Full Width Featured Image With Sidebar
 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Beste gezichtsreinigingsborstel [2023]

Best Geteste Gezichtsreinigingsborstel

LUNA™ 3 – Gezichtsreiniger

Op zoek naar de beste gezichtsreinigingsborstel? Zoek dan vooral niet verder! De LUNA 3 is verkozen tot de beste gezichtsreinigingsborstel 2023!

Deze gezichtsreiniging borstel wist als veruit de beste te scoren. En dat kwam eigenlijk niet als een verrassing. Zo is deze borstel allereerst volledig waterdicht.

En dat is al fijn. Daarnaast verwijdert deze borstel binnen 1 minuut 99,5% van alle onzuiverheden, vet, oliën en overtollig talg dat opgehoopt zit in je gezicht.

Hierdoor wordt je huid dus écht grondig gereinigd. Hierdoor wordt skincare een appeltje eitje. Tevens kan je door het verbeterde ontwerp de LUNA ook gebruiken voor je nek en decolleté.

Mee eters, puistjes en een vette huid: helaas heeft menig vrouw hier vaak genoeg mee te maken. Een goede manier om dit aan te pakken is dan met behulp van skincare.

Maar om je skincare écht optimaal te laten werken heb je, jawel, een gezichtsreinigingsborstel nodig. Deze kan extra diep in de huid treden en zelfs de meest hardnekkige onzuiverheden verwijderen. 

Misschien vraag je je af: Welke gezichtsreinigingsborstel past het beste bij mij? Wij gaan je hierbij helpen.

Zo hebben wij in dit artikel een paar punten op een rijtje gezet om rekening mee te houden tijdens het kopen van de beste gezichtsreinigingsborstel. Hierdoor voorkom je een miskoop!

Daarnaast hebben wij ook nog een gezichtsreinigingsborstel test gedaan. De resultaten van deze test hebben wij onderin dit artikel verwerkt in een gezichtsreiniger apparaat review. lees je gauw verder?


Top 5 Beste Gezichtsreinigingsborstels

Beste Koop gezichtsreinigingsborstel
1. LUNA™ 3 – Gezichtsreiniger

Beste elektrische gezichtsreiniger
2. Carmen FC1800 - Gezichtsreinigingsborstel

Beste design gezichtsreinigingsborstel
3. Levanda 4-in-1 Elektrische Gezichtsreiniger

Beste prijs-kwaliteit verhouding gezichtsreinigingsborstel
4. FOREO LUNA™ mini 2 - gezichtsreinigingsborstel

Beste budget gezichtsreinigingsborstel
5. Femmezz Siliconen Gezichtsborstel


Top 10 beste gezichtsreinigingsborstel 

Heb je geen zin of tijd om dit hele artikel te lezen? Hieronder hebben we een knop staan waarbij je in 1x doorgestuurd wordt naar de top 10 beste gezichtsreinigingsborstel bij Bol.com. Hierdoor zie je direct welke bars momenteel het meest verkocht worden.


Waar moet je op letten bij het kopen van een gezichtsreinigingsborstel?

Het vinden van een goede gezichtsreinigingsborstel kan nog best een gave zijn. Je wil immers wel eentje aanschaffen die ook daadwerkelijk goed je gezicht kan reinigen.

Daarom hebben wij een aantal tips hieronder op een rijtje gezet. Wanneer je deze tips opvolgt koop je gegarandeerd een goede gezichtsreinigingsborstel.

En let hierbij vooral ook op je eigen mening! Kijk dus bijvoorbeeld niet naar de beste gezichtsreinigingsborstel volgens de consumentenbond, maar ga uit van wat jij zelf belangrijk vindt. 

Elektrisch of niet?

Allereerst is het verstandig om je af te vragen of je een elektrische gezichtsborstel wil of juist een normale. De elektrische gezichtsreinigingsborstel zijn vaak een stukje duurder maar ook erg effectief.

Ook hoef je hiervoor zelf minder werk te doen dan bij een 'normale' gezichtsreinigingsborstel. Het ligt er maar net aan wat je voorkeur is. Maar door dit je van tevoren te bedenken maak je de zoektocht naar de beste gezichtsreinigingsborstel een stuk makkelijker.

Grootte

Ten tweede is de grootte van de gezichtsreinigingsborstel ook belangrijk. Je hebt ze namelijk in zowel klein als groot formaat.

De grotere borstels kan je ook gebruiken voor je hals en decolleté bijvoorbeeld. Dit maakt de borstel dan direct multifunctioneel.

Dat kan heel handig zijn. Maar de grotere formaten zijn vaak wel duurder. Ook hierbij is het maar net waar je voorkeur ligt.

Garantie

En als laatste nog de garantie. Wanneer jij een product koopt zit hier vaak een bepaalde garantietermijn op. Wanneer er binnen deze gestelde termijn dan iets niet goed blijkt te zijn heb je recht op een vergoeding van het aankoopbedrag of een vervangend product.

Zeker bij de elektrische gezichtsreinigingsborstels is het fijn om goede garantie te hebben. Je wil niet na een paar maand al een nieuwe kopen, toch? Zorg er daarom voor dat de garantietermijn op jouw nieuwe gezichtsreinigingsborstel ten minste één jaar is.


Wat is de beste gezichtsreinigingsborstel van 2023?

Aan de hand van verschillende factoren (zoals de garantie) hebben wij een uitgebreide gezichtsreinigingsborstel test gedaan. De test heeft plaatsgevonden onder veel verschillende borstels, om zo jou te kunnen verzekeren van de beste testresultaten.

Aan de hand van de uitslag van deze test hebben wij een top vijf beste gezichtsreinigingsborstels samengesteld. Ben jij ook benieuwd welke borstels dit geworden zijn? Dan presenteren wij je bij deze de top vijf beste gezichtsreinigingsborstels van 2023!

1. LUNA™ 3 – Gezichtsreiniger

Uiteindelijk was er één gezichtsreinigingsborstel overduidelijk de beste. En dat is de LUNA 3 gezichtsreinigingsborstel!

Deze reiniger is zowel een gezichtsreiniger als anti-ageing massageapparaat in één. Multifunctioneel dus ja!

Ook zijn er speciale massage-routines beschikbaar die je kan gebruiken voor specifieke delen van je gezicht. Hierdoor wordt je huid écht vuilvrij. Ook is de gezichtsreiniger uiteraard 100% waterdicht.

En deze werkt zelfs zo goed dat maar liefst 99,5% van de onzuiverheden, vet, oliën en overtollig talg wordt verwijderd. Hierdoor heb jij een strakke en stralende huid.

Voordelen LUNA™ 3 – Gezichtsreiniger

 • De gezichtsreinigingsborstel van LUNA is 100% waterdicht
 • Maar liefst 99,5% van alle onzuiverheden, vet, oliën en overtollig talg wordt verwijderd
 • Je kan de reiniger gebruiken voor specifieke delen van je gezicht

Nadelen LUNA™ 3 – Gezichtsreiniger

 • Alleen geschikt voor de normale huid en dus niet voor de vette of droge huid, hier hebben ze andere modellen voor

2. Carmen FC1800 - Gezichtsreiniger

Een andere topper uit dit lijstje is de Carmen FC1800 elektrische gezichtsreinigingsborstel. Deze doet eigenlijk vrijwel al het werk voor je, hoe handig is dat?

De reiniger is heel makkelijk draadloos op te laden dankzij een speciale lithium-ion batterij. Hierdoor heb je ook geen gedoe met batterijen

Daarnaast werkt de reiniger met maar liefst 20.000 sonische bewegingen per minuut waardoor onzuiverheden vrijwel volledig worden verwijderd. En bij je bestelling krijg je zelf twee opzetborstels: eentje voor zacht reinigen en masseren en de ander voor een zachte huid.

Voordelen Carmen FC1800 - Gezichtsreiniger

 • Door de 20.000 sonische bewegingen per minuut worden onzuiverheden grondig verwijderd
 • Je krijgt bij de gezichtsreiniger twee opzetborstels voor reinigen en een zachte huid
 • Werkt draadloos dankzij de oplaadbare lithium-ion batterij

Nadelen Carmen FC1800 - Gezichtsreiniger

 • Alleen de USB-microstekker is inbegrepen bij de reinigingsborstel

3. Levanda 4-in-1 Elektrische Gezichtsreiniger

Wanneer je kijkt naar het beste design wist de Levanda 4-in-1 elektrische gezichtsreiniger als beste te scoren. En dat kwam ook eigenlijk niet als een verrassing. 

Zo is deze borstel zo ontworpen dat je 4 problemen in één kan aanpakken met vier verschillende opzetstukken. je krijgt onder andere een zachte reinigingsborstel waarmee je de huid mild kan reinigen.

Daarnaast krijg je een exfoliator borstel die extra diep in de poriën kan reinigen waardoor je huid gaat stralen. De massageborstel zorgt voor ontspanning en een strakke huid, en de make-up spons kan je gebruiken om make-up aan te brengen! Heel handig dus. 

Voordelen Levanda 4-in-1 Elektrische Gezichtsreiniger

 • Mee-eters worden visueel en vrijwel volledig verwijderd
 • Ook goed geschikt voor vrouwen met een gevoelige huid
 • Komt met vier verschillende borstels: de zachte reinigingsborstel, de exfoilator borstel, massageborstel en make-up spons

Nadelen Levanda 4-in-1 Elektrische Gezichtsreiniger

 • De borstel is minder goed geschikt voor vrouwen met een vette huid

4. FOREO LUNA™ mini 2 - gezichtsreinigingsborstel

Spreek je over een goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit, dan heb je het ongetwijfeld over de FOREO LUNA mini 2! Deze scoorde op dit gebied als de beste.

Dit komt mede dankzij de dunnere aanraakpunten van de gezichtsreinigingsborstel. Deze zorgen voor een aangenaam gevoel voor de drogere huid. 

Ook heeft de gezichtsreinigingsborstels geen vervangende borstelkoppen nodig: heb je hier ook geen gedoe mee. De borstel is tevens ook van een kleiner formaat waardoor je deze ook mee kan nemen op reis bijvoorbeeld.

Voordelen FOREO LUNA™ mini 2 - gezichtsreinigingsborstel

 • Je hebt geen vervangende borstelkoppen nodig bij deze gezichtsreinigingsborstel
 • Goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit
 • Van klein en compact formaat en daardoor makkelijk mee te nemen op reis 

Nadelen FOREO LUNA™ mini 2 - gezichtsreinigingsborstel

 • Tijdens het laden kan je de gezichtsreinigingsborstel niet gebruiken

5. Femmezz Siliconen Gezichtsborstel

Een goede gezichtsreinigingsborstel hoeft niet per se duur te zijn. Ook wanneer je een iets minder groot budget hebt om te besteden zijn er goede borstels verkrijgbaar.

En dan zeker deze van Femmezz. Ondanks de lage prijs krijg je er een hele goede kwaliteit voor terug! Zo is de reiniger van compact formaat en past deze dus makkelijk in jouw toilettas.

En dat is praktisch? Daarnaast heb je slechts een minuutje nodig met deze borstel om je onzuiverheden weg te halen. Je zal zien dat je gezicht gaat stralen van deze gezichtsreinigingsborstel!

Voordelen Femmezz Siliconen Gezichtsborstel

 • Te koop voor een zeer lage prijs in vergelijking met andere gezichtsreinigingsborstels
 • Heeft slechts een minuut nodig om de onzuiverheden te verwijderen
 • Wordt geleverd met een handige oplaadkabel

Nadelen Femmezz Siliconen Gezichtsborstel

 • Minder goed geschikt voor vrouwen met een gevoelige huid

Welke gezichtsreinigingsborstel is het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welke gezichtsreinigingsborstel is het beste?" hebben we een uitgebreide gezichtsreinigingsborstel test gedaan. Hierin hebben we verschillende gezichtsreinigingsborstel producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welke gezichtsreinigingsborstel op dit moment de beste keuze is.

Zijn er ook gezichtsreinigingsborstel aanbiedingen?

Wil jij een gezichtsreinigingsborstel kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel het beste gezichtsreinigingsborstel kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende gezichtsreinigingsborstel producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken