Full Width Featured Image With Sidebar

Beste Geteste Hondencamera

Detepo beveiligingscamera

De hondencamera test was super spannend, maar uiteindelijk is er een duidelijke winnaar naar voren gekomen. En in dit geval is dat de Detepo beveiligingscamera!

Deze is verkozen tot de beste hondencamera van 2023 en is daarmee ook de beste koop hondencamera! En dat kwam eigenlijk totaal niet als een verassing.

Zo kan je met deze hondencamera via een app heel gemakkelijk je huis (en dus ook je hond) in de gaten houden. Ook is er een autotracking modus aanwezig waarmee de camera automatisch bewegingen kan volgen.

En als kers op de aart kan je de beelden heel gemakkelijk opslaan in de Cloud of op een SD kaart!

Iedereen die vrolijke viervoeters thuis heeft weet dat deze vrij ondeugend kunnen zijn. En dan zeker wanneer ze jong zijn! Het is wel zo fijn dat wanneer je dan uit de deur bent je weet wat er thuis gaande is.

En daarvoor is de hondencamera ontwikkeld! Deze zijn onder de hondeneigenaren dan ook erg populair wat ervoor zorgt dat het aanbod ook groot is. Hierdoor vraag je je misschien af: Wat is de beste hondencamera?

Wij willen je graag helpen om deze vraag te beantwoorden, en daarom hebben wij speciaal voor jou alle punten op een rijtje gezet waar je rekening mee moet houden tijdens het kopen van de beste hondencamera. Daarnaast hebben wij tientallen verschillende hondencamera's met elkaar vergeleken om zo jou te kunnen voorzien van de beste kwaliteit en dus beste hondencamera.

En als klapper op de vuurpijl kan je aan het eind van dit artikel óók nog een ultieme review verwachten met daarin de beste hondencamera's!

Top 5 Beste Hondencamera's

Beste hondencamera
1. Detepo hondencamera

Beste budget hondencamera
2. PuroTech beveiligingscamera

Beste design hondencamera
3. Ayangoods huisdiercamera

Beste prijs- kwaliteitverhouding hondencamera
4. Beveiligingscamera IP camera

Beste luxe hondencamera
5. Higestone huisdiercamera


Top 10 beste hondencamera

Heb je geen zin of tijd om dit hele artikel te lezen? Hieronder hebben we een knop staan waarbij je in 1x doorgestuurd wordt naar de top 10 beste hondencamera's bij Bol.com. Hierdoor zie je direct welke bars momenteel het meest verkocht worden.


Waar moet je op letten bij het kopen van een hondencamera?

Een hondencamera is dus de ideale manier om je ondeugende viervoeters in de gaten te houden wanneer je niet thuis bent. Zo'n slimme camera is dan ook erg geliefd onder de hondeneigenaren waardoor het aanbod ook steeds groter wordt.

Hierdoor vraag je je misschien af: Welke hondencamera past het beste bij mij? Om deze vraag te beantwoorden hebben wij zoals beloofd alle punten op een rijtje gezet waar je rekening mee moet houden tijdens het kopen van de beste hondencamera.

Let hierbij natuurlijk ook op wat jij zelf belangrijk vindt, en kijk dus niet naar de beste hondencamera volgens de consumentenbond. Je eigen wensen en behoeften staan natuurlijk voorop bij het kiezen van de beste hondencamera!

Bewegingsdetectie

Het eerste punt om op te letten is of de hondencamera ook verzien is van zogenoemde bewegingsdetectie. Wat houdt dit dan in? Wanneer je hond door de kamer beweegt en in de 'dode hoek' van de camera komt, beweegt de hondencamera mee.

Hierdoor kan je in alle hoeken van de kamer gewoon zien wat je hond aan het doen is. Dat is natuurlijk wel zo handig, omdat je anders alsnog geen overzicht hebt over de stand van zaken thuis.

Doordat dit automatisch werkt hoef je zelf ook de camera niet meer in te stellen. Dat is natuurlijk wel zo makkelijk! 

Vaak zijn deze camera's wel iets duurder dan hondencamera's zonder bewegingsdetectie. Maar daarvoor krijg je natuurlijk wel extra gebruiksgemak. 

Maak voor jezelf van tevoren de afweging of je hier wat extra geld voor over hebt, of juist niet. Zo kan je je zoektocht net wat specifieker maken!

Verschillende functies

Naast bewegingsdetectie heeft zo'n hondencamera nog veel meer andere functies. Zo heb je camera's met een spraakfunctie, wififunctie en een opnamefunctie.

Wanneer je kleine kinderen hebt fungeert de hondencamera dan ook direct als een babyfoon doordat je tegen je kindje kan praten. Handig, dan vang je twee vliegen in één klap!

Er zijn zelfs hondencamera's met een infrarood lens waardoor je ook in de nacht kan zien wat er allemaal in je huis aan de hand is. Zeker wanneer je dus kleine kinderen hebt kan dit erg handig zijn.

Bedenk je dus van tevoren met welk doel je de hondencamera wil gebruiken en welke extra functies je belangrijk vindt. Zo vind je heel makkelijk de beste hondencamera voor jou!

Garantie

Tot slot willen we nog graag even stilstaan bij de garantie. Dit kan je zien als een soort indicatie vanuit de verkoper over hoe lang het product ten minste mee moet gaan.

Wanneer er binnen deze gestelde garantietermijn dan iets niet goed blijkt te zijn, kan je terugvallen op deze garantie. De verkoper/ aanbieder van het product is dan verplicht jou hierbij verder te helpen.

Vaak wordt er dan samen met jou gekeken naar een passende oplossing zoals een vergoeding van het aankoopbedrag of een vervangend product. Dit geeft jou als consument naast zekerheid natuurlijk ook een stukje rust!

Wanneer er dan geen garantie zit op het product dat je voor ogen hebt, moet je hier je vraagtekens bij zetten. Wat zegt dit dan over de kwaliteit van het product dat je van plan bent te kopen?

Zorg er daarom voor dat de garantie op jouw nieuwe hondencamera ten minste twee jaar is. Zo verzeker jij jezelf naast een schoon huis ook van een goede aankoop!


Wat is de beste hondencamera van 2023?

Na uitgebreid rekening te hebben gehouden met bovenstaande factoren (en nog meer natuurlijk) hebben wij een uitgebreide hondencamera test gedaan. Deze test heeft plaatsgevonden onder tientallen hondencamera's!

Zo kunnen wij jou garanderen van valide testresultaten en de beste hondencamera. De hondencamera test was dan ook erg spannend, en veel van de camera's gingen gelijk aan elkaar op.

Uiteindelijk wisten een paar van de camera's zich te onderscheiden van de rest in verschillende categorieën zoals beste design of beste prijs- kwaliteitverhouding. Hierdoor wisten ze een plekje te bemachtigen in onze felbegeerde top vijf.

Ben jij na het lezen van dit artikel net nieuwsgierig als ons geworden naar welke camera's in de felbegeerde top vijf zijn belandt? Dan presenteren wij je bij deze vol trots de top vijf beste hondencamera's van 2023!

1. Detepo hondencamera

Eindcijfer: 9.8

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Verkozen tot de beste hondencamera is deze van het merk Detepo. En dat deze is verkozen tot de beste hondencamera is ook niet zo heel gek.

Zo heeft de camera een Full HD resolutie met een 2 megapixel lens. Hierdoor krijg je erg heldere beelden, overdag maar ook 's nachts. En zeker gecombineerd met de speciale nachtzichtmodus met infrarood camera!

Ook kan je de camera gebruiken als babyfoon, doordat je via de gratis app kan communiceren met je kindje. En nog een pluspunt: deze camera heeft de beroemde bewegingsfunctie waardoor je alle bewegingen kan volgen!

Voordelen Detepo hondencamera

 • Kan gebruikt worden als telefoon
 • Heeft een speciale nachtmodus
 • Full HD resolutie met 2 megapixel lens

Nadelen Detepo hondencamera

 • Enigszins prijzig in verhouding tot andere hondencamera's

2. PuroTech beveiligingscamera

Eindcijfer: 9.2

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Ook met een minder ruim budget zijn er erg goede hondencamera's verkrijgbaar op de markt. En dan zeker deze van het merk PuroTech

Zo kan je dankzij de gratis app van dit merk direct zien hoe het met je hond gaat. Daarnaast kan de camera maar liefst 355 graden draaien, en verticaal tot 110 graden. En dat dan ook nog met een inzoomfunctie!

Ook ondersteunt de camera bewegingsdetectie én geluidsdetectie. Wanneer je hond aan het blaffen is kan je hier zelfs een melding van krijgen op je telefoon.


Voordelen PuroTech beveiligingscamera

 • Heeft bewegingsdetectie
 • Beschikt over speciale geluidsdetectie
 • Kan horizontaal tot maar liefst 355 graden draaien

Nadelen PuroTech beveiligingscamera

 • Kan niet de volledige kamer in beeld brengen

3. Ayangoods huisdiercamera

Eindcijfer: 8.9

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Wanneer je kijkt naar het beste design scoorde deze hondencamera van Ayangoods toch als veruit de beste. En dat is niet zo gek!

De camera en bijbehorende app hebben alle functies die je ervan mag verwachten. Zo kan je de camera makkelijk verbinden met wifi en zo via je telefoon de beelden bekijken.

Ook kan deze camera de volledige 360 graden draaien, waardoor je de hele ruimte kan zien! En dat dan met de speciale bewegingsdetectie, waardoor dit een appeltje eitje wordt natuurlijk!

Voordelen Ayangoods huisdiercamera

 • Bijbehorende app heeft overzichtelijk design
 • Kan maar liefst 360 graden draaien
 • Scherpe beelden van 1080P Full HD

Nadelen Ayangoods huisdiercamera

 • Enigszins prijzig in verhouding tot andere hondencamera's 

4. Beveiligingscamera IP camera

Eindcijfer: 8.5

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Spreek je over een goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit, dan spreek je over deze hondencamera van het merk Kafjord. Met deze camera kan je tegen je hond of kindje praten, waardoor deze dus ook direct fungeert als een babyfoon!

En natuurlijk is dat ook zeer handig wanneer je hond last heeft van bijvoorbeeld verlatingsangst. En daarnaast heeft deze camera ook nog een speciale nightvision stand.

Hiermee kan je in het donker alsnog precies zien wat er aan de hand is door de speciale infrarood camera. Erg handig wanneer je een hond hebt die in de nacht juist erg actief is!

Voordelen Beveiligingscamera IP camera

 • Speciale nightvision stand
 • Goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit
 • Heeft een two- way audio systeem

Nadelen Beveiligingscamera IP camera

 • De camera moet regelmatig opgeladen worden

5. Higestone huisdiercamera

Eindcijfer: 8.1

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Heb je een groter budget en wil je dit investeren in luxe? Kies dan voor de Higestone hondencamera!

Ten eerste wordt deze camera geleverd met een gratis 32GB micro sd kaart waar je alle beelden in op kan slaan. Ook is er een hele gebruiksvriendelijke app aanwezig!

Daarnaast werkt de hondencamera heel makkelijk draadloos. De bewegingen van je hond worden automatisch gevolgd dankzij de speciale bewegingsfunctie. Deze camera is je geld dus meer dan waard!

Voordelen Higestone huisdiercamera

 • Geleverd met 32gb micro sd kaart
 • Speciale bewegingsfunctie
 • Werkt draadloos

Nadelen Higestone huisdiercamera

 • De app is alleen beschikbaar voor Apple

Welke hondencamera is het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welke hondencamera is het beste?" hebben we een uitgebreide hondencamera test gedaan. Hierin hebben we verschillende hondencamera producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welke hondencamera op dit moment de beste keuze is.

Zijn er ook hondencamera aanbiedingen?

Wil jij hondencamera kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel het beste hondencamera kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende hondencamera producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken