Full Width Featured Image With Sidebar

Best Geteste Kindertablet

DEPLAY Kids Tablet

Als je op zoek bent naar een goede kindertablet ben je hier op het juiste adres. Deze DEPLAY Kids Tablet is namelijk verkozen tot de beste kindertablet van 2023. Dan weet je zeker dat je goed zit!

En wat maakt deze tablet dan de beste? Nou, allereerst is deze tablet volledig in te stellen naar eigen voorkeur met allerlei verschillende educatieve en vermakelijke apps en spelletjes. 

Hier houd je je kind dus wel even zoet mee. Daarnaast heb je ook nog de mogelijkheid tot ouderlijk toezicht via een speciale app. Hierdoor kan je af en toe controleren wat die kleine allemaal uitspookt. tevens wordt de tablet ook nog geleverd met een handige stylus.

Zoals iedere ouder wel weet zijn kinderen niet altijd even makkelijk te vermaken (helaas). Gelukkig is hier door een paar slimme koppen een ideale oplossing voor bedacht: de kindertablet! In dit artikel gaan we je alles vertellen wat je moet weten over een kindertablet kopen. 

Zo hebben we een paar punten op een rijtje gezet die jou helpen bij het scoren van de beste kindertablet aanbieding. Je wil immers wel een goede tablet in huis halen voor je kind! En dat is nog niet alles.

Wij hebben namelijk ook onderzoek gedaan naar de beste kindertablets door middel van een kindertablet test. In die test hebben wij tientallen verschillende tablets met elkaar vergeleken zoals bijvoorbeeld de beste kindertablet volgens de consumentenbond en de populaire modellen. Je leest er alles over in dit artikel!


Top 5 Beste Kindertablets

Beste Koop Kindertablet
1. DEPLAY Kids Tablet

Beste prijs-kwaliteit verhouding Kindertablet
2. Rylee Kindertablet – Tablet Kinderen

Beste Luxe Kindertablet
3. ab Ultra 2 - PAW Patrol - veilig online

Beste Design Kindertablet
4. Achaté Kindertablet

Beste Budget Kindertablet
5. Alcatel 1T7 Family - Kindertablet


Top 10 beste Kindertablets

Lukt het je niet om dit hele artikel te lezen? Misschien wel omdat je een actieve kleuter/ peuter door het huis hebt rennen? Geen probleem. Klik op de knop hieronder en je komt direct terecht bij de top 10 beste kindertablets. Zo makkelijk kan het zijn. 


Waar moet je op letten bij het kopen van een Kindertablet?

Vrijwel ieder kind kan in de eerste jaren een uitdaging zijn. Er zijn dan ook al veel ouders geweest die de wondere wereld van de kindertablet hebben ontdekt. Ze zijn dus heel erg populair! Hierdoor is het aanbod ook vrij groot, waardoor je je misschien afvraagt: welke kindertablet is het beste?

Om jou te helpen bij het vinden van de beste kindertablet staan hieronder een aantal punten op een rij. Deze geven jou wat praktische informatie om zo te voorkomen dat je een tablet koopt waar je achteraf spijt van hebt. Volg deze punten op en je vindt sowieso een tablet die je kind hartstikke leuk zal vinden!

Batterij

De batterij van zo'n kindertablet is belangrijker dan je denkt. Je wil immers niet een kindertablet kopen met een batterij die na twee uur al leeg is. Dan moet je 'm iedere keer weer opladen, en dan heeft je kind er ook niet zoveel aan. Zoek daarom een kindertablet met een goede batterij die bijvoorbeeld 6-8 uur mee kan. 

'Kidsproof'

Kinderen houden van ontdekken. Dat is goed, maar soms ook niet. De tablet moet tegen een stootje kunnen en dus kidsproof zijn. Want drinken er over heen gooien, op de grond laten vallen of zelf mee gooien zijn dingen die nog wel eens gebeuren met zo'n tablet. 

En je wil niet dat je nieuwe aankoop hierdoor na een week al niet meer bruikbaar is. Ga dus op zoek naar een kidsproof tablet: eentje die spatwaterdicht is en een stootje kan hebben. 

Garantie

Ook de garantie is uiteraard niet geheel onbelangrijk. Het kan best voorkomen dat de tablet niet geheel naar behoren werkt. Of dat er iets stuk blijkt te zijn. Je wil hier dan uiteraard wel bij geholpen worden, want je hebt er immers voor betaald. 

En daarom is een goede garantie zo belangrijk. Zorg ervoor dat de garantie op jouw nieuwe kindertablet ten minste twee jaar is zodat je je hier geen zorgen om hoeft te maken.


Wat zijn de beste kindertablets van 2023?

En dit is alweer het laatste stukje van dit artikel: de kindertablet test! Zoals eerder gezegd zijn wij in deze test op zoek gegaan naar de allerbeste kindertablets. Daarvoor hebben wij heel erg veel verschillende soorten kindertablets met elkaar vergeleken aan de hand van strenge criteria. 

Uiteindelijk kwamen er een paar kindertablets naar voren die als beste wisten te scoren in verschillende categorieën zoals beste design en beste budget kindertablet. Ook nieuwsgierig geworden? Dan presenteren wij je bij deze graag de top vijf beste kindertablets van 2023!

1. DEPLAY Kids Tablet

De kindertablet die uiteindelijk op alle geteste vlakken als beste wist te scoren is de DEPLAY kindertablet. Dat maakt 'm dus direct ook de beste kindertablet van 2023. En dat begrijpen we wel! Zo bevat de tablet een zeer uitgebreide reeks van informatieve en vermakelijke apps en spelletjes voor je kind.

Hier is je kind écht uren zoet mee. Ook is er een speciale app ontwikkeld door de makers die je kan installeren op de tablet. Hiermee kan je als ouder controleren wat je kind doet op de tablet en wel of juist niet mag zien. Dat is toch wel geruststellend, zeker wanneer ze heel klein zijn.

Verder is de tablet ook volledig kidsproof. Je hoeft niet bang te zijn voor water, want het apparaat is spatwaterdicht. Ook is de hoes extra dik gemaakt waardoor deze tablet wel een stootje kan hebben. Kortom deze kindertablet van DEPLAY is een echte topper.

Voordelen DEPLAY Kids Tablet

 • Kan tegen een stootje en is spatwaterdicht
 • Bevat een uitgebreide reeks aan informatieve en vermakelijke spelletjes
 • Beschikt over een te installeren parent control app

Nadelen DEPLAY Kids Tablet

 • geen

2. Kindertablet – Tablet Kinderen

Wanneer je het hebt over een goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit gaat het ongetwijfeld over deze kindertablet van het merk Rylee. Deze Rylee kindertablet is te koop voor een goede prijs en biedt daarvoor een nóg betere kwaliteit! Zo heeft de tablet een super sterke 3500 mAh batterij. 

Hierdoor hoef je 'm dus niet na twee uur al op te laden! Verder krijg je ook twee jaar fabrieksgarantie op de tablet. Mocht er dus iets niet goed zijn, dan kan je hier op terugvallen. En die zekerheid is altijd fijn uiteraard. 

Tevens is er ook ouderlijk toezicht waardoor je in de gaten kan houden wat de kleine allemaal uitspookt. De tablet wordt geleverd inclusief een beschermhoes en screenprotector en kan dus wel tegen een stootje. 

Voordelen Kindertablet – Tablet Kinderen

 • Wordt geleverd inclusief beschermhoes en screenprotector
 • Heeft een zeer krachtige 3500 mAh batterij
 • Goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit 

Nadelen Kindertablet – Tablet Kinderen

 • De tablet heeft géén GPS

3. ab Ultra 2 - PAW Patrol - veilig online

Is je budget nou net iets ruimer? En investeer je dit graag in een goede kwaliteit tablet waar je nog jaren plezier van kan hebben? Dan is de ab Ultra 2 PAW PATROL tablet net wat voor jou. Deze heeft een iets duurder prijskaartje, maar daar krijg je dan ook een sterrenkwaliteit tablet voor terug.

Zo beschikt de tablet over het nieuw ontwikkelde Kurio Genius programma. Hiermee kunnen ouders de tablet volledig naar eigen wens instellen. Websites die niet geschikt zijn voor kinderen kunnen zelfs geblokkeerd worden.

Daarnaast kan je ook een schermtijd instellen. Hierdoor zal je kind niet de hele dag achter de tablet zitten. Verder is er een blauwlichtfilter die ervoor zorgt dat het scherm rustig is voor de ogen van je kindje. 

Tevens is er ook ingebouwde gehoorbescherming. Dat zorgt ervoor dat het volume niet omhoog gedraaid kan worden. 

Voordelen ab Ultra 2 - PAW Patrol - veilig online

 • Beschikt over een ingebouwd blauwlichtfilter
 • Je kan zelf de maximale schermtijd instellen
 • Met het Kruio Genius programma kunnen ouders de tablet volledig instellen naar eigen voorkeur

Nadelen ab Ultra 2 - PAW Patrol - veilig online

 • Aan de prijzige kant in verhouding met de andere tablets

4. Achaté Kindertablet

Over sommige producten is gewoon heel goed nagedacht. Het design is zo slim dat alles zijn weg uitwijst. En bij de Achaté tablet is dit ook het geval. De tablet wist als beste te scoren op het gebied van design.

Zo is de hoes van de tablet extra dik gemaakt. Hierdoor gaat deze niet direct kapot wanneer je kind 'm per ongeluk op de grond laat vallen. Dat is toch wel een geruststelling. 

Daarnaast zit er een ingebouwde ring in de hoes. Hiermee kan je de tablet rechtop zetten op tafel. Heel erg handig om bijvoorbeeld een filmpje te kijken! Ook is de tablet spatwaterdicht en schokbestendig. 

Voordelen Achaté Kindertablet

 • Je kan meerdere accounts hebben op één tablet
 • Heeft een ingebouwde standaard waardoor je de tablet rechtop neer kan zetten
 • Spatwaterdicht en schokbestendig

Nadelen Achaté Kindertablet

 • De batterijduur is niet heel erg lang

5. Alcatel 1T7 Family - Kindertablet

En dan zijn we alweer aangekomen bij de allerlaatste tablet uit deze test: de Alcatel 1T7 famili kindertablet. Deze kindertablet is erg budgetvriendelijk en daardoor geschikt voor iedere ouder met een net iets minder ruim budget. 

En de lagere prijs doet overigens niks af aan de kwaliteit. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit drie verschillende kleuren: blauw, roze én ook zwart. 

Daarnaast is het geheugen uitbreidbaar mochten er meer spelletjes of apps gedownload worden. De quad core processor zorgt ervoor dat spelletjes snel laden en ook naar behoren werken. En er is overigens ook speciale Eye Care die blauw licht verminderd. Een terechte laatste plek dus zeker!

Voordelen Alcatel 1T7 Family - Kindertablet

 • Te koop voor een lage prijs in verhouding met andere kindertablets
 • Beschikt over een zeer krachtige quad core processor
 • Eye care vermindert blauw licht wat zorgt voor een fijnere kijkervaring

Nadelen Alcatel 1T7 Family - Kindertablet

 • De frontcamera is niet van hele goede kwaliteit

Welke kindertablet is het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welke kindertablet is het beste?" hebben we een uitgebreide kindertablet test gedaan. Hierin hebben we verschillende kindertablet producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welke kindertablet op dit moment de beste keuze is.

Zijn er ook kindertablet aanbiedingen?

Wil jij een kindertablet kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel het beste kindertablet kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende kindertablet producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken