Full Width Featured Image With Sidebar
 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Beste Clarifying Shampoo [2023]

Best Geteste Clarifying Shampoo

Giovanni 50/50 Balanced Hydrating-Clarifying Shampoo

Als je op zoek bent naar een goede calrifying shampoo hoef je niet verder te kijken. Deze Giovanni 50/50 Balanced Hydrating-Calrifying shampoo is verkozen tot de aller beste clarifying shampoo van 2023. 

Als jij een goed gereinigde hoofdhuid wil is deze shampoo je nieuwe beste vriend. Oververmoeid, bewerkt en/of geverfd haar wordt zeer goed beschermd door de shampoo. Tevens wordt de kleur van je haar ook behouden én krijgt je haar een stukje extra glans.

Alleen maar voordelen dus. Daarnaast is 'ie ook geschikt voor dames met droog haar. Je haar zal een stuk zachter aanvoelen na gebruik van deze shampoo. Wij zijn fan!

Een clarifying shampoo kan jouw haar volledig in glorie herstellen en er dus voor zorgen dat je lokken weer gezond worden. Zeker wanneer je je haar hebt geverfd of gebleekt bijvoorbeeld kan zo'n shampoo een uitkomst zijn. Maar goed, misschien vraag je je wel af: welke clarifying shampoo past het beste bij mij? 

Om je hierbij te helpen hebben wij in dit artikel een aantal puntjes op een rijtje gezet om goed op te letten wanneer je denkt aan een clarifying shampoo kopen. Zo voorkom je een miskoop! Daarnaast zijn wij in de clarifying shampoo test op zoektocht gegaan naar de beste clarifying shampoos. Hiervoor hebben we ook zeer bekende shampoos getest zoals bijvoorbeeld de beste clarifying shampoo volgens de consumentenbond. Al nieuwsgierig geworden? Lees dan vooral gauw verder!


Top 5 Beste Clarifying Shampoos

Beste Koop Clarifying Shampoo
1. Giovanni 50/50 Balanced Hydrating-Clarifying Shampoo

Beste Luxe Clarifying Shampoo
2. Joico K-Pak Clarifying Shampoo-1000 ml

Beste Prijs-kwaliteit verhouding Clarifying Shampoo
3. Clarifying Shampoo Two 300 Ml Beauty & Health

Beste Budget Clarifying Shampoo
4. Creme Of Nature Argan Oil Apple Cider Vinegar

Beste Natuurlijke Clarifying Shampoo
5. Hairfor2 Premium Clarifying Shampoo -250 ml


Top 10 beste Clarifying Shampoos

Heeft je haar hoge nood? Klik dan snel op de knop hieronder. Je komt dan vliegensvlug terecht bij de top 10 beste clarifying shampoos. Hoe handig is dat?


Waar moet je op letten bij het kopen van een Clarifying shampoo?

Het vinden van een goede clarifying shampoo aanbieding kan dus nog best een opgave zijn. Je wil immers wel eentje kopen die ook daadwerkelijk goed werkt, toch? Door het grote aanbod in dit soort shampoos is er een kans dat je een verkeerde shampoo koopt. 

En dan ben je nog verder van huis. Gelukkig zijn wij er om je hier bij te helpen. Zo kies je hoe dan ook een goede clarifying shampoo. Hieronder staan een aantal punten op een rijtje om rekening mee te houden tijdens een clarifying shampoo kopen. Op die manier verzeker je jezelf van een goede shampoo!

Reiniging

Allereerst is de manier van reinigen bij een clarifying shampoo natuurlijk erg belangrijk. De ene shampoo heeft een milde reiniging, en de andere juist weer een zeer diepe en intense reiniging. Welke het beste voor jou is heeft onder andere te maken met de conditie van je haar. Hoe slechter je haar eraan toe is, hoe dieper de reiniging eigenlijk moet zijn om het zo goed mogelijk te herstellen.

Ingrediënten

De ingrediënten van een clarifying shampoo zijn cruciaal om even goed door te nemen. Idealiter is de shampoo vrij van parabenen, sulfaten en andere slechte ingrediënten. Deze bevorderen namelijk niet het herstel van je haar, maar gaan het juist tegen. Vermijd wanneer mogelijk dus deze ingrediënten in de shampoo.

Haartype

Tot slot is je haartype ook belangrijk bij het uitkiezen van een goede clarifying shampoo. Wanneer jij zeer droog haar hebt zijn er speciale clarifying shampoos voor droog haar te koop. Heb je juist krullen of dik haar? Dan zijn er ook weer clarifying shampoos die gemaakt zijn voor mensen met krullen. Door een shampoo te kiezen die past bij je haartype verzeker je jezelf van een optimaal resultaat.


Wat is de beste Clarifying Shampoo van 2023?

Ondertussen ben je belandt bij het laatste stukje van dit artikel: de clarifying shampoo test. Zoals eerder aangegeven zijn we in deze test op zoektocht gegaan naar goede clarifying shampoos. We hebben dan ook tientallen verschillende shampoos uitgebreid getest en met elkaar vergeleken.

Aan de hand van de intensieve test hebben wij een selectie gemaakt van de shampoos die als beste uit de verf wisten te komen. Deze hebben zo een plekje weten te verdienen in onze top vijf. Benieuwd? Mooi. Hieronder lees jij alles over de top vijf beste clarifying shampoos van 2023! 

1. Giovanni 50/50 Balanced Hydrating-Clarifying Shampoo

De shampoo die op de eerste plek wist te eindigen is de Giovanni 50/50 balanced hydrating clarifying shampoo. Deze shampoo reinigt de hoofdhuid zo intens dat je haar gezonder wordt dan ooit tevoren. En dat is eigenlijk precies wat je wil van een clarifying shampoo!

Naast de reiniging heeft de shampoo ook nog een paar andere voordelen. Zo wordt vermoeid, overwerkt of geverfd haar beschermd tegen verdere uitdroging of beschadiging. Op die manier krijgen je lokken dus ook uitgebreid de tijd om zich te herstellen. Verder wordt je haarkleur optimaal behouden en krijgt je haar bij regelmatig gebruik ook aanzienlijk meer glans. 

Voordelen Giovanni 50/50 Balanced Hydrating-Clarifying Shampoo

 • Geeft de hoofdhuid een erg diepe reinigingsbeurt
 • Vermoeid, overwerkt of geverfd haar wordt beschermd tegen verdere uitdroging en beschadiging
 • Je haarkleur wordt optimaal behouden dankzij de shampoo

Nadelen Giovanni 50/50 Balanced Hydrating-Clarifying Shampoo

 • De shampoo is ietwat aan de prijzige kant

2. Joico K-Pak Clarifying Shampoo-1000 ml

Als je het budget ervoor hebt en je graag wil investeren in een goede kwaliteit clarifying shampoo kunnen wij je de Joico K-Pak clarifying shampoo adviseren. Deze shampoo lijkt misschien heel duur, maar je hebt maar een klein beetje nodig per keer. Hierdoor kan je lekker lang vooruit met de shampoo.

En hij werkt ook nog eens hartstikke goed. Zo zorgt de shampoo ervoor dat alle schadelijke resten uit je haar grondig worden verwijderd zoals bijvoorbeeld chloor of bepaalde mineralen. Daarnaast bevat de shampoo natuurlijke proteïne die je haar zachter en sterker maakt.

Ook zorgt dit voor meer glans. Oh ja, en de shampoo zorgt dat de vochtbalans van de haar op optimaal niveau blijft. Hierdoor zal het minder snel uitdrogen. 

Voordelen Joico K-Pak Clarifying Shampoo-1000 ml

 • Alle schadelijke resten zoals chloor worden uit het haar verwijderd
 • Bevat natuurlijke proteïne die je haar zachter maken
 • De shampoo zorgt ervoor dat de vochtbalans van je haar op optimaal niveau blijft waardoor het minder snel zal uitdrogen

Nadelen Joico K-Pak Clarifying Shampoo-1000 ml

 • De shampoo is zeer prijzig 

3. Clarifying Shampoo Two 300 Ml Beauty & Health

Kijkend naar verhouding tussen prijs en kwaliteit is deze Paul Mitchell clarifying shampoo een absolute ster. De shampoo is namelijk te koop voor een goede prijs. En voor die goede prijs krijg je een kwaliteit die vergelijkbaar is aan duurdere clarifying shampoos.

Wat wil een mens nog meer? De shampoo zorgt voor een zeer diepe reiniging waardoor je haar geen schadelijke stofjes meer bevat. Zo kan het optimaal herstellen en zal het ook een stuk gezonder worden. De shampoo is speciaal ontworpen voor vet haar. Zeg dus maar gedag tegen een vette hoofdhuid of vet haar, want deze shampoo zorgt ervoor dat de vochtbalans op een optimaal niveau blijft om dit te voorkomen.

Voordelen Clarifying Shampoo Two 300 Ml Beauty & Health

 • Zorgt voor een zeer diepe reiniging van de hoofdhuid
 • Hele goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit
 • De shampoo is ideaal geschikt voor iedereen met vet haar

Nadelen Clarifying Shampoo Two 300 Ml Beauty & Health

 • De shampoo werkt minder goed voor droog haar

4. Creme Of Nature Argan Oil Apple Cider Vinegar

Op zoek naar een clarifying shampoo met een kleiner budget? Dat kan! Deze creme of nature argan olie apple cider clarifying shampoo is te koop voor een behoorlijk lage prijs. Zeker in verhoudingen met de andere shampoos in dit rijtje. En deze lage prijs doet niks af aan de kwaliteit van de shampoo.

Deze shampoo bevat namelijk argan olie en apple cider. Deze ingrediënten maken het haar gladder, sterker en geeft het ook meer glans. Ook wordt de natuurlijke PH-waarde van het haar behouden en bevat de formule géén schadelijke stoffen zoals alcohol of parabenen. En bonus: de shampoo is geschikt voor ieder haartype. 

Voordelen Creme Of Nature Argan Oil Apple Cider Vinegar

 • Geschikt voor ieder haartype
 • De shampoo is vrij van schadelijke stoffen zoals alcohol of parabenen
 • Bevat argan olie en apple cider wat zorgt voor meer glans, sterker haar en gladder haar

Nadelen Creme Of Nature Argan Oil Apple Cider Vinegar

 • De geur is niet voor iedereen geschikt

5. Hairfor2 Premium Clarifying Shampoo -250 ml

En dit is dan alweer de allerlaatste clarifying shampoo die nog een plekje wist te bemachtigen in de top vijf. Maar geloof ons: deze Hairfor2 premium clarifying shampoo is het geld dubbel en dwars waard. Deze shampoo bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten.

Er is dus geen troep aan toegevoegd dat je haar juist nog meer kan beschadigen. Dat is toch een opluchting. De shampoo reinigt erg goed en laat de hoofdhuid haast als nieuw aanvoelen. Het gevolg: sterker, gladder en glanzend haar. Precies wat je wil dus!

Voordelen Hairfor2 Premium Clarifying Shampoo -250 ml

 • Bevat geen schadelijke ingrediënten
 • Laat je hoofdhuid als nieuw aanvoelen
 • Reinigt de hoofdhuid van binnenuit

Nadelen Hairfor2 Premium Clarifying Shampoo -250 ml

 • Ietwat aan de prijzige kant voor wat je krijgt aan inhoud

Welke Clarifying Shampoo is het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welke Clarifying Shampoo is het beste?" hebben we een uitgebreide Clarifying Shampoo test gedaan. Hierin hebben we verschillende Clarifying Shampoo producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welke Clarifying Shampoo op dit moment de beste keuze is.

Zijn er ook Clarifying Shampoo aanbiedingen?

Wil jij een Clarifying Shampoo kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel het beste Clarifying Shampoo kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende Clarifying Shampoo producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken