Full Width Featured Image With Sidebar

Beste Geteste Warmtekussen

Seranova Elektrisch Warmtekussen

Seranova Elektrisch Warmtekussen

Met het Seranova Elektrisch Warmtekussen heb je het nooit meer koud tijdens de koude winterdagen. Het kussen is extra groot zodat meerdere delen van je lichaam warm blijven. Door het vermogen van 100 watt is hij heerlijk snel warm. Heb je veel last van menstruatiepijn dan is dit kussen heerlijk om de pijn te verlichten. Dus waar wacht je nog op en haal het beste warmtekussen van dit moment!

Wanneer de koude dagen eraan komen is er niks zo fijn als binnen lekker kunnen opwarmen. Ook kan het in bed nog aardig koud worden wanneer het buiten vriest. Gelukkig is hiervoor iets slims bedacht: een warmtekussen!

Deze kussens zijn dan ook razend populair wat ervoor zorgt dat het aanbod ook erg groot is. Hierdoor vraag je je misschien af: Wat is het beste warmtekussen? Wij willen je graag bij deze vraag helpen!

En omdat wij je zo graag willen helpen, hebben wij speciaal voor jou alle punten op een rijtje gezet waar je rekening mee moet houden tijdens het kopen van het beste warmtekussen. Zo verzeker jij jezelf van een goede aankoop!

Daarnaast hebben wij ook nog tientallen verschillende warmtekussens met elkaar vergeleken om zo jou te kunnen voorzien van een goede kwaliteit. En dat is nog niet alles! Aan het eind van dit artikel staat je een ultieme review te wachten met daarin alleen de allerbeste warmtekussens.

Top 5 Beste Warmtekussens

Seranova Elektrisch Warmtekussen

Beste koop warmtekussen
1. Seranova Elektrisch Warmtekussen

Beste prijs- kwaliteitverhouding warmtekussen
2. Inventum Elektrisch kussen

Beste design warmtekussen
3. KipKep Woller

Beste luxe warmtekussen
4. Medisana HP 622

Beste budget warmtekussen
5. Treets Hittepit


Top 10 beste Warmtekussens

Heb je geen zin of tijd om dit hele artikel te lezen? Hieronder hebben we een knop staan waarbij je in 1x doorgestuurd wordt naar de top 10 beste Warmtekussens bij Bol.com. Hierdoor zie je direct welke bars momenteel het meest verkocht worden.


Waar moet je op letten bij het kopen van een warmtekussen?

Zoals eerder gezegd is een warmtekussen dus een goede manier om jezelf lekker warm te houden. En daarnaast kan het ook nog eens goed helpen tegen bijvoorbeeld spierpijn! Het aanbod in warmtekussens is dan ook ontzettend groot, waardoor je je misschien afvraagt: Wat is een goed warmtekussen?

Daarom hebben wij zoals beloofd alle punten op een rijtje gezet waar je rekening mee moet houden. Houd hierbij ook rekening met je eigen mening, en kijk dus bijvoorbeeld niet naar het beste warmtekussen volgens de consumentenbond. Dit is natuurlijk interessant, maar het kussen moet wel bij jou passen!

Het vermogen

Het eerste punt om rekening mee te houden is het vermogen. Dit wordt uitgedrukt in aantal Watt. Hierbij geldt de vuistregel: hoe hoger het wattage, hoe meer warmte het kussen kan afgeven. 

Daarbij betekent een hoger wattage óók dat je kussen sneller op de juiste temperatuur is. En dat is voor jou natuurlijk alleen maar voordelig! Een normale waarde van een elektrisch kussen is ongeveer 100 Watt.

Als het kussen dat je voor ogen hebt een vermogen heeft van minder dan 100 Watt zal deze dus er langer over doen om op de juiste temperatuur te komen. Ook wordt er dan minder warmte afgegeven.

Echter zijn deze wel goedkoper dan warmtekussens met een hoger Wattage. Maak hierbij dus voor jezelf de afweging of je hier het geld voor over hebt of niet.

Schoonmaken

Het tweede punt om rekening mee te houden is het onderhouden (en dus schoonmaken) van je warmtekussen. Niet alle warmtekussens kunnen namelijk in de was. Daardoor kan het nog best een ingewikkeld klusje worden om ze schoon te maken.

Het is dus handig om een warmtekussen uit te kiezen waarbij de hoes of het hele kussen in de was kan. Dit zal je een hoop tijd besparen.

Mocht dit nou echt niet lukken, kijk dan naar eentje die je bijvoorbeeld wel kan stomen of die je handmatig kan wassen. Iets meer werk, maar vaak kost deze dan ook minder.

De garantie

Het laatste punt dat we willen bespreken is de garantie. Garantie kan je zien als een soort indicatie vanuit de fabrikant over hoe lang het product ten minste mee moet gaan. Mocht er binnen de gestelde garantietermijn dan iets niet goed zijn met het product, is de fabrikant verplicht je hierbij verder te helpen.

Vaak wordt er dan samen met jou gekeken naar een passende oplossing zoals een vergoeding van het aankoopbedrag of een vervangend artikel. Dat biedt jou als consument naast zekerheid ook een stukje rust over je aankoop.

Wanneer een aanbieder van een warmtekussen (of een ander soort product) dan geen garantie biedt, moet je hier je vraagtekens bij zetten. Wat zegt dit dan over de kwaliteit van het product dat je van plan bent te kopen? 

Zorg er daarom voor dat de garantie op jouw warmtekussen ten minste twee jaar is. Zo kan jij met een gerust hart genieten van je aankoop!


Wat is het beste warmtekussen van 2023?

Na rekening te hebben gehouden met bovenstaande punten hebben wij een uitgebreide warmtekussen test gedaan. De warmtekussen test was super spannend, en veel van de kussens gingen gelijk aan elkaar op. 

Uiteindelijk wisten een paar zich te onderscheiden in verschillende categorieën. Ze waren de beste op het gebied van bijvoorbeeld design of prijs- kwaliteitverhouding. Hiermee wisten ze een plekje te veroveren in de felbegeerde top vijf.

Ben jij na het lezen van dit artikel ook nieuwsgierig geworden naar welke warmtekussens dit geworden zijn? Dan presenteren wij je graag vol trots de top vijf beste warmtekussens van 2023!

1. Seranova Elektrisch Warmtekussen

Er kan er natuurlijk maar één de beste zijn, en in dit geval is dat overduidelijk het warmtekussen van Seranova. Dit warmtekussen heeft bijvoorbeeld maar liefst 3 verschillende warmtestanden, waardoor er altijd wel een stand tussen zit die past bij hoe koud je het hebt!

Verder is het Seranova Elektrisch Warmtekussen voor je nek en schouders geschikt en is hij gemakkelijk wasbaar. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat dit warmtekussen snel vies raakt, want hij kan kan in de wasmachine. Het 100W aan vermogen zorgt er voor dat je dit warmtekussen erg snel op de gewenste temperatuur hebt.

Het kussen is extra groot zodat je je helemaal kan verwarmen. Ideaal als je het snel koud hebt tijdens de koude winterdagen. Het kussen kan maximaal tot 65 graden verwarmen.

Voordelen Seranova Elektrisch Warmtekussen

 • Extra groot
 • 3 verschillende standen
 • Kan ook gebruikt worden bij hoofdpijn en/of menstruatiekrampen 

Nadelen Seranova Elektrisch Warmtekussen

 • Enigszins prijzig in verhouding tot andere warmtekussens

2. Inventum Elektrisch kussen

Spreek je over een goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit, dan spreek je over dit kussen van Inventum. Zo heeft dit kussen een ontzettend zachte buitenkant voor extra comfort, gemaakt van een speciale fleece stof.

Ook kan je deze heel makkelijk schoon krijgen door het kussen in de was te doen. Het snoer kan je hierbij afnemen. En het kussen heeft ook maar liefst 3 verschillende warmtestanden waardoor je altijd een fijne temperatuur kan instellen! Oh, ook fijn: een monsterlijk vermogen van maar liefst 100 Watt!

Voordelen Inventum Elektrisch kussen

 • Heeft een vermogen van 100 Watt
 • Zachte buitenkant van fleece 
 • Makkelijk schoon te maken in de wasmachine

Nadelen Inventum Elektrisch kussen

 • Komt alleen in de kleur bruin

3. KipKep Woller

Dit warmtekussen scoorde het beste op het gebied van design. Deze is namelijk speciaal ontworpen voor baby’s! Het kussen kan de darmkrampen van je kind verminderen, en het werkt ook ontspannend.

Door het slimme design is de vorm zo gemaakt dat het gewicht gelijkmatig over de vorm van je baby wordt verdeeld. Hierdoor wordt er overal waar gewenst warmte vrijgegeven.

Ook is deze geschikt voor zowel kleine als grote kinderen, waardoor je het warmtekussen dus een langere tijd kan gebruiken. Heel handig, zeker omdat kinderen natuurlijk zo snel groeien!

Voordelen KipKep Woller

 • Gemaakt met een erg slim en praktisch design
 • Ideaal geschikt voor kinderen
 • Verkrijgbaar in een model met een heel erg leuk printje

Nadelen KipKep Woller

 • Niet geschikt voor volwassenen, alleen voor kinderen

4. Medisana HP 622

Wanneer je iets meer te besteden hebt is dit warmtekussen perfect. Deze is namelijk zo gevormd dat je het kussen over je schouders heen kan dragen en er ook mee kan rondlopen. Zo kan je continu genieten van de lekkere warmte. 

Daarnaast is de bediening geschikt voor zowel links- als rechtshandigen. En dat dan ook nog eens met een vermogen van 100 Watt! Deze is het geld dus dubbel en dwars waard als je het ons vraagt.

Voordelen Medisana HP 622

 • Kan zowel zittend als staand/lopend gedragen worden
 • Bediening van het warmtekussen is geschikt voor links- en rechtshandigen 
 • Vermogen van 100 Watt

Nadelen Medisana HP 622

 • Enigszins prijzig in verhouding tot andere warmtekussens

5. Treets Hittepit

Wanneer je een minder groot budget hebt om te besteden zijn er ook erg goede warmtekussens te koop, en vooral deze Hittepit! Dit warmtekussen heeft speciale kersenpitten die zorgen dat warmte langdurig wordt vastgehouden en afgegeven.

Voor deze heb je dan ook geen stopcontact of stroom nodig, dit kan gewoon heel makkelijk zelf opgewarmd worden. Daarnaast kan deze ook koud gebruikt worden door het kussen in de vriezer of koelkast te doen.

Ideaal wanneer je bijvoorbeeld een ongelukje gehad hebt! Ook is dit warmtekussen op zo’n manier gevormd dat deze perfect om je been of bijvoorbeeld je nek past.

Voordelen Treets Hittepit

 • Kan naast warm ook koud gebruikt worden bij bijvoorbeeld blauwe plekken
 • Heeft speciale kersenpitten die warmte lang vasthouden
 • Is erg goedkoop in verhouding tot soortgelijke warmtekussen

Nadelen Treets Hittepit

 • Kan niet elektrisch gebruikt worden of opgeladen worden

Welke warmtekussen is het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welk warmtekussen is het beste?" hebben we een uitgebreide warmtekussen test gedaan. Hierin hebben we verschillende warmtekussen producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welke warmtekussen op dit moment de beste keuze is.

Zijn er ook warmtekussen aanbiedingen?

Wil jij een warmtekussen kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel het beste warmtekussen kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende warmtekussen producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook