Full Width Featured Image With Sidebar
 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Beste Anti-Rimpel Crème [2023 Test]

Beste Geteste Anti- rimpel crème

Niveau Q10Power

De anti-rimpel crème test was super spannend. Maar uiteindelijk is er toch een duidelijke winnaar naar voren gekomen! Veruit de beste anti-rimpel crème is deze van Nivea! 

Deze is verkozen tot de beste anti-rimpel crème van 2023 en is hiermee ook de beste koop anti-rimpel crème. En daar waren wij ook niet verrast over.

Zo heeft deze crème verschillende functies! Deze crème gaat de vorming van rimpels tegen. Daarnaast wordt je huid gehydrateerd en verstevigd. En een SPF heb je ook niet meer nodig, want deze crème beschermt je huid ook tegen de zon!

Ouder worden is aan de ene kant erg leuk. Je leert meer, ziet meer en je ontwikkelt jezelf als mens. Maar ieder voordeel heeft (helaas!) ook een nadeel. 

Hoe ouder je wordt, hoe meer rimpels je krijgt. Hiervoor is gelukkig een welbekende oplossing: anti- rimpel crème. Dit is dan ook erg populair onder zowel vrouwen als mannen.

Omdat het zo populair is, is het aanbod natuurlijk heel groot. Hierdoor vraag je je misschien af: Wat is de beste anti- rimpel crème? 

Omdat wij je graag willen helpen bij deze vraag, hebben wij alle punten op een rijtje gezet waar je rekening mee moet houden tijdens het kopen van de beste anti- rimpel crème. Ook hebben wij tientallen verschillende crèmes met elkaar vergeleken!

En als kers op de taart kan je aan het eind van dit artikel ook nog een ultieme review verwachten met daarin de beste anti-rimpel  crèmes. 

Top 5 Beste Anti- rimpel crèmes 

Beste koop anti- rimpel crème 
1. Nivea Q10Power

Beste prijs- kwaliteitverhouding anti- rimpel crème
2. L' Oréal Paris Skin Expert Revitalift

Beste budget anti-rimpel crème
3. Garnier Skin Naturals SkinActive

Beste luxe anti-rimpel crème
4. Clinique Smart Broad Spectrum

Beste anti-rimpel crème voor een vettige huid
5. Olay Regenerist 


Top 10 beste Anti rimpel crème

Heb je geen zin of tijd om dit hele artikel te lezen? Hieronder hebben we een knop staan waarbij je in 1x doorgestuurd wordt naar de top 10 beste anti rimpel cremes bij Bol.com. Hierdoor zie je direct welke bars momenteel het meest verkocht worden.


Waar moet je op letten bij het kopen van een anti-rimpel crème?

Een anti-rimpel crème is de ideale ondersteuning om op een mooie manier ouder te worden. Deze crèmes zijn dan ook erg geliefd bij zowel man en vrouw, waardoor het aanbod enorm is.

Hierdoor vraag je je misschien af: Wat is de beste anti- rimpel crème? Daarom hebben wij zoals beloofd onderstaand alle punten op een rijtje gezet waar je rekening mee moet houden. Zo verzeker jij jezelf van de beste anti- rimpel crème! 

Houd hierbij ook rekening met je eigen behoeften, en kijk bijvoorbeeld niet alleen naar de beste anti-rimpel crème volgens de consumentenbond. Dit hoeft helemaal niet de beste voor jou te zijn natuurlijk!

Voldoende SPF

Het eerste punt om rekening mee te houden bij het kopen van een anti-rimpel crème is de hoeveelheid SPF. Dit is de afkorting voor Sun Protection Factor. 

Blootstelling aan de zon is één van de grootste invloeden bij het vormen van rimpels. Hoe meer je gezicht aan de stralingen wordt blootgesteld, hoe groter de kans op rimpels. Daarom is het dus belangrijk dat je crème ook voldoende SPF heeft.

Zo pak je namelijk één van de grootste boosdoeners van rimpels aan. De meeste anti- rimpel crèmes hebben een SPF van 15. Dit is meer dan prima en geeft voldoende bescherming. Lees dus goed of je nieuwe crème SPF heeft, want dit is erg belangrijk!

Soort huidtype

Ieder mens heeft een ander huidtype. De één heeft bijvoorbeeld een erg vettige huid, en de ander juist een droge huid. Je wil dan natuurlijk een crème hebben die hierbij past.

Anders loop je het risico dat je huid juist nóg vettiger wordt, of juist nog droger. Bekijk dus van tevoren goed wat je huidtype is (mocht je dit nog niet weten). 

Vaak staat er wel op de crème aangegeven of het geschikt is voor een bepaald soort huidtype. Zo kan je hier goed rekening mee houden en zorg je dat je huid naast beschermd ook ondersteund wordt. 

Inhoud

Het laatste punt om rekening mee te houden is de inhoud van je nieuwe anti-rimpel crème. Je hebt crèmes met een inhoud van 50ml, maar ook van bijvoorbeeld 200ml.

Uiteraard is zo'n verpakking van 50ml goedkoper, maar kan je hier minder lang mee doen. Wanneer je een grotere pot koopt kan dit je op lange termijn geld besparen, omdat je er dan dus ook langer mee kan doen.

Maak dus bij jezelf goed de overweging of je hier het geld voor over hebt. Wanneer je een nieuwe crème wil proberen is het wijs om eerst een pot te kopen met een kleinere inhoud, voor het geval dat het je niet bevalt. 


Wat is de anti-rimpel crème van 2023?

Na rekening te hebben gehouden met bovenstaande punten, hebben wij een uitgebreide anti- rimpel crème test gedaan. Deze test heeft plaatsgevonden onder tientallen verschillende anti- rimpel crèmes, om zo jou te kunnen voorzien van de beste kwaliteit en testresultaten.

De test was dan ook erg spannend, en veel van de crèmes gingen gelijk aan elkaar op. Uiteindelijk wisten een paar zich te onderscheiden in categorieën zoals beste prijs- kwaliteitverhouding en beste crème voor de vettige huid. 

Hierdoor wisten deze anti-rimpel crèmes een plekje te bemachtigen in onze felbegeerde top vijf. Ben jij nou ook zo nieuwsgierig geworden naar welke dit zijn?

Dan presenteren wij je graag vol trots de top vijf beste anti-rimpel crèmes van 2023! 

1. NIVEA Q10POWER

Eindcijfer: 9.8

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Verkozen tot veruit de beste anti-rimpel crème is deze van Nivea. En dat is absoluut geen verassing! 

Zo worden fijne lijntjes en rimpels met deze crème zichtbaar verminderd. Ook wordt je huid verstevigd, en dat kan je voelen! Ook hydrateert deze crème je huid en word je goed beschermd tegen de zon door de toegevoegde SPF 15! 

Voordelen NIVEA Q10POWER

 • Heeft SPF 15 in de crème zitten waardoor je wordt beschermd tegen de zon
 • Fijne lijntjes en rimpels worden zichtbaar verminderd
 • Je huid wordt verstevigd en 24 uur gehydrateerd

Nadelen NIVEA Q10POWER

 • Enigszins prijzig voor een kleine inhoud (30- 50 ml)

2. L’Oréal Paris Skin Expert Revitalift

Eindcijfer: 9.2

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Spreek je over een goede prijs- kwaliteitverhouding, dan spreek je over deze crème van L'Oréal! Deze crème is uitgerust met Adenosine wat fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdrimpels vermindert.

Daarnaast wordt de huidkwaliteit met deze crème verbetert en krijg je strakkere gezichtscontouren. En het Hyaluronzuur zorgt voor een volle huid!

Voordelen L’Oréal Paris Skin Expert Revitalift

 • De huidkwaliteit wordt met deze crème aanzienlijk verbeterd
 • De hyaluronzuur zorgt voor een volle en stevige huid
 • Gaat fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdrimpels tegen

Nadelen L’Oréal Paris Skin Expert Revitalift

 • Bevat géén SPF en beschermt dus niet tegen de zon

3. Garnier Skin Naturals SkinActive

Eindcijfer: 8.9

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Wanneer je voor een laag prijsje een goede anti-rimpel crème wil scoren is deze perfect. De crème is uitgerust met SPF 15 wat je beschermt tegen de zon. 

Daarnaast is de crème verrijkt met retinol uit de natuur dat cel vernieuwing van de huid stimuleert. Ook helpt deze crème goed tegen pigmentvlekken! 

Voordelen Garnier Skin Naturals SkinActive

 • Deze crème beschermt ook tegen pigmentvlekken
 • Is uitgerust met SPF 15 en beschermt dus tegen de zon
 • Verrijkt met natuurlijk retinol dat helpt bij cel vernieuwing 

Nadelen Garnier Skin Naturals SkinActive

 • Niet geschikt voor alle huidtypes, kan soms gaan irriteren

4. Clinique Smart Broad Spectrum

Eindcijfer: 8.5

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Heb je iets meer budget te besteden? Dan is deze anti- rimpel crème perfect! Deze kost misschien wat meer, maar is van erg goede kwaliteit.

Zo ben je goed bescherm tegen de zon dankzij de toegevoegde SPF 15. Ook zorgt de snellere hydratatie voor een 70% vollere huid. En het is klinisch bewezen dat de lijntjes in 4 weken al gladder en egaler worden!

Voordelen Clinique Smart Broad Spectrum

 • Klinisch bewezen dat lijntjes gladder en egaler worden
 • Bevat SPF 15 voor bescherming tegen de zon
 • Zorgt voor snellere hydratatie en een 70% vollere huid

Nadelen Clinique Smart Broad Spectrum

 • Vrij prijzig in verhouding tot andere anti-rimpel crèmes

5. Olay Regenerist

Eindcijfer: 8.4

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Heb je last van een vettige huid? Dan is deze anti-rimpel crème de redder in nood. Deze crème zorgt voor een stralende en lichtgewicht huid. 

Daarnaast bevat de formule geavanceerde amino- pepditecomplexen dat helpt tegen het verminderen van fijne lijntjes en rimpels! En dat voor een goed prijsje.  

Voordelen Olay Regenerist

 • Heel erg goed geschikt voor de vette huid
 • Zorgt voor een stralende en lichtgewicht huid
 • Bevat speciale amino complexen tegen fijne lijntjes en rimpels

Nadelen Olay Regenerist

 • Bevat geen SPF voor bescherming tegen de zon

Welke anti-rimpel crème is het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welke anti-rimpel crème is het beste?" hebben we een uitgebreide anti-rimpel crème test gedaan. Hierin hebben we verschillende anti-rimpel crème producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welke anti-rimpel crème op dit moment de beste keuze is.

Zijn er ook anti-rimpel crème aanbiedingen?

Wil jij anti-rimpel crème kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel het beste anti-rimpel crème kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende anti-rimpel crème producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook