direct welke bars momenteel het meest verkocht worden.


Waar moet je op letten bij het kopen van een nageldroger?

Goed, zoals we al eerder hebben aangegeven is een nageldroger een niet te missen item voor iedere vrouw die thuis zichzelf voorziet van een nieuwe manicure. Er zijn dan ook zoveel bedrijven die nageldrogers verkopen dat de kans zeer aanwezig is dat je een miskoop ondergaat.

Om dit te voorkomen hebben wij hieronder een aantal puntjes op een rij gezet waardoor jij jezelf behoedt van een miskoop. Deze punten helpen jou antwoord te geven op de vraag: "Welke nageldroger past het beste bij mij?" 

De droogtijd

Ten eerste is de droogtijd natuurlijk cruciaal wanneer je een nageldroger wil gaan kopen. Hierbij geldt de vuistregel: hoe meer Watt een nageldroger heeft, hoe sneller je nagels droog zijn.

En het is natuurlijk fijn dat dit een beetje snel gaat. Zo duurt je manicure niet onnodig lang, dat is zonde van je tijd. 

Infraroodsensoren

Naast de droogtijd is het ook handig als je nageldroger is voorzien van een infraroodsensor. Deze speciale sensor heeft als functie dat de droger automatisch uitschakelt wanneer je je hand eruit haalt. 

Dit bespaart een hoop energie. En daarnaast hoef je dan niet iedere keer zelf op een aan- en uitknopje te drukken. 

Garantie

Tot slot is de garantie natuurlijk ook belangrijk. Wanneer er iets mis is met de droger of deze werkt niet naar behoren, kan je terugvallen op de garantie.

De fabrikant helpt jou dan met dit probleem en kijkt samen met jou naar een passende oplossing. Dit kan een vergoeding zijn van het aankoopbedrag of een vervangend product.

Die zekerheid is natuurlijk erg fijn. Zorg er daarom voor dat de garantie op jouw nieuwe nageldroger ten minste één jaar is, en het liefste zelfs twee. 


Wat is de beste nageldroger van 2023?

Aan de hand van verschillende factoren zoals de prijs-kwaliteitverhouding hebben wij dus een beste nageldroger test uitgevoerd. Hierbij hebben we een ruim aantal nageldrogers getest.

Op basis van de uitslag hebben wij een selectie gemaakt van vijf nageldrogers die als beste wisten te scoren. Hierbij blinken ze uit in verschillende categorieën zoals beste budget nageldroger en beste design nageldroger. Ook hebben wij gekeken naar de beste nageldroger volgens de consumentenbond. 

De resultaten zijn verwerkt in een top vijf. Ben jij ook benieuwd naar onze top nageldrogers? Dan presenteren wij je bij deze de top vijf beste nageldrogers van 2023!

1. LifeGoods 54W LED Nageldroger voor Gelnagels

De nageldroger die als beste uit de test is gekomen is de LifeGoods 54W Led nageldroger. Deze scoorde op alle criteria die wij hebben gesteld als de beste.

Zo is de lamp voorzien van maar liefst 54 Watt stroom. Dat betekent dat je nagels binnen 30 tot 60 seconden volledig uitgehard én droog zijn.

Hierdoor is jouw manicure letterlijk binnen een handomdraai klaar. Daarnaast kan je ook nog kiezen uit vier verschillende timers: eentje van 15,30,60 en 99 seconden.

Ideaal wanneer je graag verschillende soorten manicures of pedicures wil uitproberen. En ook mooi meegenomen: het apparaatje heeft een memory functie waardoor persoonlijke instellingen onthouden worden.

Voordelen LifeGoods 54W LED Nageldroger voor Gelnagels

 • Heeft vier timers van 15,30,60 én 99 seconden
 • Jouw persoonlijke voorkeuren kunnen onthouden worden dankzij de memory functie
 • Door de krachtige 54 Watt stroom zijn je nagels binnen één minuut volledig droog en uitgehard

Nadelen LifeGoods 54W LED Nageldroger voor Gelnagels

 • Het snoer is redelijk kort

2. De Sera UV Lamp Gelnagels 168W

De Sera UV lamp scoorde als de beste op het gebied van design. De lamp ziet er niet alleen mooi uit, maar is extra gebruiksvriendelijk ontworpen.

Zo heb je een snoer van 2,5 meter: daar kom je wel mee in de buurt van een stopcontact. De lamp is daarnaast ook extra breed gemaakt waardoor je handen er goed in passen.

En ja, de lamp heeft ook gewoon een mooi uiterlijk met een goudroze cirkel in het midden. En het allermooiste: je nagels zijn in 10 seconden droog en uitgehard.

Voordelen De Sera UV Lamp Gelnagels 168W

 • Je nagels zijn binnen 10 seconden uitgehard en gedroogd
 • Heeft een snoer van 2,5 meter waardoor je makkelijk bij het stopcontact kan komen
 • Heeft een infraroodsensor waardoor de lamp automatisch aan en uit gaat

Nadelen De Sera UV Lamp Gelnagels 168W

 • Materiaal van de lamp is niet van hoogwaardige kwaliteit

3. Rostem® 120W LED Nageldroger Lamp

Wanneer je op zoek bent naar een goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit zit je ongetwijfeld goed met de Rostem 120W led nageldroger. En ja, je hoort het goed: het vermogen van de lamp is maar liefst 120 Watt.

En dat dan ook nog voor zo'n goede prijs. Je kan door het grote vermogen maar liefst 85% tijd besparen op de droogtijd bij een standaard nageldroger. Dat is niet niks natuurlijk.

Ook is de lamp voorzien van een automatische sensor waardoor je de lamp niet handmatig aan- en uit hoeft te doen. Dat scheelt ook weer eens stroom.

Voordelen Rostem® 120W LED Nageldroger Lamp

 • Je kan stroom besparen doordat de lamp automatisch aan en uit gaat
 • Heeft een vermogen van maar liefst 120 Watt waardoor je nagels super snel droog zijn
 • Goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit

Nadelen Rostem® 120W LED Nageldroger Lamp

 • Snoer is niet heel erg lang

4. ForDig 220W Professionele Nageldroger

Deze nageldroger is goed geschikt voor professioneel gebruik. Wanneer jij dus een eigen nagelsalon hebt of hier een start mee wil maken is de ForDig nageldroger een zeer goede optie.

De lamp heeft een vermogen van 220 Watt. Hierdoor zijn de nagels van je klanten supersnel droog waardoor jij extra efficiënt kan werken. 

En dat is natuurlijk zeer belangrijk, want je krijgt niet betaalt per uur maar per klant. Deze kost misschien iets meer, maar is het geld dubbel en dwars waard als je het ons vraagt. En je hebt natuurlijk ook de keuze uit vier verschillende timers.

Voordelen ForDig 220W Professionele Nageldroger

 • Nagels drogen snel en harden nog sneller uit dankzij het vermogen van 220 Watt
 • Zeer goed geschikt voor professioneel gebruik
 • Keuze uit vier verschillende timers

Nadelen ForDig 220W Professionele Nageldroger

 • Enigszins prijzig in verhouding tot andere nageldrogers

5. UV lamp - MEANAIL UNIC

De laatste nageldroger die nog een plekje wist te bemachtigen in onze top vijf is de MEANAIL PARIS nageldroger. Deze is te koop voor een lage prijs en daardoor goed geschikt voor een kleiner budget.

Of wanneer je eerst wil experimenteren of gellak wat voor jou is, is dit ook een goed alternatief. Het aantal Watt is niet denderend hoog, maar je nagels zijn wel binnen een uur klaar om te gaan.

Dat is toch best wel snel! En een pluspuntje: de lamp gaat automatisch aan en uit. Dat bespaart weer stroom en gedoe.

Voordelen UV lamp - MEANAIL UNIC

 • Te koop voor een zeer lage prijs in verhouding tot andere nageldrogers
 • De lamp gaat zelf automatisch aan en uit waardoor je stroom kan besparen
 • Binnen een uur zijn je nagels klaar en opgedroogd

Nadelen UV lamp - MEANAIL UNIC

 • Je nagels doen langer over drogen dan bij andere nageldrogers

Welke nageldroger is het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welke nageldroger is het beste?" hebben we een uitgebreide nageldroger test gedaan. Hierin hebben we verschillende nageldroger producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welke nageldroger op dit moment de beste keuze is.

Zijn er ook nageldroger aanbiedingen?

Wil jij een nageldroger kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel het beste nageldroger kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende nageldroger producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken