Full Width Featured Image With Sidebar

Beste Geteste Epilator

Liplay Braun Silk-épil Flex 9-020 

De beste epilator test was super spannend, maar uiteindelijk is er een overduidelijke winnaar naar voren gekomen. En in dit geval is dat de Silk-épil Flex 9-020!

Deze is verkozen tot de beste epilator van 2023 en is daarmee ook de beste koop epilator. En daar waren wij absoluut niet verrast over!

Zo is de epilator 100% waterbestendig gemaakt. Hierdoor kan je deze dus makkelijk gebruiken onder bijvoorbeeld de douche. Daarnaast worden de haartjes tot maar liefst 4 keer korter dan bij wax!

En het mooiste van alles is dat deze epilator volledig draadloos te gebruiken is. Een waardige winnaar dus.

Jezelf scheren is een vervelend werkje, hoe je het ook went of keert. Gelukkig zijn er genoeg apparaten bedacht om dit wat makkelijker te maken, zo ook de epilator.

Dit apparaatje is dan ook erg geliefd onder menig vrouw en het aanbod is enorm. Hierdoor vraag je je misschien af: Wat is de beste epilator?

Omdat wij je graag willen helpen bij deze vraag, hebben wij in dit artikel alle punten op een rijtje gezet waar je rekening mee moet houden tijdens het kopen van de beste epilator. Ook hebben wij tientallen verschillende epilatoren met elkaar vergeleken om zo jou te kunnen voorzien van de beste kwaliteit en testresultaten. 

En als kers op de taart kan je aan het eind van dit artikel ook nog een ultieme review verwachten. Hierin staan alleen de allerbeste epilatoren!

Top 5 Beste Epilatoren

Beste epilator
1. Braun Silk- épil 9 Flex

Beste luxe epilator
2. Braun Silk-épil SkinSpa 9-961v

Beste design epilator
3. Braun Silk-épil 7-561 ladyshave

Beste prijs- kwaliteitverhouding epilator
4. Shoplace epileer kit

Beste budget epilator
5. Braun 11170 Silk epil


Top 10 beste epilatoren

Heb je geen zin of tijd om dit hele artikel te lezen? Hieronder hebben we een knop staan waarbij je in 1x doorgestuurd wordt naar de top 10 beste epilatoren bij Bol.com. Hierdoor zie je direct welke bars momenteel het meest verkocht worden.


Waar moet je op letten bij het kopen van een epilator?

Zoals eerder benoemd is een epilator een super handig apparaatje om een scheerbeurt een stuk minder lastig te maken. Deze zijn dan ook erg populair onder de vrouwen en het aanbod is enorm.

Hierdoor vraag je je misschien af: Welke epilator past het beste bij mij? En daarom hebben wij zoals beloofd alle puntjes onderstaand op een rijtje gezet waar je rekening mee moet houden.

En hierbij is jouw eigen mening natuurlijk ook van groot belang. Kijk dus niet naar bijvoorbeeld de beste epilator volgens de consumentenbond. Ga uit van je eigen behoeftes en baseer daarop ook je keuze!

Flexibele kop 

De meeste epilatoren hebben een flexibele kop om mee te scheren. Hiermee worden de contouren van je lichaam erg nauw gevolgd en zal het resultaat beter zijn. Je krijgt dan ook minder last van bijvoorbeeld scheerirritaties. 

Vaak zijn de epilatoren met een flexibele kop wel iets duurder. Echter verminder je de kans op scheerirritaties en pijnlijke bultjes wel heel erg met een flexibele kop. Maak dus voor jezelf de afweging of je hier het extra geld voor over hebt of niet.

Draadloos of niet?

Je hebt twee verschillende epilatoren, zowel draadloos als op netstroom. Bij een draadloze epilator kan je deze dus gemakkelijk mee te nemen. Ook is een draadloze veel wendbaarder waardoor je beter op moeilijke plekken kan scheren.

Een epilator op netstroom is wel goedkoper, maar dan zit je wel met vervelende draadjes. Deze kunnen in de weg gaan zitten en zorgen ook voor minder bewegingsvrijheid.  

Je komt, door draadloos te epileren, niet meer in de knoop met eventuele bedrading. Naast deze voordelen zijn draadloze epilatoren vaak ook nog eens waterdicht.

Garantie

Nog een niet te vergeten puntje is de garantie. Dit is een soort indicatie vanuit de fabrikant over hoe lang het product ten minste mee moet gaan. Wanneer er binnen de garantietermijn dan iets mis is met het gekochte product zal de fabrikant jou hierbij verder helpen.

Waarschijnlijk krijg je dan een vervangend product of een vergoeding van het aankoopbedrag. Dat geeft jou als consument naast rust ook een stukje zekerheid. 

Zorg er daarom ook voor dat de garantie op jouw nieuwe epilator ten minste twee jaar is (of zelfs langer). Zo kan jij met een gerust hart gaan scheren!


Wat is de beste epilator van 2023?

Na uitgebreid rekening te hebben gehouden met bovenstaande factoren  hebben wij een uitgebreide epilator test gedaan. Deze test heeft plaatsgevonden onder tientallen epilatoren!

Op deze manier kunnen wij jou garanderen van de beste en meest betrouwbare testresultaten. De test was dan ook erg spannend, en veel van de epilatoren gingen gelijk aan elkaar op.

Uiteindelijk wisten een paar van de handige apparaatjes zich te onderscheiden in verschillende categorieën zoals beste design of beste prijs- kwaliteitverhouding. Hierdoor wisten ze een plekje te bemachtigen in onze felbegeerde top vijf!

Ben jij na het lezen van dit artikel ook nieuwsgierig geworden naar welke epilatoren in de felbegeerde top vijf zijn belandt? Dan presenteren wij je bij deze vol trots de top vijf beste epilatoren van 2023!

1. Braun Silk- épil 9 Flex

Eindcijfer: 9.8

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Uiteindelijk kan er natuurlijk maar één de beste zijn. En in dit geval is dat overduidelijk de Braun Silk-épil flex! Deze epilator doet alles wat je ervan verwacht, en zelfs nog meer dan dat!

Zo is dit apparaatje maar liefst 100% waterdicht. Daarnaast is de epilator ook draadloos te gebruiken. Dat maakt dit model perfect om te gebruiken onder bijvoorbeeld de douche.

En nog zo'n mooi voordeel: de epilator verwijdert haartjes tot vier keer korter dan met normale wax. Hierdoor blijven je benen langdurig glad!

Voordelen Braun Silk- épil 9 Flex

 • Is volledig waterdicht
 • Verwijdert haartjes tot 4 keer korter
 • Draadloos te gebruiken

Nadelen Braun Silk- épil 9 Flex

 • Heeft geen snel laden functie

2. Braun Silk-épil SkinSpa 9-961v

Eindcijfer: 9.2

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Wanneer je een iets ruimer budget hebt om te besteden wil je dit natuurlijk investeren in een goede kwaliteit epilator. En daarvoor is deze van Braun meer dan geschikt.

Je betaalt dan misschien iets meer, maar je krijgt er dan ook een verbazingwekkend goede kwaliteit voor terug. Zo is de epilator 100% waterdicht en daardoor goed te gebruiken onder de douche.

Tevens wordt de epilator geleverd met twee lichaamsborsteltjes. Deze hebben een speciale scrubfunctie en helpen ingegroeide haartjes te verminderen. Je krijgt dus zeker waard voor je geld!

Voordelen Braun Silk-épil SkinSpa 9-961v

 • Geleverd met speciale scrub borsteltjes
 • Volledig waterdicht
 • Uitgerust met een SmartLight

Nadelen Braun Silk-épil SkinSpa 9-961v

 • Enigszins prijzig in verhouding tot andere epilatoren. 

3. Braun Silk-épil 7-561 ladyshave

Eindcijfer: 8.9

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Spreek je over een goed design, dan spreek je over de Braun Silk-épil 7-561! Voor deze prijs krijg je namelijk een 2- in 1 epilator in huis!

Zo worden de haartjes maar liefst 4 keer korter verwijderd in vergelijking met wax. Daarnaast kan je de epilator ook gemakkelijk op een droge huid gebruiken, ideaal!

Het scheerapparaat wordt daarnaast geleverd met een speciale bikinitrimmer, een scheerhoofd en een trimopzetstuk. 

Voordelen Braun Silk-épil 7-561 ladyshave

 • Erg goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit
 • Ook te gebruiken op de droge huid
 • Geleverd met extra bikinitrimmer

Nadelen Braun Silk-épil 7-561 ladyshave

 • Enigszins prijzige epilator

4. Shoplace epileer kit

Eindcijfer: 8.4

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Spreek je over een goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit? Dan spreek je over de Shoplace 3 in 1 scheerapparaat

Je krijgt bij deze epilator namelijk 3 speciaal ontworpen accessoires geleverd voor de verzorging van je hele lichaam! Daarnaast kan je dit apparaatje ook volledig draadloos gebruiken.

Daardoor is deze makkelijk mee te nemen op reis bijvoorbeeld! Een erg slim bedacht design als je het ons vraagt. 

Voordelen Shoplace epileer kit

 • Slim, compact design
 • Volledig draadloos te gebruiken
 • Wordt geleverd met 3 speciaal ontworpen accessoires

Nadelen Shoplace epileer kit

 • Kan niet nat gebruikt worden

5. Braun 11170 Silk epil

Eindcijfer: 8.1

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Ook met een minder budget zijn er erg goede epilatoren te koop gelukkig. En dan al helemaal dit kleine, handige apparaatje van het bekende merk Braun!

Deze is super makkelijk in gebruik en komt met een handige gebruiksaanwijzing voor mensen die nog geen ervaring hebben met een epilator.

Ook heb je dankzij dit apparaatje tot 4 week lang een haarloze huid. Zo hoef je niet iedere week te gaan scheren! Ook beschikt het apparaatje over twee verschillende snelheden. 

Voordelen Braun 11170 Silk epil

 • Vrij goedkoop in verhouding tot andere epilatoren
 • Makkelijk in gebruik
 • Beschikt over twee snelheden

Nadelen Braun 11170 Silk epil

 • Niet draadloos

Welke epilator is het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welke epilator is het beste?" hebben we een uitgebreide epilator test gedaan. Hierin hebben we verschillende epilator producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welke epilator op dit moment de beste keuze is.

Zijn er ook epilator aanbiedingen?

Wil jij epilator kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel het beste epilator kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende epilator producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken