Full Width Featured Image With Sidebar

Best Geteste Autolader

Anker PowerDrive 2 2-Port USB Autolader

Dit jaar was de beste autolader test wederom erg spannend. Uiteindelijk kwam de Anker PowerDrive 2 als beste naar voren! En dat is niet een totale verassing. 

Zo heeft deze speciale autolader maar liefst twee USB poorten. Dat betekent dat je dus twee telefoons tegelijk kan opladen met deze autolader. 

Daarnaast is de oplader voorzien van een mooi en simpel design. En dat dan ook nog tegen een laag prijsje. Een erg goede deal als je het ons vraagt en ideaal voor lange autoritjes!

Stel je voor: je gaat op vakantie en de autorit duurt 9 uur. Grote kans dat je telefoon de rit niet overleeft. Iets wat zeker vervelend is wanneer je je telefoon ook gebruikt als navigatie.

Gelukkig is daar een hele handige oplossing voor bedacht: de autolader. Dit kleine apparaatje steek je in het gat voor de sigarettenaansteker (dit werkt dus niet bij de nieuwste auto's). 

Op deze manier kan je via dat gat je telefoon door de autolader opladen. Handig, zeker wanneer je lang onderweg bent! Zo zit je nooit meer met een lege batterij onderweg.

De autolader is zeer bekend én populair onder de autoliefhebbers. Hierdoor vraag je je misschien af; Welke autolader past het beste bij mij?

Je wil natuurlijk wel een goede autolader in huis halen. Geen zorgen, wij hebben dit werk al voor je gedaan! Zo hebben wij alle belangrijke factoren op een rijtje gezet om rekening mee te houden tijdens het kopen van de beste autolader. Ook hebben wij gekeken welke autolader het beste is volgens de consumentenbond. 

Daarnaast hebben wij tientallen verschillende autoladers met elkaar vergeleken om zo jou te kunnen voorzien van de beste kwaliteit en testresultaten. De resultaten van de autolader test zijn te vinden onderin dit artikel!

Top 5 Beste Autoladers

Beste koop autolader
1. Anker PowerDrive 2 2-Port USB Autolader

Beste luxe autolader
2. Wegman 45W Snellader 

Beste prijs-kwaliteitverhouding autolader
3. Belkin autolader met 2 poorten

Beste design autolader
4. DutchOne Autolader USB-A & USB-C - Snellader

Beste budget autolader
5. MMOBIEL Universele Autolader


Top 10 beste Autoladers 

Heb je geen zin of tijd om dit hele artikel te lezen? Hieronder hebben we een knop staan waarbij je in 1x doorgestuurd wordt naar de top 10 beste Autoladers bij Bol.com. Hierdoor zie je direct welke bars momenteel het meest verkocht worden.


Waar moet je op letten bij het kopen van een autolader?

Een autolader is dus dé oplossing om nooit meer met een lege batterij in de auto te zitten. Deze laders zijn dan ook best populair, waardoor je je misschien afvraagt: Welke autolader past het beste bij mij?

En om dat te kunnen achterhalen is het belangrijk om te weten waar je op moet letten tijdens het kopen van een autolader. Zo voorkom je miskopen!

Optie voor snel laden

Vrouwen, dit is een belangrijke! Wanneer je in de ochtend gehaast naar werk moet en je vergeten bent je telefoon op te laden kan je natuurlijk tekeer gaan van frustratie. 

Gelukkig hebben sommige autoladers de optie tot snel laden. Dit zorgt ervoor dat je telefoon extra snel is opgeladen. Zeker handig wanneer je haast hebt!

Aantal USB-poorten

Sommige autoladers hebben één USB-poort, de andere twee of zelfs drie. Wanneer je regelmatig een tripje maakt met vriendinnen of je gezin is het misschien handiger om een autolader te kopen met ruimte voor meerdere telefoons tegelijk.

Vaak zijn deze wel iets prijziger, maar zeer efficiënt! Wanneer je single bent hoeft dit natuurlijk niet per se, en is een autolader met één poort ook prima!

Garantie

En dan last but not least de garantie. Dit is een soort indicatie vanuit het bedrijf die laat zien hoe lang het product ten minste mee moet gaan zonder defecten.

Mocht er dan binnen deze termijn iets niet goed zijn, dan is het bedrijf verplicht jou hierbij verder te helpen. Er kan dan samen met jou naar een oplossing gekeken worden zoals een vervanging van het product of een vergoeding van het betaalbedrag. Wel zo fijn!

Zijn er ook autolader aanbiedingen?

Wil jij aftersun kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel het beste aftersun kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende aftersun producten.


Wat is de beste autolader van 2023?

Wij hebben uitgebreid rekening gehouden met verschillende factoren zoals bijvoorbeeld de optie tot snelladen. Aan de hand van deze factoren hebben wij een beste autolader test gedaan.

In deze test kwamen een paar autoladers naar voren die als veruit de beste hebben gescoord. Hierbij blinken ze uit in verschillende factoren zoals beste design en prijs-kwaliteitverhouding.

Hierdoor wisten ze een plekje te krijgen in onze felbegeerde top vijf! Ben jij ook nieuwsgierig welke autoladers nou de beste zijn? Dan is hier de top vijf beste autoladers van 2023!

1. Anker PowerDrive 2 2-Port USB Autolader

Eindcijfer: 9.8

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Natuurlijk kon er maar één autolader de beste zijn. En dat is overduidelijk de Anker PowerDrive. Deze is verkozen tot de beste autolader van 2023!

En dat is niet zonder reden. Zo heeft deze autolader de inmiddels bekende optie tot snelladen. Dat betekent dat je binnen no-time weer een volle batterij hebt.

Daarnaast hebt je niet één, maar twee USB poorten in de autolader! Dat betekent dus dat jij en je vriendin tegelijk de telefoon kunnen opladen... ideaal!

Voordelen Anker PowerDrive 2 2-Port USB Autolader

 • Heeft een optie tot snelladen waardoor je telefoon nog sneller vol is
 • Goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit
 • Heeft twee USB-poorten waardoor je meerdere telefoons tegelijk kan opladen

Nadelen Anker PowerDrive 2 2-Port USB Autolader

 • Wordt geleverd zonder een oplaadkabel

2. Wegman 45W Snellader

Eindcijfer: 9.2

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Wanneer je een iets ruimer budget te besteden hebt wil je dit vast en zeker investeren in een goede kwaliteit autolader. Misschien is de Wegman 45W snellader dan wel wat voor jou!

Dankzij het denderende vermogen van maar liefst 45 Watt is je telefoon voor je het weet volledig opgeladen. Sterker nog, deze autolader laadt tot 4 keer sneller op dan een klassieke telefoonlader!

Daarnaast heb je ook ruimte voor het opladen van maar liefst twee telefoons (of andere apparaten) tegelijk. Ideaal wanneer je met meerdere mensen op pad bent.

Voordelen Wegman 45W Snellader

 • Laadt tot 4 keer sneller op dan een klassieke oplader
 • De USB poortjes geven licht waardoor je ze makkelijk kan vinden in het donker
 • Je kan twee apparaten tegelijk opladen

Nadelen Wegman 45W Snellader

 • Enigszins prijzig in verhouding tot andere autoladers

3. Belkin autolader met 2 poorten

Eindcijfer: 8.9

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Als je het hebt over een uitermate goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit, dan heb je het over de Belkin autolader! Deze scoorde het beste op het gebied van prijs-kwaliteitverhouding. 

Zo kan je heel handig twee producten tegelijk opladen met deze autolader. Daarnaast is er een ingebouwd led lampje aanwezig die je de oplaad status kan laten zien.

Ook heel handig onderweg! En de autolader is voorzien van een zeer strakke vormgeving waardoor dit mooi staat in iedere auto. 

Voordelen Belkin autolader met 2 poorten

 • Zeer goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit
 • Je kan twee producten tegelijk opladen
 • Er is een speciaal led lampje aanwezig op de autolader wat de oplaad status laat zien

Nadelen Belkin autolader met 2 poorten

 • Alleen geschikt voor apparaten met een USB-A ondersteuning
Eindcijfer: 8.4

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Wanneer je kijkt naar het beste design scoorde de DutchOne autolader toch als de beste. Dit omdat je dankzij het lichtje in de lader deze goed kan vinden in het donker.

En de oplaadpoortjes zijn ook voorzien van een klein lichtje! Erg handig. Daarnaast is de autolader te gebruiken voor zowel USB-A als USB-C aansluitingen. En ook mooi meegenomen: dit is een snellader. Dat betekent dat je elektronica extra snel opgeladen kan worden!

Voordelen DutchOne Autolader USB-A & USB-C

 • Heeft een zeer slim design waardoor je altijd kan zien waar de autolader precies is in het donker (en ook de oplaadpoortjes)
 • Je hebt zowel USB-A als USB-C aansluiting 
 • Deze autolader is tevens ook een snellader waardoor je elektronica nog sneller opgeladen is

Nadelen DutchOne Autolader USB-A & USB-C

 • Enigszins prijzig in verhouding tot soortgelijke autoladers

5. MMOBIEL Universele Autolader

Eindcijfer: 8.2

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

En dan de laatste autolader die nog een plekje wist te bemachtigen in deze top vijf! Wanneer je een iets minder groot budget hebt om te besteden en je alsnog een goede autolader wil zit je goed met deze van het merk MMobiel.

Deze oplader heeft maar liefst 2 USB poorten waardoor jij dus je navigatie en je telefoon tegelijk op kan laden. En bij een lange reis is dat natuurlijk wel zo praktisch!

Daarnaast kan je kiezen uit twee verschillende kleuren waardoor je dit een beetje kan afstemmen naar het interieur van je auto. En dat dan ook nog eens met een leuk LED lichtje!

Voordelen MMOBIEL Universele Autolade

 • Te koop voor een zeer lage prijs in verhouding tot soortgelijke autoladers
 • Heeft de keuze uit twee verschillende kleuren waardoor je dit kan afstellen op het interieur van je auto
 • Voorzien van een mooi LED lichtje waardoor je de oplader in het donker makkelijk kan zien

Nadelen MMOBIEL Universele Autolade

 • Wordt geleverd zonder een oplaadkabel

Welke Autolader is het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welke autolader is het beste?" hebben we een uitgebreide autolader test gedaan. Hierin hebben we verschillende autolader producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welke autolader op dit moment de beste keuze is.

Zijn er ook Autolader aanbiedingen?

Wil jij autolader kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel het beste autolader kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende autolader producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken