Full Width Featured Image With Sidebar

Best Geteste Cocktailset

Cocktail Set van BarDeluxe®

Als je op zoek bent naar een goede cocktailset aanbieding ben je hier op de goede plek. Deze BarDeluxe set is namelijk verkozen tot de beste cocktailset van 2023!

Als jij dus heerlijke cocktails wil maken kunnen wij je deze set ten zeerste adviseren. Maar wat maakt 'm dan zo goed? Nou, allereerst bestaat deze set dus uit 12 delen.

Dat betekent dat jij direct alles in huis hebt om te beginnen met cocktails maken. Zo krijg je een shaker, cocktail zeef, stamper, maatbeker, schenktuit en ijstang. 

Heb je zelf nou geen inspiratie voor cocktails? Ook dat is geen probleem. Je krijgt bij de set namelijk een gratis receptenboek met daarin de lekkerste cocktail recepten! En ja: deze is gewoon in het Nederlands.

Cocktails: je hebt ze in allerlei smaken en combinaties. Echter kan een avond uitgaan toch vrij prijzig worden wanneer je cocktails drinkt. Zeker als je je bedenkt dat je ze net zo goed thuis kan maken!

In dit artikel gaan wij samen met jou op zoek naar de beste cocktailset. Om jou hierbij te helpen hebben wij een aantal punten op een rijtje gezet.

Wanneer jij deze opvolgt wordt een cocktailset kopen een appeltje eitje. En naast deze punten hebben wij ook nog een cocktailset test gedaan. In de test zijn wij op zoek gegaan naar de beste cocktailsets. 

Ben je ook benieuwd naar welke sets bij ons als best getest zijn? Dan adviseren wij je gauw verder te lezen!


Top 5 Beste Cocktailsets

Beste Koop Cocktailset
1. Cocktail Set van BarDeluxe®

Beste budget Cocktailset
2. KitchenBrothers Cocktail Shaker Set

Beste design Cocktailset
3. Xclusive-Lifestyle® 16-Delige Luxe RVS Cocktail Shaker Set

Beste prijs-kwaliteit verhouding Cocktailset
4. Mellian - Cocktail Set - 15-delige Cocktail Shaker Set

Beste Luxe Cocktailset
5. Luxe Cocktail Set - 20 delig (750ml)


Top 10 beste Cocktailsets

Misschien lukt het je niet om dit hele artikel te lezen. Kan gebeuren uiteraard. Wil je dan toch een goede cocktailset scoren? Klik dan op de knop hieronder. Je komt dan direct terecht bij de top 10 beste cocktailsets!


Waar moet je op letten bij het kopen van een Cocktailset?

Het vinden van de juiste cocktailset kan best een opgave zijn, mede dankzij het grote aanbod. Want ja, wat is de beste cocktailset? 

Om jou te helpen antwoord te krijgen op deze vraag hebben wij daarom hieronder een aantal tips op een rijtje gezet. Door deze tips wordt de zoektocht een stuk makkelijker!

Misschien heb jij zelf ook nog bepaalde eisen aan zo'n cocktailset. Houd deze dan altijd goed in je achterhoofd. Zo hoeft de beste cocktailset volgens de consumentenbond niet de beste te zijn voor jou als deze niet aan je eisen voldoet.

Aantal onderdelen

Ten eerste is het verstandig om te kijken naar het aantal delen in een set. Zo heb je een 10-delige cocktailset maar ook een 16- of 20-delige cocktailset. 

Hoe meer er in een set zit, hoe meer verschillende cocktails je kan maken en hoe minder onderdelen je zelf nog apart hoeft te kopen. Dit scheelt je weer gedoe en geeft je lekker veel keuze.

Echter is een cocktailset met meer onderdelen vrijwel altijd ook duurder. Ook wel logisch, want je krijgt er ook meer voor terug. Ga dus bij jezelf na wat sowieso in de set moet zitten voor jou en welk budget je maximaal wil uitgeven.

Vaatwasser bestendig

Sommige onderdelen in een cocktailset zijn best wel klein of hebben aparte vormen. Om deze nou met de hand te moeten afwassen kan dan best wel wat werk zijn.

Daarom is het wel zo handig dat de onderdelen vaatwasser bestendig zijn. Dit scheelt je weer een hoop gedoe, waar je zeker geen zin in hebt als je alcohol hebt gehad.

Garantie

Tot slot willen we ook nog even kort stilstaan bij de garantie. Dit kan je zien als een soort indicatie vanuit het bedrijf over hoe lang een product mee moet gaan zonder defecten.

En dan hebben we het over defecten waar jij zelf niks aan kan doen zoals een onderdeel dat bij de levering al kapot is of na slechts één keer gebruiken. Als dit binnen de garantietermijn gebeurd heb je recht op een vergoeding of een vervangend product.

En zulke zekerheid hebben is gewoon wel zo fijn. Dat zorgt ook voor een stukje rust. Zorg er daarom voor dat de garantie op je nieuwe cocktailset minstens één jaar is, en dat mag altijd meer zijn.


Wat is de beste cocktailset van 2023?

Ondertussen is dit alweer het laatste onderdeel van ons artikel. Wij hebben natuurlijk een cocktailset test gedaan! In die test zijn wij op zoek gegaan naar de beste cocktailsets op de markt.

Uiteindelijk hebben wij na lang én uitgebreid testen een paar cocktailsets gevonden die als beste wisten te scoren. Deze hebben een plekje gekregen in onze top vijf.

Wil je ook een goede cocktailset in huis halen? Lees dan hieronder over de top vijf beste cocktailsets van 2023!

1. Cocktail Set van BarDeluxe®

Uiteindelijk was er één cocktailset die ons enorm wist te verbazen door de goede prijs, kwaliteit en ontwerp. We hebben het hier uiteraard over de BarDeluxe cocktail set! Deze wist als beste te scoren op alle geteste vlakken en is daarom een zeer terechte nummer één. Maar wat maakt de set dan zo goed?

Nou, je krijgt in deze set maar liefst 12 onderdelen. Hierdoor kan jij ontzettend veel verschillende cocktails maken. Zo krijg je een shaker, stamper, maatbeker, zeef, barlepel, citroenrasp én een multifunctionele flesopener. Dat is niet verkeerd! En dan krijg je zelfs als bonus nog een Nederlandstalig receptenboek. Ideaal wanneer je even geen inspiratie hebt. Tevens beschikt de set ook nog over drie jaar fabrieksgarantie. 

Voordelen Cocktail Set van BarDeluxe®

 • De cocktailset is gemaakt van zeer hoogwaardig RVS (roestvrij staal)
 • Bij de set krijg je een gratis, Nederlandstalig receptenboek
 • Bestaat uit 12 onderdelen waaronder: een multifunctionele flesopener, barlepel, citroenrasp, maatbeker, stamper en shaker

Nadelen Cocktail Set van BarDeluxe®

 • De set is redelijk prijzig in vergelijking met sommige andere cocktailsets

2. KitchenBrothers Cocktail Shaker Set

De set die het beste uit de verf kwam dankzij de goedkope prijs is deze KitchenBrothers cocktailset. Dit is een hele budget-vriendelijke set namelijk. Voor de lage prijs krijg je maar liefst 13 onderdelen in huis. Zo krijg je een shaker, drie RVS drinkrietjes, een flessenstopper, roerstaaf, zeef en nog veel meer!

Overigens zijn niet alleen de rietjes, maar alle onderdelen in de set gemaakt van RVS. Dit is hoogwaardig roestvrij staal waardoor de accessoires extra lang mee gaan. En hierdoor zijn alle onderdelen ook geschikt voor de vaatwasser! Zo heb jij hier geen werk meer van. Dat is toch ideaal? En dan zeker voor zo'n prijs.

Voordelen KitchenBrothers Cocktail Shaker Set

 • Alle onderdelen zijn gemaakt van RVS en gaan extra lang mee hierdoor
 • Je kan alle onderdelen in de set in de vaatwasser doen
 • Te koop voor een vrij lage prijs in verhouding met soortgelijke cocktailsets

Nadelen KitchenBrothers Cocktail Shaker Set

 • Op het maatbekertje van de set staan geen eenheden

3. Xclusive-Lifestyle® 16-Delige Luxe RVS Cocktail Shaker Set

Deze prachtige Xclusive-Lifestyle 16-Delige luxe RVS cocktailset wist een plekje te bemachtigen in onze top vijf door het design. Want eerlijk is eerlijk: deze set ziet er gewoon prachtig uit. En bij de bestelling krijg je een speciale houten houder waar je alle onderdelen in kwijt kan. Dit zorgt ervoor dat jouw keuken er nog nét even wat mooier uit ziet.

Tevens bestaat de set uit maar liefst 16 verschillende onderdelen. Voor een cocktailset is dat echt aardig wat. Maar wat krijg je dan allemaal? Nou, allereerst een heel erg handig receptenboekje. Maar daarnaast ook een luxe geschenkdoos, opener/kurkentrekker, shaker, zeef, maatbeker, 4 RVS cocktailrietjes in een etui én nog veel meer.

Voordelen Xclusive-Lifestyle® 16-Delige Luxe RVS Cocktail Shaker Set

 • De set kan worden opgeborgen in een mooie, luxe ontworpen houder
 • In de set zitten onder andere 4 stuks RVS rietjes met een speciale opberg etui
 • Alle onderdelen van deze cocktailset zijn vaatwasser bestendig

Nadelen Xclusive-Lifestyle® 16-Delige Luxe RVS Cocktail Shaker Set

 • In het receptenboekje staan niet heel erg veel recepten

4. Mellian - Cocktail Set - 15-delige Cocktail Shaker Set

Wanneer je het hebt over een goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit is deze cocktailset een absolute topper. En we hebben het hier dan over de Mellian cocktailset. Deze set is te koop voor een lekker laag prijsje, en daar krijg je een enorm goede kwaliteit voor terug! Zo bestaat deze set uit 15 verschillende onderdelen. 

En één van deze onderdelen is een hele handige bamboe standaard waar jij alle onderdelen in kwijt kan. Dat staat ook super mooi in de keuken! Daarnaast krijg je zelfs een speciale menukaart bij de bestelling. Die kan je aan je gasten laten zien, en vervolgens kan je ze gaan maken. Een erg leuk detail.

Voordelen Mellian - Cocktail Set - 15-delige Cocktail Shaker Set

 • Wordt geleverd met een luxe bamboe houder voor alle onderdelen
 • De set bestaat uit 15 verschillende onderdelen
 • Goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit

Nadelen Mellian - Cocktail Set - 15-delige Cocktail Shaker Set

 • De shaker gaat wat stroef open na geschud te hebben

5. Luxe Cocktail Set - 20 delig (750ml)

Ondertussen zijn we aangekomen bij de allerlaatste cocktailset in dit artikel. En hier hebben we het over de Qwality cocktail set. Deze set is ietwat aan de prijzige kant. Maar dit is dan ook direct de meest uitgebreide cocktailset in dit hele rijtje! Zo krijg je in de set een handige houder voor alle spullen én een gratis E-book vol recepten.

Ideaal dus. Daarnaast is er ook een speciale gebruiksaanwijzing waardoor jij alle onderdelen als een professional kan gaan gebruiken. Hiermee is succes gegarandeerd.

Voordelen Luxe Cocktail Set - 20 delig (750ml)

 • Alle onderdelen van de cocktailset zijn vaatwasser bestendig
 • Bij de cocktailset krijg je een gratis E-book vol recepten
 • De set bestaat uit 20 verschillende onderdelen

Nadelen Luxe Cocktail Set - 20 delig (750ml)

 • Enigszins prijzig in verhouding met sommige andere cocktailsets

Welke cocktailset is het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welke cocktailset is het beste?" hebben we een uitgebreide cocktailset test gedaan. Hierin hebben we verschillende cocktailset producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welke cocktailset op dit moment de beste keuze is.

Zijn er ook cocktailset aanbiedingen?

Wil jij een cocktailset kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel het beste cocktailset kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende cocktailset producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken