Full Width Featured Image With Sidebar

Best Geteste Luchtbed

Intex Ultra Plush Queen Luchtbed

Wil je een goed luchtbed scoren? Dan heb je geluk: dit Intex Ultra Plush Queen Luchtbed is verkozen tot het beste luchtbed van 2023. Als je dus een goede luchtbed aanbieding wil scoren is deze misschien wel wat voor jou.

Wat maakt m dan zo goed? Nou, allereerst is dit luchtbed echt super comfortabel. En dat kan je ook zien. Het bed is gemaakt van lekker zacht fluwelen materiaal. Hierdoor ben je verzekerd van een goede nachtrust.

Verder is het bed lekker groot en hoog. Je past hier dus met gemak met meerdere mensen in. Dat kan ook handig zijn. En wees niet bang voor het opblazen: er is een ingebouwde pomp aanwezig. Hiermee kan je 'm heel erg makkelijk opblazen zonder zelf wat te hoeven doen. 

Kamperen is hartstikke leuk. Alleen niet altijd zo comfortabel. En om de vakantie leuk te houden is een goede nachtrust wel heel erg belangrijk. Daarvoor is een goed luchtbed essentieel. Maar ja: welk luchtbed is het beste? Om jou te helpen hebben wij in dit artikel een paar punten op een rijtje gezet om rekening mee te houden tijdens het kopen van het beste luchtbed.

Hierdoor wordt een luchtbed kopen een eitje! Verder hebben wij ook nog een luchtbed test gedaan. In die test hebben wij heel erg veel verschillende luchtbedden met elkaar vergeleken, zoals bijvoorbeeld het beste luchtbed volgens de consumentenbond. De resultaten van die test zijn ook verwerkt in dit artikel. Benieuwd? Mooi! Laat je inspireren en lees vooral snel verder.


Top 5 Beste Luchtbedden

Beste Koop Luchtbed
1. Intex Ultra Plush Queen Luchtbed

Beste Luxe Luchtbed
2. LifeGoods Luchtbed - 2 Persoons

Beste Prijs-Kwaliteit Verhouding Luchtbed
3. Intex Comfort-plush Full Luchtbed

Beste Budget Luchtbed
4. Bestway 3-in-1 Luchtbed - Connect

Beste Design Luchtbed
5. Bestway Tritech Premium Luchtbed


Top 10 beste Luchtbedden

Snel een nieuw luchtbed in huis halen? Klik dan op onderstaande knop. Je krijgt dan direct een overzicht te zien van de top 10 beste luchtbedden. Makkelijk én vlug!


Waar moet je op letten bij het kopen van een Luchtbed?

Een goed luchtbed is een must voor een goede nachtrust. Wanneer je gaat kamperen wil je immers goed uitgerust zijn zodat je optimaal kan genieten van je vakantie. Omdat kamperen nou eenmaal erg populair is, is het aanbod in luchtbedden ook heel erg groot.

Hierdoor kan het best lastig te zijn een goed luchtbed te kopen. Wij willen je daar graag bij helpen. En daarom staan hieronder een aantal punten op een rijtje die jou gaan helpen bij het vinden van het beste luchtbed. Zo voorkom je een miskoop, want dat is wel het laatste dat je wil!

Materiaal van het bed

Allereerst is het materiaal van het luchtbed van belang. Waarschijnlijk gebruik je wel een slaapzak of een dekbedovertrek, maar dan moet het bed zelf alsnog wel lekker comfortabel zijn. En dus ook gemaakt zijn van comfortabel materiaal.

Zo weet je zeker dat je lekker kan slapen. Idealiter is het matras dus van de buitenkant gemaakt van zacht materiaal net zoals bij een normaal matras ook zo is. Zo weet je zeker dat je lekker kan slapen. 

Afmetingen

Ook de afmetingen zijn uiteraard van belang wanneer je een luchtbed koopt. Wil je eentje voor jezelf, voor jou en je partner of voor je kind? In al deze situaties heb je weer een ander formaat luchtbed nodig. Bedenk je dus van tevoren wie het luchtbed gaat gebruiken.

En denk daarnaast ook zelf na over het minimale formaat dat het luchtbed moet zijn. Hierdoor maak je je zoekopdracht direct al een stuk specifieker waardoor je ook sneller een goed luchtbed kan vinden. 

Garantie

Tot slot willen we je ook nog als tip meegeven even goed te kijken naar de garantie. In principe is dit een indicatie vanuit het bedrijf over hoe lang het product ten minste naar behoren moet werken. Mocht dit dan toch niet het geval zijn, dan kan je terugvallen op de garantie.

De verkoper van het luchtbed zal dan samen met jou kijken naar een passende oplossing. Dit is vaak een vervanging van het product wanneer je deze opstuurt of een vergoeding van (een deel) het aankoopbedrag.


Wat is het beste luchtbed van 2023?

Wij hebben er eerder al even kort wat over verteld. Wij hebben een luchtbed test gedaan! In die test zijn wij op zoek gegaan naar de beste luchtbedden door heel erg veel verschillende met elkaar te vergelijken. De test was dan ook heel erg spannend en meerdere bedden gingen aardig gelijk aan elkaar op.

Uiteindelijk hebben wij een selectie gemaakt van de best-scorende luchtbedden. Die hebben zo een plekje weten te bemachtigen in onze felbegeerde top vijf. Wij presenteren je dan ook graag met trots de top vijf beste luchtbedden van 2023!

1. Intex Ultra Plush Queen Luchtbed

Er was één luchtbed die met kop en schouders boven de concurrentie uitstak. En precies daardoor is 'ie verkozen tot het beste luchtbed van 2023. Wij hebben het hier over het Intex Ultra Plush Queen Luchtbed. Dit bed wist op alle geteste vlakken simpelweg als beste te scoren.

Zo is het slaapoppervlak van dit luchtbed echt super zacht. Hierdoor lig jij lekker comfortabel 's nachts. Verder is het bed dus ruim geschikt voor twee personen en is het formaat vergelijkbaar aan een queen size bed. En over het oppompen hoef je je overigens ook niet druk te maken. Er is namelijk een automatische pomp aanwezig die het bed zelfstandig op kan blazen. Hoe handig is dat? 

Voordelen Intex Ultra Plush Queen Luchtbed

 • Gemaakt van erg comfortabel materiaal voor een goede nachtrust
 • Is van groot formaat en daardoor geschikt voor twee personen
 • Beschikt over een ingebouwde pomp die het bed zelf opblaast

Nadelen Intex Ultra Plush Queen Luchtbed

 • Nogal groot dus neemt aardig wat ruimte in beslag

2. LifeGoods Luchtbed - 2 Persoons

Houd je van kamperen maar ook van luxe? Dan hebben wij officieel jouw perfecte match gevonden. Dit LifeGoods luchtbed is dan net iets voor jou! Het prijskaartje is misschien wat aan de hoge kant, maar daar krijg je dan ook een hele goede kwaliteit voor terug.

Zo heeft dit bed maar liefst 35 luchtspiralen waardoor je erg comfortabel kan liggen. Met behulp van de ingebouwde pomp blaas je dit bed dan ook in drie minuten op. 

Dat is toch lekker snel! En naast dat het luchtbed super comfortabel ligt is 'ie ook nog eens slijtvast en waterbestendig. Hier heb je nog jarenlang plezier van.

Voordelen LifeGoods Luchtbed - 2 Persoons

 • Heeft een ingebouwde pomp die je bed in drie minuten opblaast
 • Het bed is slijtvast en waterbestendig waardoor je er jaren mee vooruit kan
 • Beschikt over 35 luchtspiralen voor extra veel comfort

Nadelen LifeGoods Luchtbed - 2 Persoons

 • Enigszins prijzig in verhouding met de andere luchtbedden in dit rijtje

3. Intex Comfort-plush Full Luchtbed

Kijkend naar verhouding tussen prijs en kwaliteit kwam ook al snel een duidelijke winnaar naar voren. We hebben het hier over het Intex comfort-plush full luchtbed. Deze wist op dit gebied als beste uit de verf te komen.

En dat is ook niet zo gek. Het bed is namelijk relatief goedkoop maar biedt dezelfde kwaliteit als luchtbedden uit een hogere prijsklasse. Zo is dit bed voorzien van een fluwelen toplaag waardoor 'ie super zacht aanvoelt.

Verder zijn de tussenschotten vervangen door duizenden ijzersterke polyester draden. Dit zorgt voor veel draagkracht en een stabiel oppervlak. En dan heeft het bed zelfs nog een ingebouwde luchtpomp!

Voordelen Intex Comfort-plush Full Luchtbed

 • Goede verhouding tussen prijs en kwaliteit
 • Heeft een fluwelen toplaag voor extra comfort 
 • Erg stabiel en laag in gewicht dankzij de duizenden ijzersterke polyester draden aan de binnenkant

Nadelen Intex Comfort-plush Full Luchtbed

 • Niet het mooiste ontwerp luchtbed

4. Bestway 3-in-1 Luchtbed - Connect

Op zoek naar een luchtbed voor een zacht prijsje? Kijk dan niet verder- dit Bestway 3-in-1 luchtbed is precies wat jij zoekt. Dit bed is zeer budgetvriendelijk en goed geschikt voor iedereen die niet al teveel geld wil uitgeven aan een luchtbed.

Dit luchtbed is, zoals je op de foto kan zien, een tweepersoons bed. Maar je kan dit luchtbed ook gebruiken als een eenpersoons bed of een dubbel eenpersoonsbed.

Dit zijn dus eigenlijk drie luchtbedden in één! Super praktisch. Verder zijn de luchtbedden gemaakt van een stevige I-beam constructie en Tritech materiaal voor veel stevigheid en comfort. 

Voordelen Bestway 3-in-1 Luchtbed - Connect

 • Te koop voor een goede prijs 
 • Kan gebruikt worden als een tweepersoons bed, twee eenpersoonsbedden en een dubbel eenpersoonsbed
 • Erg comfortabel dankzij de I-beam constructie en Tritech materiaal

Nadelen Bestway 3-in-1 Luchtbed - Connect

 • Beschikt niet over een ingebouwde pomp

5. Bestway Tritech Premium Luchtbed

Wanneer je op zoek bent naar een luchtbed met een goed design zit je goed bij het laatste luchtbed dat een plekje wist te bemachtigen in onze top vijf. Over dit Bestway Tritech Premium Luchtbed is namelijk heel erg goed nagedacht.

En dat merk je. Zo is er een ingebouwde pomp aanwezig waarmee je het bed in minder dan 3 minuten op kan blazen. Dat is pas praktisch!

Daarnaast is het bed ontworpen met een verhoging bij het kussen gedeelte. Hierdoor lig je een stuk comfortabeler en krijg je ook minder snel last van nekpijn. Tevens is 'ie dankzij het lichte gewicht ook heel makkelijk mee te nemen. 

Voordelen Bestway Tritech Premium Luchtbed

 • Beschikt over een handige, ingebouwde pomp
 • Makkelijk mee te nemen door het lichte gewicht 
 • Heeft een speciaal ontworpen verhoogde neksteun die nekpijn kan voorkomen

Nadelen Bestway Tritech Premium Luchtbed

 • Geschikt voor maximaal één persoon

Welk luchtbed is het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welk luchtbed is het beste?" hebben we een uitgebreide luchtbed test gedaan. Hierin hebben we verschillende luchtbed producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welke luchtbed op dit moment de beste keuze is.

Zijn er ook luchtbed aanbiedingen?

Wil jij een luchtbed kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel het beste luchtbed kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende luchtbed producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken