Full Width Featured Image With Sidebar
 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Dit zijn de beste geurstokjes voor in huis!

Wat zijn de beste geurstokjes van 2023? Het is een vraag die we vaak voorbij zien komen en om die reden hebben we besloten een ultieme geurstokjes test te doen.

Een huis is pas echt van jou als het ook naar jou ruikt. Soms heb je aparte geurtjes in je woning, zoals bijvoorbeeld in het toilet en soms ben je gewoon écht even toe aan iets anders in de woonkamer. 

Alleen met de beste geurstokjes zorg je dat je lang kan genieten van de geur die jouw geurstokjes verspreiden. Niet elk geurtje ruikt altijd even lekker, soms doet het men denken aan een toiletverfrisser en dit is nou precies wat je niet wilt. Kies daarom zorgvuldig de beste geurstokjes uit voor de heerlijkste geur in de kamer naar wens.

Top 5 Beste Geurstokjes

Janzen home

Best koop geurstokjes
1. JANZEN Home Fragrance Sticks Earth 46

zwitsal geurstokjes

Beste geurstokjes badkamer
2. Robijn Home Zwitsal Geurstokjes - 45 ml - Fruitig

Rituals geurstokjes

Beste geurstokjes Rituals
3. RITUALS The Ritual of Ayurveda Fragrance Sticks - 250 ml

Beste geurstokjes

Best geurstokjes WC
4. Atelier Rebul

Best geurstokjes woonkamer
5. Riverdale

Wat zijn de beste geurstokjes van 2023?

Tijd om over te gaan naar het leukste gedeelte van dit artikel: de test resultaten. Zoals we eerdel al hebben verteld hebben we verschillende geurstokjes getest en met elkaar vergeleken.

Op basis hiervan gaan we antwoord geven op de vraag: wat zijn de beste en lekkerste geurstokjes van 2023? Lees gauw verder voor de resultaten van deze ultieme geurstokjes test.

1. JANZEN Home Fragrance Sticks Earth 46

Janzen home
Eindcijfer: 9.2

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Wat ons betreft zijn de JANZEN Home Fragrance Sticks Earth 46 geurstokjes de beste geurstokjes van 2021. Niet voor niets zijn dit de best beoordeelde geurstokjes van Bol.com. Deze geurstokjes zijn geschikt voor elk soort kamer: van slaapkamer tot toilet.

Met het aantal stokjes kun je zelf de geurintensiteit bepalenn. Dit is een parfum met karakter, Earth 46. Kruidig, warm, rijk en leerachtig, met een zoete ondertoon. Deze indrukwekkende geur laat alles samenkomen: aarde, water, vuur en lucht. Spectaculair en spannend.

Kortom: met deze geurstokjes zit je altijd goed.

Voordelen

 • Zelf de geurintensiteit bepalen
 • Best beoordeelde geurstokjes op Bol.com

Nadelen

 • Prijzig

2. Robijn Home Zwitsal Geurstokjes - 45 ml - Fruitig

zwitsal geurstokjes
Eindcijfer: 9.1

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Wie heeft er nou geen zwak voor de vertrouwde geur van Zwitsal? Wij zijn in ieder geval helemaal fan van dit product! Velen associëren de geur met geuren voor baby's, maar als je de geur heerlijk vindt, hoezo zou deze niet in jouw woning passen?


De Robijn Home Zwitsal geurstokjes zijn ook weer geschikt voor elke ruimte, als de woonkamer, slaapkamer, badkamer en het toilet. De lekkere Zwitsal geur is zoals je al al wist ook de koop als wasmiddel, super handig dat je nu met de Zwitsal

geurstokjes altijd kan genieten van deze geur.


Heb wel even geduld want het geurtje net als bij andere geurstokjes in deze top 4 beste geurstokjes zal het een dagje duren tot de aroma's zijn geabsorbeerd en het in huis naar Zwitsal begint te ruiken.

Voordelen

 • Heerlijke geur
 • Geschikt voor elke kamer in huis

Nadelen

 • Geen

3. RITUALS The Ritual of Ayurveda Fragrance Sticks - 250 ml

Rituals geurstokjes
Eindcijfer: 8.9

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Uiteraard horen de rituals geurstokjes ook in de top beste geurstokjes! Rituals is wat ons betreft de queen in het ontwikkelen van de heerlijkste luchtjes. De geur van Indian Rose & Sweet Almond Oil is een geur die visite jouw huis nog lang zal onthouden. Deze Ayurveda lijn heeft ingrediënten die compleet zorgen dit de beste geurstokjes zijn die je in huis kan hebben want als bij de beste geurstokje van Atelier Rebul hebben deze een ontspannende werking. 


Naast dat ze lekker ruiken gaan ze ook nog eens een goeie drie maanden mee. Dit betekent dat je lang van deze lekkere geurstokjes kan genieten en je niet om de haverklap nieuwe hoeft te bestellen. Ideaal! 

Tips voor het een optimale beleving:

 • Hou je van extra en ga je graag voor het optimale? Kies dan ook de geurkaars erbij, de geurstokjes en de geurkaas vullen elkaar ontzettend goed aan.

Voordelen

 • Goede kwaliteit
 • Duurzaam

Nadelen

 • Snel leeg

4. Atelier Rebul

Beste geurstokjes
Eindcijfer: 8.8

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Bekend met de geur van groene thee? De luxe geurstokjes van Atelier Rebul zijn de zeker iets waar je mee aan kan komen als cadeau. Helemaal voor een housewarming is dit een mooie tip! De stokjes van hout nemen de geur met essentiële oliën op van het luchtje en laten deze door de lucht dansen. De geur van groene thee heeft een kalmerende geur en zorgt voor een rustgevende sfeer binnen in huis. Plaats deze in de badkamer, wanneer je dan in bad zit zorgt dit voor meest heerlijke ontspanning.

Atelier Rebul zegt dat de gemiddelde levensduur van ook hun beste geurstokjes afhangt van de omgeving en deze geuren ongeveer 4 tot 8 weken mee gaan. Toch lezen we tot ons grote geluk dat de stokjes het vaak nog langer vol houdt, ongeveer tot zo'n 6 maanden. Mocht je toch een keer zin hebben in een andere geur dan doe je gemakkelijk de deksel er weer op en laat je de volgende geur naar wens de ruimte vullen.

Voordelen

 • Groene thee geur
 • Gaat 4 tot 8 weken mee

Nadelen

 • Geen

5. Geurstokjes van Riverdale

Eindcijfer: 8.5

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid


Rustgevende aroma's zijn natuurlijk heerlijk maar voor een opgewekte frisse geur zijn die van Riverdale de beste geurstokjes. Ze zeggen dat het al je zintuigen verleid en elke ruimte zijn elke ruimte zijn eigen persoonlijkheid geeft. Zo zijn dit de beste geurstokjes die voor werkelijk elke ruimte geschikt zijn!


Vooral in lente wanneer de zomer voor de deur staat gaan deze Grapefruit & Lime stokjes wat sneller over de toonbank. Voordat je de geurstokjes in gebruik hebt genomen ben je al blij, want de verpakking ziet er alleen al super hip uit! 

Voordelen

 • Goede prijs / kwaliteit
 • Geschikt voor elke kamer

Nadelen

 • Geen

Welke geurstokjes voor in huis is het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welke geurstokjes voor in huis is het beste?" hebben we een uitgebreide geurstokjes voor in huis test gedaan. Hierin hebben we verschillende geurstokjes voor in huis producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welke geurstokjes voor in huis op dit moment de beste keuze is.

Zijn er ook geurstokjes voor in huis aanbiedingen?

Wil jij geurstokjes voor in huis kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel het beste geurstokjes voor in huis kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende geurstokjes voor in huis producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken