Full Width Featured Image With Sidebar
 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Beste draagzak baby [2023]

Best Geteste Draagzak baby

Tula Baby Draagzak Free to Grow Fawn

Wil jij een goede draagzak scoren? Zo'n eentje waar je nog tijdenlang plezier van kan hebben en die ervoor zorgt dat jij je baby comfortabel kan tillen? Dan hebben wij goed nieuws voor je! 

Deze Tula draagzak Free to Grow Fawn is verkozen tot de beste draagzak baby van 2023! En daar waren wij ook eigenlijk helemaal niet verrast over. Dit heeft een paar goede redenen.

Laten we eens beginnen bij het design. De draagzak heeft een uniek patroontje dat lekker vrolijk is. Een keer wat anders dan standaard zwart! Daarnaast kan je deze draagzak gebruiken als zowel een buikdrager en rugdrager.

Ideaal wanneer je tijdens een lange wandeling even wil afwisselen. Zo voorkom je ook spierpijn. Ook is de draagzak zo ontworpen dat je baby in een ergonomische houding zit waardoor de rug een natuurlijke bolling aan kan nemen!

Als kersverse of aanstaande ouder moet je een hele hoop dingen regelen. Er moeten allerlei spullen gekocht worden, waaronder een draagzak. Een draagzak is de ideale manier om je baby mee te nemen zonder het onhandige gedoe van een buggy. 

Wij gaan je in dit artikel alles vertellen wat je moet weten over de draagzak. Zo gaan we onder andere in op de verschillende punten waar je op moet letten tijdens het kopen van een draagzak. Op die manier verzeker jij jezelf van de beste draagzak voor baby's.

Daarnaast hebben wij ook een zeer uitgebreide draagzak baby test gedaan. In die test hebben wij heel erg veel verschillende draagzakken voor baby's met elkaar vergeleken. Ook nieuwsgierig naar deze test? Je kan 'm vinden aan het einde van dit artikel. Als jij denkt aan een draagzak baby kopen ben je hier zeker op het juiste adres.


Top 5 Beste Draagzakken baby's

Beste Koop draagzak baby
1. Tula Baby Draagzak Free to Grow Fawn

Beste budget draagzak baby
2. Multi Power draagzak kakigroen

Beste luxe draagzak baby
3. Ergobaby Omni 360 Draagzak Baby

Beste prijs-kwaliteit verhouding draagzak baby
4. Ergobaby Embrace Draagzak Baby

Beste design draagzak baby
5. Ergobaby Baby Draagzak Embrace Cream


Top 10 beste Draagzakken Baby's

Niet genoeg tijd om dit hele artikel uitgebreid te lezen? Dat kunnen wij ons voorstellen! Geen zorgen. Door op onderstaande knop te klikken kom je direct terecht bij de top 10 beste draagzakken voor baby's.


Waar moet je op letten bij het kopen van een draagzak voor baby's?

Een draagzak is de ideale manier om je baby mee te nemen van A naar B. Of dit nou een wandeling is of een uitje naar de winkel! Het is echter wel belangrijk dat de draagzak ook daadwerkelijk doet wat je ervan verwacht. En door het grote aanbod kan het best moeilijk zijn om een goede draagzak te zijn.

Misschien vraag je je af: Welke draagzak baby past het beste bij mij? Om je daarmee te helpen hebben wij zoals beloofd hieronder een aantal punten uitgewerkt. Deze helpen jou bij het vinden van de beste draagzak baby aanbieding! En let vooral ook op wat je zelf belangrijk vindt. De beste draagzak baby volgens de consumentenbond hoeft niet de beste te zijn in jouw situatie. 

Buik of rug?

Allereerst is het goed om te kijken of de draagzak gemaakt is om je baby te dragen op buik of rug. In de meeste gevallen kan het op twee manieren, maar in sommige gevallen kan het echt alleen op de rug of dus op de buik. Dit is natuurlijk ook een kwestie van persoonlijke voorkeur.

Vaak is een draagzak die op twee manieren gedragen kan worden het prettigst. Je kan dan namelijk tussendoor afwisselen waardoor je de kans op spierpijn vermindert en je je rug bijvoorbeeld ook niet overbelast.

Stevigheid

Stevigheid is natuurlijk super belangrijk. Je wil immers dat je baby goed zit en dat deze niks kan overkomen. Bekijk daarom dus van tevoren goed hoe je de draagzak vast moet maken en of jij dit zelf stevig genoeg vindt. Als je dit niet vertrouwt kan je beter kijken naar een andere draagzak.

Maximale grootte

Als laatste willen we ook nog even ingaan op de maximale grootte van je baby. Draagzakken zijn namelijk gemaakt tot een bepaalde maat/ omvang. Als je baby groter dan dit is past hij/zij simpelweg niet meer. Sommige draagzakken zijn ervoor gemaakt om mee te groeien met je baby.

Dit bespaart je op lange termijn weer geld. Je hoeft dan namelijk geen nieuwe draagzak te kopen.; Echter zijn deze soort draagzakken vaak wel een stukje duurder.


Wat is de beste draagzak baby van 2023?

En dan zijn we alweer bij het laatste deel van dit artikel! Wij hebben zoals eerder aangegeven een zeer uitgebreide draagzak baby test gedaan. Hierbij hebben wij heel erg veel verschillende draagzakken met elkaar vergeleken aan de hand van verschillende factoren. 

Aan de hand van deze test hebben wij een top vijf samengesteld. In deze top vijf staan de draagzakken die als veruit de beste wisten te scoren. Ben jij hier ook benieuwd naar? Dan zullen we je niet langer in spanning laten. Bekijk hieronder de top vijf beste draagzakken baby van 2023!

1. Tula Baby Draagzak Free to Grow Fawn

De draagzak die op alle vlakken als veruit de beste heeft gescoord is de Tula Baby draagzak free to grow fawn. Dat is een hele mond vol. Maar de draagzak is van ontzettend goede kwaliteit. Zo kan je de zak gebruiken als zowel buik- en rugdrager. En dat is dan weer heel erg fijn voor afwisseling. 

De zak zorgt er overigens ook voor dat je baby een ergonomische houding aanneemt. Dat betekent dat je baby been goede knie-tot-knie ondersteuning heeft. En zelfs de rug neemt dan een natuurlijke bolling aan! De draagzak is dus fijn voor jou, maar ook zeker fijn voor je baby. Een echte winnaar dus. 

Voordelen Tula Baby Draagzak Free to Grow Fawn

 • Heeft een leuk en uniek design
 • De draagzak kan zowel op de rug als buik gedragen worden
 • Geeft een hele goede knie-tot-knie ondersteuning aan je baby

Nadelen Tula Baby Draagzak Free to Grow Fawn

 • Vrij prijzig in verhouding met andere draagzakken

2. Multi Power draagzak kakigroen

Een draagzak hoeft uiteraard helemaal niet duur te zijn. Een baby is immers al duur genoeg! En er zijn tevens meer dan genoeg goede draagzakken verkrijgbaar tegen een klein prijsje. En dan al helemaal deze Multi Power draagzak kakigroen. Deze draagzak is een absolute budget topper en verdiende hierdoor een plekje in onze top vijf.

Wat maakt de zak dan zo goed? Nou, allereerst krijg je bij je bestelling een gratis opbergtas. Hierin kan je de draagzak super makkelijk opbergen wanneer je deze bijvoorbeeld mee wil nemen op vakantie. Ook is de draagzak super veilig dankzij de speciale YKK gespen. Dit zijn zelfs de beste gespen op de markt! Met deze draagzak zit je dus sowieso goed.

Voordelen Multi Power draagzak kakigroen

 • Te koop voor een zeer lage prijs in verhouding met andere draagzakken
 • Wordt geleverd met een gratis opbergtas
 • Super veilig dankzij de ultra stevige YKK gespen

Nadelen Multi Power draagzak kakigroen

 • Niet gemaakt voor vrouwen met een extra grote kledingmaat (de zak is namelijk niet ver te verstellen)

3. Ergobaby Omni 360 Draagzak Baby

Als je een iets ruimer budget hebt om te besteden wil je dit waarschijnlijk uitgeven aan een goede kwaliteit draagzak. En dan hebben wij een zeer goede optie voor je gevonden. Namelijk deze Ergobaby Omni 360 draagzak! Deze kost misschien iets meer dan je gewend bent, maar daar krijg je dan ook een goede kwaliteit voor terug waar je ongetwijfeld nog jarenlang plezier van gaat hebben.

Zo kan je deze 360 graden draagzak op maar liefst 4 verschillende manieren dragen. Ja, echt waar! En hier heb je niet eens een verkleinkussen voor nodig. Het unieke velcro-verstelsysteem aan de binnenkant zorgt ervoor dat jij de draagzak perfect kan aanpassen aan de groei van je baby. Hierdoor heb je er maximaal lang plezier van.

Voordelen Ergobaby Omni 360 Draagzak Baby

 • De draagzak heeft een velcro-verstelsysteem waardoor je dit perfect kan afstellen naar je kindje
 • Kan op vier verschillende manieren gedragen worden
 • Wordt geleverd inclusief afneembaar opbergzakje en aanpasbaar kapje dat UPF 50+ Is

Nadelen Ergobaby Omni 360 Draagzak Baby

 • Enigszins prijzig in verhouding met sommige andere draagzakken

4. Ergobaby Embrace Draagzak Baby

Als je kijkt naar de verhouding tussen de prijs en kwaliteit werd al gauw duidelijk dat de Ergobaby Embrace in deze categorie de beste is. De draagzak is namelijk te koop voor een relatief lage prijs maar levert een hele goede kwaliteit!

Zo is de draagzak geschikt voor kindjes tussen de 3.2 en 11.3 kilo. Hierdoor kan je lekker lang gebruik maken van de draagzak.Daarnaast kan je deze zak op twee manieren dragen. Op zowel de rug als op de buik, handig! En wist je dat je baby automatisch een gezonde houding aanneemt met behulp van deze draagzak? 

Voordelen Ergobaby Embrace Draagzak Baby

 • Je baby neemt automatisch een goede positie aan dankzij de draagzak
 • Je kan de draagzak op twee verschillende manieren dragen
 • Goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit

Nadelen Ergobaby Embrace Draagzak Baby

 • Het hoofdje krijgt minder ondersteuning in verhouding tot de rug

5. Ergobaby Baby Draagzak Embrace Cream

En dan alweer de laatste draagzak: de embrace cream ergobaby draagzak! Deze beige draagzak scoorde het beste op het gebied van design. En dat heeft met meer te maken dan alleen de mooie, beige kleur. Deze draagzak is namelijk speciaal ontwikkeld voor de eerste paar maanden na de geboorte.

Je kan je baby ergonomisch dragen zonder dat je hiervoor een draagkussen nodig hebt. De draagzak is geschikt van de geboorte tot 12-18 maanden, afhankelijk van hoe snel je kind groeit. Tevens heeft de draagzak ook gekruiste schouderbanden. Dit zorgt er dan weer voor dat jij extra comfort hebt tijdens het tillen!

Voordelen Ergobaby Baby Draagzak Embrace Cream

 • Slim design met gekruiste schouderbanden wat zorgt voor extra comfort
 • Speciaal ontworpen voor de eerste paar maanden na geboorte zonder dat je hiervoor een draagkussen nodig hebt
 • Heeft een mooie beige kleur (en is voor de liefhebbers ook nog verkrijgbaar in 6 andere kleuren)

Nadelen Ergobaby Baby Draagzak Embrace Cream

 • Niet geschikt voor kinderen ouder dan 18 maand 

Welke draagzak baby is het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welke draagzak baby is het beste?" hebben we een uitgebreide draagzak baby test gedaan. Hierin hebben we verschillende draagzak baby producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welke draagzak baby op dit moment de beste keuze is.

Zijn er ook draagzak baby aanbiedingen?

Wil jij een draagzak baby kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel het beste draagzak baby kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende draagzak baby producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook